karla_duta22 Reputație: 6 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 27, 2015 Multumesc stefanlucian82 te mai astept cu mare drag ... pe curand 😘ðŸ˜
adico83 Reputație: 19 Postat Iulie 31, 2015 Postat Iulie 31, 2015 Salutare, Cu ceva treburi in zona ,ma abatui (ca sa fiu in ton cu zona) putin prin Cetatea Baniei pentru ceva dezmat.Am studiat atent "piata" si am zis sa incerc la Karla.Dincolo de recenzii am luat in calcul si locatia-usor de iesit spre Bucuresti.Sunat in jur de ora 11 fara succes.Revenit cu tel 15 minute mai tarziu-de data asta cu succes-si ma programeaza in 10 minute.La parter erau niste persoane dubioase, m-am speriat putin dar aveam sa realizez mai tarziu ca nu aveau nimic in comun cu subiectul (la coborare disparusera cu totii).Urc in binecunoscuta locatie si sunt intampinat de la usa in chilotei si cu niste sani dementiali pe afara.Decid sa raman pt o finalizare, atat imi permitea timpul.Fuga la dus, apoi prezent in camera de "tortura".Optat initial pentru O si N protejate;in final am prestat numai O.Prestatia o categoriresc ca fiind foarte buna.Oralul poate fi si NP dar pentru finalizare orala se percepe extra.Karla are un fizic bun, frumusica, sani mari; corp intr-adevar cu tenta de brazilianca.Sa acordam calificativele:Locatie:9 usor de ajuns pentru cei care nu sunt de-ai loculuiApartament:7 -destul de modest dar nu m-am dus acolo sa decorez. A contat lipsa AC, iar pe caldurile astea este destul de neplacut.Fata:9 frumusica, ten inchis la culoare, sanii foarte mari, fund apetisat, carne tare, un tatuaj mare si interesant pe spate. Un minus,ar trebui sa-si mai ajusteze abdomenul-are putina burtica.Oral:9 Bine executat, ruperi de ritm,atentie si in vecinatati.Normal:Ramas pe data viitoare.Anal:Nu am intrebatInvestitie 100 Lei (5 lei/minut pentru circa 20 minute de rasfat).Cred ca este pe un loc fruntas la capitolul calitate/pret si personal am sa revin.La iesire mi-a prezentat si "colega de camera" o "ebony" care merita incercata. 4
karla_duta22 Reputație: 6 Postat August 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 4, 2015 Salutare, Cu ceva treburi in zona ,ma abatui (ca sa fiu in ton cu zona) putin prin Cetatea Baniei pentru ceva dezmat.Am studiat atent "piata" si am zis sa incerc la Karla.Dincolo de recenzii am luat in calcul si locatia-usor de iesit spre Bucuresti.Sunat in jur de ora 11 fara succes.Revenit cu tel 15 minute mai tarziu-de data asta cu succes-si ma programeaza in 10 minute.La parter erau niste persoane dubioase, m-am speriat putin dar aveam sa realizez mai tarziu ca nu aveau nimic in comun cu subiectul (la coborare disparusera cu totii).Urc in binecunoscuta locatie si sunt intampinat de la usa in chilotei si cu niste sani dementiali pe afara.Decid sa raman pt o finalizare, atat imi permitea timpul.Fuga la dus, apoi prezent in camera de "tortura".Optat initial pentru O si N protejate;in final am prestat numai O.Prestatia o categoriresc ca fiind foarte buna.Oralul poate fi si NP dar pentru finalizare orala se percepe extra.Karla are un fizic bun, frumusica, sani mari; corp intr-adevar cu tenta de brazilianca.Sa acordam calificativele:Locatie:9 usor de ajuns pentru cei care nu sunt de-ai loculuiApartament:7 -destul de modest dar nu m-am dus acolo sa decorez. A contat lipsa AC, iar pe caldurile astea este destul de neplacut.Fata:9 frumusica, ten inchis la culoare, sanii foarte mari, fund apetisat, carne tare, un tatuaj mare si interesant pe spate. Un minus,ar trebui sa-si mai ajusteze abdomenul-are putina burtica.Oral:9 Bine executat, ruperi de ritm,atentie si in vecinatati.Normal:Ramas pe data viitoare.Anal:Nu am intrebatInvestitie 100 Lei (5 lei/minut pentru circa 20 minute de rasfat).Cred ca este pe un loc fruntas la capitolul calitate/pret si personal am sa revin.La iesire mi-a prezentat si "colega de camera" o "ebony" care merita incercata.
karla_duta22 Reputație: 6 Postat August 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 4, 2015 Iti multumesc te pupic 😚😊 1
dick Reputație: 173 Postat August 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat August 5, 2015 Karla, maine, joi, esti disponibila? Daca da, restul vorbim la telefon! Merci!
karla_duta22 Reputație: 6 Postat August 6, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 6, 2015 Karla, maine, joi, esti disponibila? Daca da, restul vorbim la telefon! Merci!
karla_duta22 Reputație: 6 Postat August 6, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 6, 2015 Astazi nu lucrez ...de maine ma poti suna dupa ora 11:00🚻😙
dick Reputație: 173 Postat August 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat August 6, 2015 Astazi nu lucrez ...de maine ma poti suna dupa ora 11:00 Am observat asta, ai avut telefonul inchis! Mersi pentru raspuns, te caut cand revin luni in Craiova! Sper!
karla_duta22 Reputație: 6 Postat August 8, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 8, 2015 O poza pentru voi 😚😙
karla_duta22 Reputație: 6 Postat August 8, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 8, 2015 O poza pentru voi
eagledon Reputație: 66 Postat August 9, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 9, 2015 O poza deosebita, prin prisma faptul ca iti confera posibilitatea de a da frau liber imaginatiei, conturand formele oarbe in fundalul mut. Magulitor. Ma bucur ca nu sunt singurul pe care il bate telefonul cand scrie pe forum.
eagledon Reputație: 66 Postat August 10, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 10, 2015 2015-08-08 16.59.28.jpgVoluptoasa. Esti interesanta, macar pentru sanii aia mari si alte forme "latino". Apropo, incerc sa-ti fac un bine. Ti-a ramas poza setata pe whatsapp in care ti se vede fata. Deci oricine vrea sa afle/vada cum esti, o poate face salvandu-ti numarul si intrand pe whatsapp. Fa ceva in legatura cu asta, ca nu e ok. Te pup, numai bine.
gigolo30 Reputație: 22 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 4, 2016 Mai stie cineva ceva de bunaciunea asta ?
gigolo30 Reputație: 22 Postat Octombrie 22, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 22, 2016 Karla, te rog sa anunti cand mai ajungi in Craiova.
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat Octombrie 24, 2016 Buna ! E plecata in strainatate ...
gigolo30 Reputație: 22 Postat Martie 15, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 15, 2017 Salut, Stie cineva daca Karla a revenit in Craiova ?
mikimiki9411 Reputație: 14 Postat Martie 17, 2017 Postat Martie 17, 2017 Mai stie cineva de Karla? Cand vine de afara
gigolo30 Reputație: 22 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 6, 2017 Salut, Stie cineva daca Karla a revenit in Craiova ?
ardeleanca Reputație: 756 Postat Iunie 7, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iunie 7, 2017 Este tot plecată. Anunța daca revine
gigolo30 Reputație: 22 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 30, 2017 Poti sa ne zici si noua cand revine ? Bine ar fi daca tot are contul asta sa ne raspunda chiar ea .Multumesc.
gigolo30 Reputație: 22 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 16, 2017 Salut, Mai stie cineva ceva de Karla ? Nu pot sa cred ca nu a mai venit deloc in tara.
madame_32 Reputație: 3662 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 16, 2017 Salut, Mai stie cineva ceva de Karla ? Nu pot sa cred ca nu a mai venit deloc in tara.Nu mai activează în Craiova
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum