Sari la conținut

Mai stie cineva de tipa asta?

Postări Recomandate

Postat

Mai stie cineva pe unde presteaza donsoara? La ce nr de telefon poate fi gasita sau poate pe simpatie.ro? Prin 2013 avea locatia in blocul cu biocarpet etaj 7 parca, iar pe la inceputul lui 2014 am dat de ea in zona camerei de comert la un cuib de pe Str .Alexandru Vlahuta? De atunci nu am mai dat de ea si as fi recunosca tor  cui imi poate da un indiciu!

post-38146-0-55263100-1424904462_thumb.jpgpost-38146-0-63103400-1424903839_thumb.pngpost-38146-0-15636300-1424903843_thumb.pngpost-38146-0-90196800-1424903847_thumb.pngpost-38146-0-83165600-1424903851_thumb.png

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Doar din poze nu imi dau seama cine este fata sau daca mai activeaza...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

da cred ca este raluca ....alexandra vlahuta,camera de comert un apartament cu 2 camere etajul 1?!

Postat

da cred ca este raluca ....alexandra vlahuta,camera de comert un apartament cu 2 camere etajul 1?!

Da, a doua locatie e la etaj unu, vedere la casa scari si strada principala, celebrul cuib cu usii duble pliabile la bucatarie. Era colega cu Andreea (care acum "e la randunica" in titan) si cu inca o tipa (micuta de statura, creola si cu niste sanii mari, tari belea si cu ochii lunguieti/oblici gen cinezoaica) Mai activeaza ea sau colega ei "mongoloida"?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da, a doua locatie e la etaj unu, vedere la casa scari si strada principala, celebrul cuib cu usii duble pliabile la bucatarie. Mai activeaza?

acolo am activat eu :D.....era dormitorul langa baie,iar sufrageria era si ea folosita,da bucataria avea usi glisante,dar se vedea totul(avea geamuri),eu cand am plecat de acolo ea s-a dus in Franta,dar nu am mai tinut legatura cu ea,asta se intampla anul trecut :D

Postat

Stiu postu ei de pe nimfomane, doar am scris si eu review la ea, problema e ca nu am mai gasit-o de ceva vreme si e printre putinele cu care am facut acel click atat eu cat si ea....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...