ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2017 Doaaaamne cit di prost iesti...nici macar nu iesti an stari sa plagiezi !!! )))) 1
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 6, 2017 Doaaaamne cit di prost iesti...nici macar nu iesti an stari sa plagiezi !!! ))))MUUUUUUUU!!!!! MUUUUUU!!!!! Faci ca ma ta cand incearca sa comunice ceva! ))))))))))))))))))))))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 6, 2017 Mata vria pi ia sa o lasi giestanta ))Zat , matza dreq! Copy paste doar de la mine din pula la ma ta in pizda!
linares Reputație: 31 Postat Februarie 6, 2017 Postat Februarie 6, 2017 POPONARUL ..AMELIA..SE CREDE FATA CAND SE UITA LA EXCRESCENTA DE SUB BURTICA ..ADICA LA PULICICA LUI MINUSCULA L-A TRASNIT IDEEA CA AR PUTEA FI UN LINDIC..IAR ACUM INSISTA CA EL NE PLESNESTE CU LINDICUL PESTE BOT...IOI...UNDE S.A MAI VAZUT SA TE PISHI PRIN LINDIC FRATILOR ?aM CAUTAT IN ARHIVELE STATULUI si am descoperit ca este un experiment genetic nereusit intre un ou de gaina si o balega de cal..da da ati auzit bine...si tot acest proces a fost supus influentei negative a razelor de luna asupra ciclului menstrual al gainilor ouatoare..iata de ce se crede in continuare curvitza mica. 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2017 Pfffff. Un alt cacat niesemnificativ ! Di tini nam nivoie...asa ka...pîîîrrrrțț !!!
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 6, 2017 Pfffff. Un alt cacat niesemnificativ ! Di tini nam nivoie...asa ka...pîîîrrrrțț !!! Taci ca pute a cacat cand deschizi gura! Hazna mergatoare ce esti!
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 La tini pute si cind o tii inchisa )) 3
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 6, 2017 La tini pute si cind o tii inchisa ))Gaura curului dupa ce imi bagi tu limba si o tii acolo! )
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2017 Piz dai siama kum puti la masa printri suncili pizdii...iara iel sta ku pliscu dischis sal stropiasca grasa fix pi muian !!! )))) 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 Gaura curului dupa ce imi bagi tu limba si o tii acolo! )Da,dupe ceti bag linba lu mata si o tin acolo,da))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2017 Uleiosu Sandel ie gay pientru ka masa lo abuzat siexual di mic ! Daia nu i sa dizvolta dicit un ciot di puta !!! Daia nu fute...daia ie gay privitor di flacai transpirati !!! )))))))) 1
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2017 Postat Februarie 6, 2017 http://68.media.tumblr.com/c5759607bb03121d5cd092300d11b789/tumblr_najss4TxuQ1sgw3g0o1_1280.jpg
linares Reputație: 31 Postat Februarie 8, 2017 Postat Februarie 8, 2017 Pfffff. Un alt cacat niesemnificativ ! Di tini nam nivoie...asa ka...pîîîrrrrțț !!! te-ai kakat o bashina sau te-ai bashit un kakat..poponiciule?daca tot te dai mare curvete vreau sa-ti dau 10 ron ca sa stai pe spate si io sa ma cac in cavitatea ta bucala...si dupa aia sa papi tot ca sa cresti mare...vrei baiatule?
linares Reputație: 31 Postat Februarie 8, 2017 Postat Februarie 8, 2017 La tini pute si cind o tii inchisa )) si tu esti tot gaozar? vad ca faci parte din ceata poponarilor...sau esti chiar curva cu lindic nedesenat cu pixu' ?...haaa ???
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2017 si tu esti tot gaozar? vad ca faci parte din ceata poponarilor...sau esti chiar curva cu lindic nedesenat cu pixu' ?...haaa ???Tu viezi multie ca daia radi lumia di tini pi undi postiezi)) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 8, 2017 Cio mai faşe Diana ??? ))))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 9, 2017 Cio mai faşe Diana ??? ))))Da muie la curiosi! FMM!
valens Reputație: -477 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Februarie 10, 2017 te-ai kakat o bashina sau te-ai bashit un kakat..poponiciule?daca tot te dai mare curvete vreau sa-ti dau 10 ron ca sa stai pe spate si io sa ma cac in cavitatea ta bucala...si dupa aia sa papi tot ca sa cresti mare...vrei baiatule? greu sa fi tu insuti??..... doare??? commentariul tau ajuta cu ceva pe futaciosi de pe acest forum?? 1 4
valens Reputație: -477 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Februarie 10, 2017 La tini pute si cind o tii inchisa )) si asa inchisa radiaza......vezi ca este posibil sa te ineci in aberatiile tale...) .... cine draqu sunt astia( sau asta "linares---valentiniyli...)...de vb asa pe forumul asta?....mada 69....ul amalia voi chiar va luati in gura cu toti ??( respectati-va.....ce mama draqu..)... 2 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2017 Valens...io am avut interes la iei. Am avut scop. Mi lam atins...ma sterg la cur ku iei acuma. Cini dreaq ari nivoie sai mai bagi an siama...ka ie nisti prosti !!! Nau nimika di zis. ))))))) 3
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 11, 2017 Valens...io am avut interes la iei. Am avut scop. Mi lam atins...ma sterg la cur ku iei acuma. Cini dreaq ari nivoie sai mai bagi an siama...ka ie nisti prosti !!! Nau nimika di zis. )))))))Pot sa mi bag pula n ma ta in voie! Mersi! Te mai fut si pe tine, daca mai am chef!
linares Reputație: 31 Postat Februarie 12, 2017 Postat Februarie 12, 2017 greu sa fi tu insuti??..... doare??? commentariul tau ajuta cu ceva pe futaciosi de pe acest forum?? SIGUR CA MA DOARE....CAND STIU CA O FUTEAM PE MA-TA IN ANUS SI ACUMA E DECALIBRATA..E LARGA CAT O GALEATA...NICI NU STII CAT DOARE...TINEAM LA EA CA LA O CURVA.... 1
linares Reputație: 31 Postat Februarie 12, 2017 Postat Februarie 12, 2017 Valens...io am avut interes la iei. Am avut scop. Mi lam atins...ma sterg la cur ku iei acuma. Cini dreaq ari nivoie sai mai bagi an siama...ka ie nisti prosti !!! Nau nimika di zis. ))))))) INTERESUL TAU MUISTULE E SA SUGI PULA GRATIS SI SA O LASI PE MA-TA SA TE LINGA LA COITZELE ALEA MICI ALE TALE CA DE COPIL...ITI PLACE SA-TI BAGI CARNE IN CUR POTAIE..ESTE ?POPONAR NENOROCIT. 1
linares Reputație: 31 Postat Februarie 12, 2017 Postat Februarie 12, 2017 MARSH CURISTULE LA KAKAT ....CE FACI AICI?...MARSH LA MUNCA CA N-AI BANI DE APA MINERALA...POPONARULE CE ESTI...ITI PLACE SA TE CREZI FEMEIE...HAI?...FUTU-TE-N CUR PE UNDE BEI APA...Cio mai faşe Diana ??? ))))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 12, 2017 Cio mai fase Diana ??? )))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum