Sari la conținut

0723780558

Postări Recomandate

• Oras:xxx
Postat

ANDRA, 26 de ani. Iti pot ofer un masaj de relaxare de profesie efectuat pe masa de masaj si aveti inclusa si o finalizare, oral, normal, anni., cunn., te astept pentru a imbina utilul cu placutul Obor-Mosilor 150 l ora

post-57415-0-79375300-1425118096_thumb.jpg

post-57415-0-06449500-1425118097_thumb.jpg

post-57415-0-30974800-1425118097_thumb.jpg

post-57415-0-61577300-1425118097_thumb.jpg

• Oras:Los Angeles
Postat

Tanarul de pe pat, a optat ca finalizarea sa fie cu chilotii lasati sub buci? :))))

As pune maseuza sa imi faca pe spate masaj numai cu sanii aia fenomenali...wauu ce sani. In rest ca look nu este vreo bunaciune insa daca face masaj profi, poate ma risc. :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

@laury, pun pariu ca iti face masajul cu tatele fara sa se aplece catre tine, face gravitatia toata treaba.

De obicei chestiile multifunctionale nu sunt la fel de performante luat separat pentru fiecare lucru in parte. Se vede ca serviciile sunt detaliate astfel incat sa acopere aproape toata paleta de servicii: si pentru futaciosi, si pentru cei care vor masaj, si pentru cei care vor sa linga.

Timpul va demoastra daca am dreptate.

Postat

@laury, pun pariu ca iti face masajul cu tatele fara sa se aplece catre tine, face gravitatia toata treaba.

De obicei chestiile multifunctionale nu sunt la fel de performante luat separat pentru fiecare lucru in parte. Se vede ca serviciile sunt detaliate astfel incat sa acopere aproape toata paleta de servicii: si pentru futaciosi, si pentru cei care vor masaj, si pentru cei care vor sa linga.

Timpul va demoastra daca am dreptate.

:)
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare , fata este Andreea am fost si eu la ea de cateva ori, are locatia pe Mosilor dar de ce si a schimbat numele habar nu am .Apropo are cu ce sa faca masaj are tateeeee.mari de tot nr 6.

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

hello!

I visit this lady last weekend, her location mosilor ver close to piata obor .

the lady is small around 1.60 with very big breast.

the deal : massage + sex for 150 lei for 1 ora.

the apartment look ok the toilet was clean , 

i lie down on the bed and the massage has start ..

in the time i got the massage  the lady answers to incoming calls from a potential customers and between that  she went two times outside the room to answer the interphone.

and also I forget to mantion that tv was open all the time and while she making me massage her eyes wes deep on the tv!

what can I say??

latter she start to play with my penis she help me to put the condom a few sec of oral sex 

and she lie down close her eyes and said come to me..

the sex has start and the lady start to groan  without any connection to our "game"..

i play with her clitoris just a liitle bit to enter her to a mode

my rank for this meeting : 

Locatie  -  7
Aspect  -  4
Oral  -  3
Normal  -  3
GFE  -  0
Atitudine  -  0
Igiena  - 5
massage -3

Not recommended!
  • Like 3
Postat

Este Andreea , acum vad ca se recomanda altfel, am recenzato de vreo 2 ori dar pe numele de Andreea. face sex oral si normal ambele protejate. Acum cere 100 lei pentru masaj si companie intima 1 finalizare , o ora. Dar merge si 2 fin fara masaj.are sanii foarte mari nr 5 si este cam plinuta in jur de 75-80 kg.dar pentru cei ce le plac femeile mai plinute merge , dar care prefera genul slabut nu recomand.

Postat

BRUNETA, 26 ani, iti ofer masaj terapeutic. Suna-ma pentru a-ti oferi mai multe detalii. Te astept la locatia mea Obor, Mosilor, curatenie, discretie 100 L

0723780558

post-57415-0-46913000-1435063987_thumb.jpg

post-57415-0-10690900-1435063988_thumb.jpg

post-57415-0-54689300-1435063988_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...