Sari la conținut

Diana 0735449033 sau 0729287058

Postări Recomandate

• Oras:romania
Postat

ESTI TU PESTE:)))CARAS:)))!!!!TE ROG NU MA PROVAOCA SI ABTINETE DE LA REPLICI!!!!LA REVEDERE

tipa in alta parte in satul de vacanta

vai ce vaca sunt toti clienti mei nu imi scriu recenzii

ce fac ajuta ma mazare

• Minus 1
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

pisicutz vreau sa ma inrosesti

pisicutz vreau sa ma inrosesti

te-ai saturat de cita muie gratis ai primit si vrei sa faci si tu un ban cinstit, coarda mica ce esti?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:constanta
Postat

obi cum fac sa iau legatura cu pisicutz?asa vrea sa platim da sa zboare zdrente din astea nu stie

• Oras:Bucuresti
Postat

obi cum fac sa iau legatura cu pisicutz?asa vrea sa platim da sa zboare zdrente din astea nu stie

• Minus 1
Postat

Am ajuns si eu azi la Diana dupa o programare facuta cu 30 min in prealabil. Locatia este undeva pe Al. Lapusneanu putin mai sus de City Park Mall intr-un bloc la et 10. Tipa mi s-a parut foarte comunicativa si atenta la cerintele clientului, ori cel putin asa a fost cu mine. Oralul este ca in filme totusi fara finalizare ceea ce prezinta un mare minus.... altceva nu am incercat.

Aspect 7 - nu e din reviste dar isi face treaba. pozele dp site o avantajeaza foarte mult.

Locatie 6.5 - locatia lasa de dorit un pic totusi prosoapele miros a primavara iar optiunile pentru sapun/gel dush erau multiple.

Igiena 9 - nu am sim

• Minus 1
Postat

Igiena 10 - nu am gasit nimic neplacut, cuarata tipa

Oral - 10 - foarte bine facut totusi fara finalizare. Oricum la cum il face uiti de alte ganduri, copii, nevasta, fam, banca,

Normal - fara

Anal - fara

FK - fara

Concluzia este ca tipa e top la oral in zona marii negre. Cine are fantezii de genul asta i-o recomand cu cea mai mare caldura. Nimic mai mult

Scuze pentru posturile multiple dar imi face figuri telefonul cand sunt pe site

Cim- fara

• Minus 1
Postat

Oral - 10 - foarte bine facut totusi fara finalizare. Oricum la cum il face uiti de alte ganduri, copii, nevasta, fam, banca,

Normal - fara

Anal - fara

FK - fara

Concluzia este ca tipa e top la oral in zona marii negre. Cine are fantezii de genul asta i-o recomand cu cea mai mare caldura. Nimic mai mult

Cim- fara

TE PUP MS FRUMOS :*:*:*

Postat

Normal - fara

Anal - fara

FK - fara

Cim- faramai

mai scrii odata minciuna ca poate scrii bine

• Minus 1
Postat

Am ajuns si eu azi la Diana dupa o programare facuta cu 30 min in prealabil. Locatia este undeva pe Al. Lapusneanu putin mai sus de City Park Mall intr-un bloc la et 10. Tipa mi s-a parut foarte comunicativa si atenta la cerintele clientului, ori cel putin asa a fost cu mine. Oralul este ca in filme totusi fara finalizare ceea ce prezinta un mare minus.... altceva nu am incercat.

Aspect 7 - nu e din reviste dar isi face treaba. pozele dp site o avantajeaza foarte mult.

Locatie 6.5 - locatia lasa de dorit un pic totusi prosoapele miros a primavara iar optiunile pentru sapun/gel dush erau multiple.

Igiena 9 - nu am sim

minus 10 sau cat?

• Minus 1
Postat

Crezi ca forumu asta e facut numai.pentru tine sa dai afara pe cine vrei u , eu am impresia ca ar trebui sa stai cum iti zice cli ca sa ei o recenzie buna , invata sa accepti si criticile nu numaI laudele , baiatu tea si laudat a zis ca faci muie bine , si cand te caci sterge si wc ca sa numai vada cli si sa iti dea o recenzie buna , good luck la futai diana sper sa nu te superI dar am luat putin foc pe tine

• Minus 2
Postat

eu nu am zis ca este facut pentru mine..dar daca nu stii despre ce este vorba eu zic sa te abtii!!!!accea persoana ma  terorizeaza cu telefoane ma ameninta si nu cred  ca sunt singura fata de aici,daca te uiti bine el da asa zisele recenzii la toate fetele si nu are nici-o treaba!!!el nu a fost niciodata la mine!!!iti multumesc te pup

Postat
post-184371-0-36580400-1444994688_thumb.jpg

pentru cateva zile acasa,cei interesati ii rog sa ma contacteze la nr de tel:0755162852

va:*si va astept!!!doar deplasarii!!!
Postat

DEPLASARI!!!

e suficient un singur "I"!

sau daca tastezi de pe telefon e scuzabil :)

Postat

DEPLASARI!!!

e suficient un singur "I"!

sau daca tastezi de pe telefon e scuzabil :)

da dupa tel tastasem!!!imi cer scuze de greseala!!:)

• Oras:New York
  • Oras:New York
Postat

Aspect - 8.5 tanara, draguta si amabila

Sani - 8 medii, frumosi

Igiena 10 - curata, absolut nimic de comentat

Oral - 9 , daca era CIM era 10 :)

Normal - fara

FK - nu multumesc

Tarif 80 / fin

De revenit ? Probabil ca da

Postat

Aspect - 8.5 tanara, draguta si amabila
Sani - 8 medii, frumosi
Igiena 10 - curata, absolut nimic de comentat
Oral - 9 , daca era CIM era 10 :)
Normal - fara
FK - nu multumesc

Tarif 80 / fin
De revenit ? Probabil ca da

multumesc!!

ai dreptate nimic deosebit nu era in apartamentul ala :)))!!bine k nu mai stau acolo:)))

daca vrei sa revii ma gasesti in urmatoarele 14 zile,dupa plec din  nou pentru timp indelungat!!:*

Postat

da dupa tel tastasem!!!imi cer scuze de greseala!!:)

:)

se accepta!

dar incearca sa tii minte parola contului.daca iti faci cate un cont pe zi nu mai stim ca esti tu!

Postat

:)

se accepta!

dar incearca sa tii minte parola contului.daca iti faci cate un cont pe zi nu mai stim ca esti tu!

buna,eu imi stiu parola dar nu merge sa ma loghez imi zice de fiecare data ca parola nu este buna:))!!!asta este ultimul cont care il fac daca tot asa face nu imi mai fac alt cont....pentru cateva zile care mai stau in tara!!te:*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...