Sari la conținut

Madalina 0753666886

Postări Recomandate

Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

Tanara dornica de senzatii tari, te vreau la tine acasa sau LA HOTELhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png, am un fundulet foarte obraznic, la mine gasesti ceea ce iti doresti, sunt reala toata si astept sa ma contactezi.

Bine ai venit Madalina!

De preferat este o descriere mai cuprinzatoare, servicii, pret, kg, inaltime etc.

Pozele par promitatoare, nu ar strica sa postezi mai multe, poate si un detaliu care sa ne convinga ca esti chiar tu in poze.....

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Buna ,sunt chiar eu fara nici-o urma de indoiala. Bruneta 1.73 55kg,orice inafara de anal,80 lei jumatate de ora 150 1h.

Vizitator vali2cta
Postat

Buna ,sunt chiar eu fara nici-o urma de indoiala. Bruneta 1.73 55kg,orice inafara de anal,80 lei jumatate de ora 150 1h.

Foarte interesant, poti sa ne spui si un program de pe care lucrezi

Postat

Orice in afara de anal.... finalizare faciala? :laugh2

Si nu ai locatie dar te deplasezi pentru jumatate de ora?

Postat

Astept sa fiu contactata pentru o seara de neuitat plina de nebunii,te asigur ca nu vei regreta nici macar o secunda.

post-155149-0-81857200-1426662544_thumb.jpg

post-155149-0-56868900-1426662548_thumb.jpg

post-155149-0-74468400-1426662551_thumb.jpg

post-155149-0-06610400-1426662558_thumb.jpg

• Like 2
Postat

buna madalina,

eu iti urez "bun venit" pe nimfomane. intr-adevar, ultimele poze sunt ceva mai explicative decat primele...ai lasat tu sa se vada ceva mai multa piele, iar pe mine cel putin m-ai convins. funduletul este frumos, insa sa stii ca ne puteai arata si putin din tzatzalicile tale....doar putin...sa ne clatim ochii si sa ne incingem spiritele un pic. 

in ultima ta postare mentionezi "o seara de neuitat"...imi poti spune te rog cat este nota de plata ptr o seara intreaga in compania ta? imi poti preciza varsta ta, daca saruti, daca te lasi mangaiata, atinsa? imi poti mentiona alte aptitudini care te fac sa precizezi ca nici macar o secunda nu va fi regretata? dar mai ales, imi poti spune daca partea cu analul este macar negociabila...ptr ca sincer iti declar...la asa curuletz...este mai mare pacatul sa nu il pui si la bataie. 

astept cu nerabdare raspunsul tau~!!! ;)

• Like 1
Vizitator vali2cta
Postat

Astia de la ziare sa fi furat ei poza Madalinei si sa o foloseasca in reportaje despre colanti?

post-45081-0-82843800-1426698073_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Voi face si chestia asta cu coala doar ca sa ma credeti si sa va dovedesc ca sunt chiar eu iar desprea partea cu toata seara tariful este de 1000 ron...sunt foarte sociabila,nu sunt genul sa ma grabesc,ma las mangaiata ,sarut,orice placere si orice dorinta si stiu sa ofer o noapte calduroasa. Am 1.75,55kg,20 ani,bruneta...maine va urma sa postez poza cu o coala a4 si nr de telefon pt orice nelamurire iar la partea cu analul ce-ai zice daca am discuta in seara in care te-ai gandit sa vin?

• Like 1
Postat

bravo fetita...asa se discuta cu noi...frumos, concret, sintetic, transant, dar placut si politicos in acelasi timp~!!! eu unul de-abia astept sa vad confirmarea pozelor, ca sa te convoc la o seara de lupte greco-romane~!!! iti pot spune de acum ca de-abia astept sa purtam si discutia aia privata, despre lucrusorul ala un pic tabu, dar al naibii de erotic~!!!

o seara placuta in continuare iti urez~!!!  :snap

• Oras:RO
Postat

1 data zice ca are 1.73, apoi zice 1.75... din poze nu pare sa aibe mai mult de 1.65 :D

Postat

argintiule....nu fi rau cu fata...tocmai acum cand vreau sa ma imprietenesc cu ea~!!! ce conteaza 2 cm, iar fata nici nu a precizat daca inaltimea este pe talpile goale, sau pe tocuri, ca 2 cm pot fi considerate marja de eroare doar din tocul ales pe ziua respectiva. 1,65, 1,73, 1,75...care-i diferenta...in pat...la orizontala,,,chiar devine insesizabila. cine stie, poate fata asta este un talent inca nedescoperit...nu ar fi pacat sa o suparam doar pe tema asta de cat a crescut ea???

• Like 1
Postat

argintiule....nu fi rau cu fata...tocmai acum cand vreau sa ma imprietenesc cu ea~!!! ce conteaza 2 cm, iar fata nici nu a precizat daca inaltimea este pe talpile goale, sau pe tocuri, ca 2 cm pot fi considerate marja de eroare doar din tocul ales pe ziua respectiva. 1,65, 1,73, 1,75...care-i diferenta...in pat...la orizontala,,,chiar devine insesizabila. cine stie, poate fata asta este un talent inca nedescoperit...nu ar fi pacat sa o suparam doar pe tema asta de cat a crescut ea???

nu o suparam... sa creasca cat vrea ea :D

• Like 1
Postat

O sa ai confirmarea maine,iar despre luptele greco-romane,mm ai grija nu prea am pierdut hahaha :))) si eu deabia astept sa petrec o seara cu tine sau cine stie de ce nu mai multe,iar despre inaltime stiti ca cica dimineata avem cu 1cm mai mult,hai sa nu fie nici ca mine nici ca voi 1.74 ,cert este ca atat am,1.65 cu siguranta nu am. O seara placuta si frumoasa va doresc dragilor,va pup.

• Like 1
Postat

O sa ai confirmarea maine,iar despre luptele greco-romane,mm ai grija nu prea am pierdut hahaha  :))) si eu deabia astept sa petrec o seara cu tine sau cine stie de ce nu mai multe,iar despre inaltime stiti ca cica dimineata avem cu 1cm mai mult,hai sa nu fie nici ca mine nici ca voi 1.74 ,cert este ca atat am,1.65 cu siguranta nu am. O seara placuta si frumoasa va doresc dragilor,va pup.

draguta....dar cand ti-am spus eu ca imi doresc sa si castig la luptele alea???  :laugh2

• Oras:constanta
Postat

Salutare frati curvari,la o simpla cautare pe un anume site extrem de popular dupa numarul de telefon,veti constata ca Madalina chiar este Madalina si tot ceea ce a afirmat este absolut real.Fata tinerica,inalta si frumusica,sper ca cei ce vor beneficia de serviciile acesteia vor confirma cele spuse de mine,eu unul am s-o contactez.

Spor!

Postat

Apropo Madalina,iti sugerez sa iti ascunzi numarul sau sa-l schimbi,este o sugestie prieteneasca...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.