Sari la conținut

Diana 0735449033 sau 0729287058

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Hai cati zik...dati dreaq di prost !!! :)

La sfirsitu luni io fak un an di Nimfomani !!! Simi trebe 5000 di postari...da nu vriau sa trisez si sa li fak la Fazan. Zik io ca ie mult moi ieducativ sami bat jok di un prost ka tini, cari anjura doar ca nu stii cum sami faca plasere ku limba !!!

Ka doar un ritard ka tini nari altciva di zis dicit di mame...mah Sandele !!! :)))))))

• Like 1
  • Oras:Undeva
Postat

Hai cati zik...dati dreaq di prost !!! :)

La sfirsitu luni io fak un an di Nimfomani !!! Simi trebe 5000 di postari...da nu vriau sa trisez si sa li fak la Fazan. Zik io ca ie mult moi ieducativ sami bat jok di un prost ka tini, cari anjura doar ca nu stii cum sami faca plasere ku limba !!!

Ka doar un ritard ka tini nari altciva di zis dicit di mame...mah Sandele !!! :)))))))

Sandel e numele meu din buletin, ce intamplare! Si al tau e Proasta, cu P mare , ce ntamplare! Ti o dau in gura cu postarile tale si aspiratii de VIP! Cand de fapt tu esti doar o PROASTA, ca altceva n ai ce sa FII!!!! :))))

• Minus 1
Postat

Sa sti ka ai cistigat opinia publica ku ultima afirmatiie. Ka dak si io nus proasta...nu stu cini naiba ie ???!!! Da dak io sint proasta...tu cie cacatu mieu amprastiat pi oala di wc iesti ??? Tu nu viezi ka nu da nisi dreaq 2 bani pi tini si pi ineptiili tali an tati conturili di hindel pi cari lioi avut ??? Sandele !!!

:)))))))))

• Like 1
Postat

Sa sti ka ai cistigat opinia publica ku ultima afirmatiie. Ka dak si io nus proasta...nu stu cini naiba ie ???!!! Da dak io sint proasta...tu cie cacatu mieu amprastiat pi oala di wc iesti ??? Tu nu viezi ka nu da nisi dreaq 2 bani pi tini si pi ineptiili tali an tati conturili di hindel pi cari lioi avut ??? Sandele !!!

Te caci imprastiat, asta o stim cu totii! Ca esti de cacat, asta vedem daca iti controlam chilotii! Ti au spart baietii curul pe 7 lei! Din care partea ta, poate vreo 2 la suta din ei! :)))

• Minus 1
Postat

Ai driptate...ma cac amprastiat...norocu mieu ie ca stai tu sal prinzi an bot !!! Hai vino sami controliezii chiloti...da nu vorbi la plural...ka tu nu iesti vedeta ka mini...tu iesti doar un prost !!!

• Like 1
Postat

Bai...dak ajung la 4700 di postari ku tini azi...iei bini. Ie ku 100 moi mult dicit aviam ieri. Hai moi zi !!!

:)))))))))))))

• Like 1
Postat

Prostule...undi ai plicat ???

Sa nu dia dreaq sa plesi la munca si sa ma lasi aci an pom neorgasmata ka ti dracui di tati sfinti si mortii si ranitii !

Hai...moi citeazama...ka aviam o mica problema di statistica...da o rizolv ku tini si paia.

:))))))))))

• Like 1
Postat

Ieventual fasi 200 di postari...ti coloriezi an galbien...imi scri un PM...siti arat ! ;)

• Like 1
Postat

pria mult efort....io vreu doar sa ni-mpreunam ...daca zishi ca ieshti curva...cati bani trie sa pun jos ?..ma iecshit cand ti aud ca vorghesti asha..

• Like 1
Postat

Atunsea baga o laba ! Tresi tati iecshitarili ! ;)

Shi nu pot fashi laba ca am shi asha pria mult par in palmi...ma rad in fiecari zi ....

Postat

UUUUuuuuuuuu...cie anfricosator iesti !!! :))))

Multumiesc mult pientru sugiestiie. Am sa ma gindiesc 2 secunde asupra cielor propuse di tini si am sa rievin imediat ku raspunsu mieu:

1....

2....

Mda. Am ajuns la concluziia ka ma doari an pizda sin lindic di tini...di prostu alalaltu...si di moi oricie ati avia voi di zis...sau oricari alt prost ka voi ! Io sint intanjibila...si simpatica pi deasupra. Pi cali di consiecinta...ma cac pi tini !!! Dak ie niecesar...ma si pis pi voi !!!

Akuma, ci moi ai di zis ???

:))))))))))))

• Like 2
Postat

Uleiosuleee...Sandeleee...undi iesti ??? :)

Sa numi zisi ka iesti la munci ka ma supieri ! Hai ka aviem triaba si azi...ka io team zis ka am target...nu frec puta ka tini ! Hai...zi civa haios...ka sint o leaca constipata azi si am nivoie di civa sami ofiere purgatiie.

:))))))))))

• Like 2
Postat

Bai...dak ajung la 4700 di postari ku tini azi...iei bini. Ie ku 100 moi mult dicit aviam ieri. Hai moi zi !!!

Uleiosu Săndel Hîndel...mierci mămică...pişatear mămica ân guriță să faşi gargară. Ieri am avut spor ku tini. Dak ma ajuti si azi...cas proaspata si rievigorata sa ti iau la mişto...zău di nam să fiu riecunoscătoari dupe cemi ating scopu. Jur...sa ma cac pi tini di ti moi bag an siama dupe...ka oricum nu da nisi dreaq o besina pi tini.

Prostu lu mama prostanac !!! :)))))))))

• Like 2
Postat

Io cred ca tu ieshti o curva cu pula....adica mai mult ca sigur ca esti gaozari..adica iti plashi sa baji carnatzu in orifishiul anal-in cur adica si dupasheia so suji ghini ghini di tat di kakat..asa e mai labajiu mititel?

sheia shi ma fashe sa mantreb...daca matusha mea ar fi avut pula..mi-ar fi putut fi unchi?...da-i tare difishil di raspuns...hai suji pula si ti salut..poponici mic shi ieshti..ti poop cu curu pi jinjie gaozarule.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...