sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2015 De ce pisicuts.....si lui ii plac pasaricile, de aia Esti cumva zoofil?!?! Pisicuts SIGUR nu este si, din cate stiu eu, fiecare il "judeca" pe altul functie de el. Mai pe romaneste, tu din acel motiv ti-ai fi ales acest Id.
Vizitator Tony Soprano Reputație: 0 Postat Martie 5, 2015 Postat Martie 5, 2015 O mami. Una e sa nu inelegi gluma, dar sa intelegi si sa te prefaci ca nu intelegi e alta. 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2015 Ce chestie...."tati" Nu prea inteleg glumele proaste si retardate in care sunt batjocorite animalele si nici nu vreau sa le inteleg. Totusi este bine ca "labarul fara pula' aka T-steel (in visele lui steel....poate steel sa fie cea care-i intra lui in cur, nicidecum ce-i atarna intre picioare...aia nici cu pilula albastra nu mai da semne de viata)...cine se aseamana se aduna 1
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Autor Postat Martie 5, 2015 esti desteapta ca oaia cand bese
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 5, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 5, 2015 admin pisicuts, tu de ce nu vrei sa raspunzi colegului care s-a intrebat pe acest topic in vazu' tau si al lumii intregi? te asteptam cu drag intre noi, muritorii 10q 1
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Autor Postat Martie 5, 2015 si sa si posteze o poza cu el/ea sa vedem si noi cum arata un barbat care isi alege un asa nume de scena.
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 5, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 5, 2015 admin pisicuts, tu de ce nu vrei sa raspunzi colegului care s-a intrebat pe acest topic si sa si posteze o poza cu el/ea Dupa nici 2 pagini? Mai insistati, threadul are potential... 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 5, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 5, 2015 ps: sincer, eu cel mai putin m-am intrebat de ce pisicuts... in cazul lui, m-am intrebat mai mult altele, legat de forum... dar da, chestia asta cu alesul nickname-ului este o poveste interesanta...fiecare dintre useri are propria poveste.si, uneori, pe scurt, o defineste prin nickname. ps2: eu am facut un (alt) test prin nickname-ul ales pentru mine - mosu44 poate ca voi spune candva povestea (ca sa vedeti, unii dintre voi, cat pot insela aparentele )
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 5, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 5, 2015 ps: sincer, eu cel mai putin m-am intrebat de ce pisicuts... doi roboți stau împreună, căsătoriți, singura ființă vie, nefiind copilul rezultat, care devine și el un robot, ci pisica! https://www.youtube.com/watch?v=SZe69Aqk0Sg
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Autor Postat Martie 5, 2015 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--NPe0lgNg--/646997921178759569.jpg 1
Javradeoras Reputație: 252 Postat Martie 6, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Martie 6, 2015 esti desteapta ca oaia cand beseE asa de proasta ca dupa ce se bese se intoarce sa miroasa ca sa fie sigura ca e basina ei. 2
Javradeoras Reputație: 252 Postat Martie 6, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Martie 6, 2015 de ce ti`ai ales acest username?Animal perfid, trădător, lacom şi leneş peste măsură. 2
Javradeoras Reputație: 252 Postat Martie 6, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Martie 6, 2015 iti place cu straponuNumai cu straponu` lu` Siana
anca_dreams69 Reputație: 5495 Postat Martie 6, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 6, 2015 Self explanatory / outstanding.Pisicutsii se ocupa si cu asta. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum