Sari la conținut

bulangereli

Postări Recomandate

• Oras:aer
Postat

Cum vi se pare urmatorul video, oare sa fie vorba de incompetenta politistilor, ca nu au stiut cum sa-l imobilizeze, a fost vina omului ca le-a luat astora pistolul, si ca vroia sa traga,sau vina lu' ala ca s-a cacat pe el si ca a tras?Plm, o ia lumea razna rau...

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunt 2 variante:

1. Polițiștii ăia sunt total incompentenți

sau

2. Victima i-a futut nevasta polițistului și acum ăsta l-a prins l-a înghesuială și s-a răzbunat.

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Ups.. the mother fucker shot the other mother fucker... he must have had a damn mother fuker reason to mother fucking shoot the fucking gun at that mother fucker... 

Zic si eu... 

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

sunt si multi da-i dreq de ciori

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Cum vi se pare urmatorul video, oare sa fie vorba de incompetenta politistilor, ca nu au stiut cum sa-l imobilizeze, a fost vina omului ca le-a luat astora pistolul, si ca vroia sa traga,sau vina lu' ala ca s-a cacat pe el si ca a tras?Plm, o ia lumea razna rau...

http://m.youtube.com/watch?v=4jhEY_NfXJU

cel mai tare mă amuză martalogii cu verighete groase pe la casele de la supermarket, care-si dau juma de salar rata la banca, fara sa stie ca ăia la care le dau ei ratele se vor pișa pe verigheta lor și pe puradeii lor lertargici (hipovitaminizați :laugh2 ), cat de curand  :laugh2 (mai vreo 15 ani)

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

cel mai tare mă amuză martalogii cu verighete groase pe la casele de la supermarket, care-si dau juma de salar rata la banca, fara sa stie ca ăia la care le dau ei ratele se vor pișa pe verigheta lor și pe puradeii lor lertargici (hipovitaminizați :laugh2 ), cat de curand  :laugh2 (mai vreo 15 ani)

ca sa nu mai apuci ce se va intampla peste 15 ani...SPANZURA-TE DE PE ACUM!Ne faci noua un favor.

• Oras:Undeva in viitor
Postat

Pai tata voi credeti ca politistii aia din SUA sunt ca ai nostri, sa-si ia palme peste ochelari de la ciori prin scoli ? In tineretile mele am avut ocazia de lucra vre-o 4 luni in State, si nu vreti sa vedeti cum arata ziua un cartier de negri, ca sa nu mai zic noaptea. Mi-am dat seama ca negrii nu o ard ca tiganii nostri, cand un coleg de culoare a venit cu pistolul la cingatoare la munca, si tot atunci mi-am dat seama ca e periculos rau sa fii politist la ei. Si politia la ei patruleaza din jumate in jumate de ora, acolo nu te tocmesti cu ei, daca ti-a zis stop si nu ai facut ce ti-au zis e foarte posibil sa descarce un incarcator in tine, sau o rafala doua de shotgun ca sa nu te chinuie mult.

Sunt satul de negri " discriminati " care fac pe nebuniisi se plang dupa. Daca prietenul a incercat sa ii ia arma ofiterului merita un glonte, daca i-a si luat-o, eu sa fi fost in locul politistului il executam. Stiu ca in Romania ni se pare socant comportamentul acestor politisti, dar cand ai de a face cu cea mai mare rata a infractiunilor violente din lume nu-ti poti asuma riscuri.

• Like 1
Postat

Pai tata voi credeti ca politistii aia din SUA sunt ca ai nostri, sa-si ia palme peste ochelari de la ciori prin scoli ? In tineretile mele am avut ocazia de lucra vre-o 4 luni in State, si nu vreti sa vedeti cum arata ziua un cartier de negri, ca sa nu mai zic noaptea. Mi-am dat seama ca negrii nu o ard ca tiganii nostri, cand un coleg de culoare a venit cu pistolul la cingatoare la munca, si tot atunci mi-am dat seama ca e periculos rau sa fii politist la ei. Si politia la ei patruleaza din jumate in jumate de ora, acolo nu te tocmesti cu ei, daca ti-a zis stop si nu ai facut ce ti-au zis e foarte posibil sa descarce un incarcator in tine, sau o rafala doua de shotgun ca sa nu te chinuie mult.

Sunt satul de negri " discriminati " care fac pe nebuniisi se plang dupa. Daca prietenul a incercat sa ii ia arma ofiterului merita un glonte, daca i-a si luat-o, eu sa fi fost in locul politistului il executam. Stiu ca in Romania ni se pare socant comportamentul acestor politisti, dar cand ai de a face cu cea mai mare rata a infractiunilor violente din lume nu-ti poti asuma riscuri.

Am stat si eu vreo 3 luni in Texas... nu prea am vazut ciori,dar am prins vaci...

• Like 1
  • Oras:B
Postat

Am stat si eu vreo 3 luni in Texas... nu prea am vazut ciori,dar am prins vaci...

Mi se pare normal la cat de bou esti!

Postat

Mi se pare normal la cat de bou esti!

hai taxist, taxist, taxist /  sa sugi pula ca un trist :))))))))

• Like 1
Postat

Bou esti si asa vei rămâne gunoiule! De ce -ul tau este singurul prieten iar tu esti un terminat! Marsh bai si ridica capul zdreanta!

Postat

Bou esti si asa vei rămâne gunoiule! De ce -ul tau este singurul prieten iar tu esti un terminat! Marsh bai si ridica capul zdreanta!

... si astazi la un tirist! :)))

Postat

Al tau care e? :)

Postat

http://i57.tinypic.com/28uqyqw.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

problema i ca cu atitudinea asta infractori si populatie carcerara decat sa se micsoreaza, sa mareste din an in an...

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_incarceration_rate

http://i.imgur.com/d80PIGT.png

nu doar asta, sunt mafie ca au prosperat si au crescut exsact in inchisoare americani...

de exsemplu https://en.wikipedia.org/wiki/Aryan_Brotherhood a nascut in inchisoari, si sa extinsa la inchisoare federale, sa lasau intentional prinsi si inchisi si in celalte inchisoare sa isi extinda control... cand criminali vreau as fiu in inchisoare decat pe afara ceva foarte in neregula despre inchisoare, politia, legile si violenta aplicabila din politia in natiune respectiva.

Postat

Corect Taki, inchisorile la ei sunt o afacere care trebuie sa aiba " clienti ", de preferinta fideli. Oamenii nu se nasc criminali, violatori, sau hoti, decat intr-o foarte mica masura ( bolnavi psihici ). Mediul in care traiesc ii transforma in astfel de infractori. Dar e infinit mai greu sa schimbi mediul cand poti doar sa arunci persoana in inchisoare, fara nici un fel de consiliere psihologica. Un exeplu concret de alterare a mediului cu consecinte dezastruoase ar fi eplozia de cocaina "crack" ieftina in SUA, care a distrus comunitati de culoare infloritoare, rata criminalitatii crescand enorm. 

Sunt studii comportamentale care demostreaza ca daca schimbi mediul, poti schimba persoana, deoarece ea tinde sa se adapteze la mediu. 

Postat

Nu mai are loc nimeni de tine muistule, toata ziua esti cu pula dece-ului in gura si el cu a ta. Deh nenica, sunteti doi bulangii!

Postat

Nu mai are loc nimeni de tine muistule, toata ziua esti cu pula dece-ului in gura si el cu a ta. Deh nenica, sunteti doi bulangii!

sa mananci tot slobozu care curge din Amelia :)))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare