mirceasex Reputație: -663 Postat August 12, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 12, 2015 ESTI TU PESTE:)))CARAS:)))!!!!TE ROG NU MA PROVAOCA SI ABTINETE DE LA REPLICI!!!!LA REVEDEREtipa in alta parte in satul de vacantavai ce vaca sunt toti clienti mei nu imi scriu recenziice fac ajuta ma mazare 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 12, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 12, 2015 pisicutz vreau sa ma inrosesti pisicutz vreau sa ma inrosestite-ai saturat de cita muie gratis ai primit si vrei sa faci si tu un ban cinstit, coarda mica ce esti? 1 1
diana2015 Reputație: 11 Postat August 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2015 obi cum fac sa iau legatura cu pisicutz?asa vrea sa platim da sa zboare zdrente din astea nu stie
hoinaruh Reputație: 9 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2015 obi cum fac sa iau legatura cu pisicutz?asa vrea sa platim da sa zboare zdrente din astea nu stie 1
hoinaruh Reputație: 9 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2015 Am ajuns si eu azi la Diana dupa o programare facuta cu 30 min in prealabil. Locatia este undeva pe Al. Lapusneanu putin mai sus de City Park Mall intr-un bloc la et 10. Tipa mi s-a parut foarte comunicativa si atenta la cerintele clientului, ori cel putin asa a fost cu mine. Oralul este ca in filme totusi fara finalizare ceea ce prezinta un mare minus.... altceva nu am incercat. Aspect 7 - nu e din reviste dar isi face treaba. pozele dp site o avantajeaza foarte mult. Locatie 6.5 - locatia lasa de dorit un pic totusi prosoapele miros a primavara iar optiunile pentru sapun/gel dush erau multiple. Igiena 9 - nu am sim 1
hoinaruh Reputație: 9 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2015 Igiena 10 - nu am gasit nimic neplacut, cuarata tipa Oral - 10 - foarte bine facut totusi fara finalizare. Oricum la cum il face uiti de alte ganduri, copii, nevasta, fam, banca, Normal - fara Anal - fara FK - fara Concluzia este ca tipa e top la oral in zona marii negre. Cine are fantezii de genul asta i-o recomand cu cea mai mare caldura. Nimic mai mult Scuze pentru posturile multiple dar imi face figuri telefonul cand sunt pe site Cim- fara 1
diana2015 Reputație: 11 Postat August 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2015 Igiena 10 - nu am gasit nimic neplacut, cuarata tipa Oral - 10 - foarte bine facut totusi fara finalizare. Oricum la cum il face uiti de alte ganduri, copii, nevasta, fam, banca, Normal - fara Anal - fara FK - fara Concluzia este ca tipa e top la oral in zona marii negre. Cine are fantezii de genul asta i-o recomand cu cea mai mare caldura. Nimic mai mult Scuze pentru posturile multiple dar imi face figuri telefonul cand sunt pe site Cim- faraTE PUP MS FRUMOS :*
mirceasex Reputație: -663 Postat August 12, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 12, 2015 Igiena 10 - nu am gasit nimic neplacut, cuarata tipa Oral - 10 - foarte bine facut totusi fara finalizare. Oricum la cum il face uiti de alte ganduri, copii, nevasta, fam, banca, Normal - fara Anal - fara FK - fara Concluzia este ca tipa e top la oral in zona marii negre. Cine are fantezii de genul asta i-o recomand cu cea mai mare caldura. Nimic mai mult Scuze pentru posturile multiple dar imi face figuri telefonul cand sunt pe site Cim- faramaimai scrii odata minciuna ca poate scrii bine 1
mirceasex Reputație: -663 Postat August 12, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 12, 2015 Am ajuns si eu azi la Diana dupa o programare facuta cu 30 min in prealabil. Locatia este undeva pe Al. Lapusneanu putin mai sus de City Park Mall intr-un bloc la et 10. Tipa mi s-a parut foarte comunicativa si atenta la cerintele clientului, ori cel putin asa a fost cu mine. Oralul este ca in filme totusi fara finalizare ceea ce prezinta un mare minus.... altceva nu am incercat. Aspect 7 - nu e din reviste dar isi face treaba. pozele dp site o avantajeaza foarte mult. Locatie 6.5 - locatia lasa de dorit un pic totusi prosoapele miros a primavara iar optiunile pentru sapun/gel dush erau multiple. Igiena 9 - nu am simminus 10 sau cat? 1
noscape Reputație: 24 Postat August 12, 2015 Postat August 12, 2015 obi cum fac sa iau legatura cu pisicutz?asa vrea sa platim da sa zboare zdrente din astea nu stieCrezi ca forumu asta e facut numai.pentru tine sa dai afara pe cine vrei u , eu am impresia ca ar trebui sa stai cum iti zice cli ca sa ei o recenzie buna , invata sa accepti si criticile nu numaI laudele , baiatu tea si laudat a zis ca faci muie bine , si cand te caci sterge si wc ca sa numai vada cli si sa iti dea o recenzie buna , good luck la futai diana sper sa nu te superI dar am luat putin foc pe tine 2
diana2015 Reputație: 11 Postat August 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2015 eu nu am zis ca este facut pentru mine..dar daca nu stii despre ce este vorba eu zic sa te abtii!!!!accea persoana ma terorizeaza cu telefoane ma ameninta si nu cred ca sunt singura fata de aici,daca te uiti bine el da asa zisele recenzii la toate fetele si nu are nici-o treaba!!!el nu a fost niciodata la mine!!!iti multumesc te pup
diana deplasarii Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 16, 2015 pentru cateva zile acasa,cei interesati ii rog sa ma contacteze la nr de tel:0755162852 va:*si va astept!!!doar deplasarii!!!
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 16, 2015 DEPLASARI!!! e suficient un singur "I"!sau daca tastezi de pe telefon e scuzabil
diana emma Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 16, 2015 DEPLASARI!!!e suficient un singur "I"!sau daca tastezi de pe telefon e scuzabil da dupa tel tastasem!!!imi cer scuze de greseala!!
bethovenor Reputație: 117 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:New York Oras:New York Postat Octombrie 16, 2015 Locatie: 7 apartament normal, nimic deosebit Aspect - 8.5 tanara, draguta si amabila Sani - 8 medii, frumosi Igiena 10 - curata, absolut nimic de comentat Oral - 9 , daca era CIM era 10 Normal - fara FK - nu multumesc Tarif 80 / fin De revenit ? Probabil ca da
diana emma Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 16, 2015 Locatie: 7 apartament normal, nimic deosebitAspect - 8.5 tanara, draguta si amabilaSani - 8 medii, frumosiIgiena 10 - curata, absolut nimic de comentatOral - 9 , daca era CIM era 10 Normal - faraFK - nu multumesc Tarif 80 / finDe revenit ? Probabil ca damultumesc!! ai dreptate nimic deosebit nu era in apartamentul ala ))!!bine k nu mai stau acolo:))) daca vrei sa revii ma gasesti in urmatoarele 14 zile,dupa plec din nou pentru timp indelungat!!
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 17, 2015 da dupa tel tastasem!!!imi cer scuze de greseala!!se accepta! dar incearca sa tii minte parola contului.daca iti faci cate un cont pe zi nu mai stim ca esti tu!
emmadiana Reputație: 1 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 18, 2015 se accepta! dar incearca sa tii minte parola contului.daca iti faci cate un cont pe zi nu mai stim ca esti tu!buna,eu imi stiu parola dar nu merge sa ma loghez imi zice de fiecare data ca parola nu este buna:))!!!asta este ultimul cont care il fac daca tot asa face nu imi mai fac alt cont....pentru cateva zile care mai stau in tara!!te:*
emmadiana Reputație: 1 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 18, 2015 nr de tel:0755162852 1
steelboy_dexter Reputație: 1483 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:HELL Oras:HELL Autor Postat Noiembrie 22, 2015 TEL : 0764806097 http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/8601678__main.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/8601678__ea3a189ee6dadf6f8855.jpg 1
diana tania Reputație: 38 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2016 5
sergey Reputație: 169 Postat Februarie 28, 2016 Oras:acasa Oras:acasa Postat Februarie 28, 2016 un numar de telefon bun ?
diana tania Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2016 buna,imi cer scuze momentan nu ma aflu in tara,dar voi reveni curand,si atunci voi posta nr de te!
diana tania Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2016 5
diana tania Reputație: 38 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2016 buna am revenit,momentan doar deplasari!pentru cei interesati 0799542106. :*:
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum