Sari la conținut

Madalina 0753666886

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici
Postat

Apropo Madalina,iti sugerez sa iti ascunzi numarul sau sa-l schimbi,este o sugestie prieteneasca...

@sexinplex14  fi domn pastreaza discretia. poti sa-mi lasi un ID de mess aici. Am avea multe de discutat.

• Oras:Bucuresti
Postat

am observat si eu greseala ei :D 

avem ceva prieteni in comun draga madalina  :laugh2

Postat

s-a dus la dracu viata fetei. mai oameni buni aveti si voi putina intelegere, chiar daca fata face ceea ce face nu fiti asa gura sparta pastrati discretia cand este cazul credeti-ma ca este si in interesul vostru.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

1. trebuia sa foloseasca un nume de scena

2. trebuia sa si ia alta cartela, nu sa puna nr ei personal pe anunturi 

Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

A vorbit cineva cu ea la tel? Poate a facut cineva o gluma proasta si a postat in numele ei anunturi.

Postat

A vorbit cineva cu ea la tel? Poate a facut cineva o gluma proasta si a postat in numele ei anunturi.

Ai dreptate vali2cta sa nu ne ambalam.

Postat

am vorbit eu cu ea la telefon~!!! nu va ambalati...nu este vorba despre fata aia. madalina asta...cu acest numar de telefon...am scos-o eu dintr-un loc unde nu putea sa se converseze la telefon...impresionand-o ca starea de urgenta dicta reactie grabnica. m-am conversat cu draguta madalina...si era derutata complet. nu avea habar despre ce vorbeam eu si m-a asigurat ca nu este nici o legatura intre madalina aia...si ea. aceasta madalina, nu este din constanta, sau localitati apropiate, si nu este implicata in niciun business local~!!!

eu sunt convins ca este doar o eroare de cautare si nimic mai mult. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.