Sari la conținut

Tot respectul!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mulți românași mai colorați au plecat afară și s-au apucat de spargeri de magazine/locuințe, proxenetism, tâlhărie, tras cu cardul, maradona, etc etc.

Dar mai sunt și oameni corecți care încearcă să câștige un ban cinstit prin ceea ce știu să facă.

Tot respectul pentru băiatul ăsta, Remus Stana, care cântă pe stradă în Scoția pentru câteva monede!

Are un talent cum rar găsești. Ascultați măcar 1 min să vedeți ce poate să facă acest băiat cu vioara:

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:-----------
Postat

si eu am cunoscut, tigani mai nemti ca tiganii, si invers, dar nu ascultau manele nici femeile lor nu dansau din buricu la 12 ore dupa o inmormantare in familie, cine se uita la culoarea pielii nu poate fi edificat 100% ....mai trebuie ceva! dar , din nefericire, nu stiu de ce tiganii nu vor sa renunte la specificul lor care nu le aduce decat deservicii, exact ca si specificul romanesc romanilor, aceeasi marie cu alta palarie

Mulți românași mai colorați au plecat afară și s-au apucat de spargeri de magazine/locuințe, proxenetism, tâlhărie, tras cu cardul, maradona, etc etc.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma plimbam in urma cu trei ani cu fiul meu pe faleza in Cannes, Franta... fiul meu a auzit atunci pentru prima oara live cantand muzica clasica. Erau trei barbati care cantau o melodie superba si fiul meu s-a oprit in dreptul lor ca hipnotizat, fara nici o jena. Fiul meu avea atunci varsta de patru ani si cred ca a stat cam zece minute nemiscat sa asculte acea melodie uitand de tot. Eu m-am dat un pic mai la o parte cand am vazut ca oamenii care treceau, observasera si ei scena si se opreau mirati de baietelul care delecta in acel mod muzica. Prima oara cand am fost cu el la teatru, in Cluj se juca piesa "ultima noapte de dragoste...", oamenii din sala nu mai radeau decat dupa fiecare izbucnire a rasului fiului meu. Fiul meu statea pe genunchii mei, iar eu simteam ca fiecare bucatica din corpul meu sa frange de-atata infranare a rasului... ca ce ar fi insemnat sa izbucnim amandoi la unison. Ultima oara cand am fost amandoi la teatru, tot asa a prins loc pe genunchii mei... ajunsesem cu o intarziere de zece minute. Cand ne-am asezat pe scaun un actor s-a indreptat spre noi doi aratand cu degetul si spunand: ei nu sunt adevarati. Fiul meu destul de convins a spus apoi la toata lumea ca de fapt noua ne adresase actorul acele cuvinte. Las la o parte faptul ca apoi fiul meu mi-a adresat o cerere destul de interesanta... a vrut ca macar pentru cateva minute sa aiba un prieten actor. Am vorbit cu un prieten de-al meu sa discute cu fiica sa care scrisese piesa de teatru si sa rezolve problema. Eu am mai stat la povesti in acest timp cu... oamenii mari. :)

• Like 23
  • Minus 9
Postat

si eu am cunoscut, tigani mai nemti ca tiganii, si invers, dar nu ascultau manele nici femeile lor nu dansau din buricu la 12 ore dupa o inmormantare in familie, cine se uita la culoarea pielii nu poate fi edificat 100% ....mai trebuie ceva! dar , din nefericire, nu stiu de ce tiganii nu vor sa renunte la specificul lor care nu le aduce decat deservicii, exact ca si specificul romanesc romanilor, aceeasi marie cu alta palarie

Lăsând specificul deoparte, băiatul ăsta are un talent imens.

Postat

si eu am cunoscut, tigani mai nemti ca tiganii...

mai nemti ca nemtii, am vrut sa zic, dar nu e cazul vostru aici de fata, voi sunteti pești , mafia sexului, condusa de Siegfrid Schnapp, pestele psiholog al fetelor cu sau fara labii ;)

let the music take control

http://youtu.be/VQyDBnyygLw

Postat

mai nemti ca nemtii, am vrut sa zic, dar nu e cazul vostru aici de fata, voi sunteti pești , mafia sexului, condusa de Siegfrid Schnapp, pestele psiholog al fetelor cu sau fara labii ;)

let the music take control

http://youtu.be/VQyDBnyygLw

Te rog frumos să lași în pula mea topicul ăsta neinfectat.

Îți dau  20 de lei, o sticlă de Cola Zero și o folie de Xanax. Ok?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Cioare , toti canta dupa ureche

Da dar unii canta foarte bine. Exemplu e baiatul asta.

• Oras:anywhere
Postat

Da dar unii canta foarte bine. Exemplu e baiatul asta.

Nu e ca la fatzea ascunselea cu "urma scapa turma" , sunt cazuri singulare , in rest tot cioare raman.

Cu o floare nu faci primavara

• Like 2
Postat

Nu e ca la fatzea ascunselea cu "urma scapa turma" , sunt cazuri singulare , in rest tot cioare raman.

Cu o floare nu faci primavara

Ai dreptate dar mai sunt și excepții. Asta am vrut să evidențiez. 99% din ei fac bani doar din infracțiuni dar omul ăsta s-a abținut.

Postat

Ai dreptate dar mai sunt și excepții. Asta am vrut să evidențiez. 99% din ei fac bani doar din infracțiuni dar omul ăsta s-a abținut.

Cam in toata lumea e la fel si pot sa zic ca m-am plimbat destul.

Postat

Mulți românași mai colorați au plecat afară ....

Postați aici tot ce ține de muzică orientală - turcească, arăbească, belly-dance, tradițională, etc

http://i57.tinypic.com/27wumb8.gif

SCHIZOFREN (compensat .... ;) ! )(sunteți mulți ai dreacu, și încă în funcții înalte, c-așa-i șade bine nebuniei, în locurile înalte!)

Postat

Ma plimbam in urma cu trei ani cu fiul meu pe faleza in Cannes, Franta... fiul meu a auzit atunci pentru prima oara live cantand muzica clasica. 

Franța nu-i țara curvelor grandomane? nu ca as avea ceva cu avataru tau da na ... intreb si io  :laugh2

Postat

SCHIZOFREN (compensat .... ;) ! )(sunteți mulți ai dreacu, și încă în funcții înalte, c-așa-i șade bine nebuniei, în locurile înalte!)

Hai că iar ai luat-o din loc. Nu îți fac jocul de nebun și nu îți voi vorbi urât.

Să mă sugi de la mijloc în jos. Mă doare-n carici de tine. Bulanule!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

eu cred ca Remus le distrage atentia cat monteaza ailalti gurita la bancomat

s`a pus strategic in fata bancii

• Like 1
Postat

eu cred ca Remus le distrage atentia cat monteaza ailalti gurita la bancomat

s`a pus strategic in fata bancii

=)) La șmecheria asta nu m-am gândit, recunosc =))

Postat

nici nu te mai gandi ca e fumata  =))

• Like 1
Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Respectul meu merge la el:

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Franța nu-i țara curvelor grandomane? nu ca as avea ceva cu avataru tau da na ... intreb si io :laugh2

Am locuit si in Bruxelles 5 ani... in Cannes, doar 3ani. E vreo problema? ... ca nu pricep treaba ta care o tot repeti la adresa femeii, chestia cu grandomania.

• Like 20
  • Minus 7

Postat

Am locuit si in Bruxelles 5 ani... in Cannes, doar 3ani. E vreo problema? ... ca nu pricep treaba ta care o tot repeti la adresa femeii, chestia cu grandomania.

Nu-l băga în seamă. Creierul lui e mort demult.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.