Sari la conținut

Morena 0752424156

Postări Recomandate

• Oras:brăila
  • Oras:brăila
Postat

Servus fratilor!

Asta seara am cunoscut-o pe Morena( nume fictiv). Am decis sa o caut deoarece mi-a rasp. chiar si la mesaje si ma cam saturasem de apeluri pe la altele soldate cu casute postale sau mesagerii vocale. Deci o sun, raspunde si ramane sa vin cam in juma de ora. Locatia e in Obor, la parterul unui bloc. Imi deschide o tipa slabuta, cam de 1,70 m , par lumg, negru . Locatie modesta, 2 camere decomandate. In fine, trec la principal.Fac dus la baie-nu e lux,dar e ok.,ies si ii inmanez 100 ron,ma pun pe pat si o privesc dezbracata. Imi place genul slabut, dar ea e chiar mai slim decat as fi vrut. Ma rog, poate are un metabolism mai intens si nu prinde forme. A inceput cu un oral fara artificii intr-un ritm constant, fara deep, fara limbi sau zone adiacente. Noroc ca eram cu chef, asa ca juniorul a luat-o de la "prima cheie". Ma lamuresc cu oralul, o opresc si trecem la un misionar. Vazand ca-i genul mai interiorizat am facut si eu economie de vorbe si doar o pompam mecanic evitand sarutarile pe corp intuind ca nu-i genul. Ma opresc la un moment dat ca depusesem ceva efort si o rog sa continuam cu un alt oral. Trecuse juma de ora, i-am zis sa aiba incredere ca ce depasesc ca timp pt. un nr. tin cont la sfarsit. Trecem la al doilea oral ,neprotejat ca si primul ,executat in aceeasi maniera ,insa eram eu in forma asa ca juniorul a luat repede pozitia de lupta . Am preferat tot misionar in continuare simtind ca pozitia asta ma excita mai bine. Hotarat sa finalizez in acest al doilea tur i-am introdus-o in pasarica si am penetrat-o intr-o cadenta rapida pana mi-am dat drumul. La incheiere i-am mai dat 30 ron k depasisem limitele temporale ale unui singur nr., a urmat echiparea , ramas bun si dus am fost.

Note:

Locatie 8

Oral -nimic special, ci lipsuri, fie 7.

Normal- fara implicare 7-8.

Gfe- exclus.

Atitudine-trebuie sa mai exerseze, dar n-o spun cu repros ci pt. k ar avea doar de castigat.

Cele bune !

• Like 6
  • Oras:braila
Postat

Poti sa ne spui un program?CIM,FK,intra in srviciile tale?

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Buna imi cer scuze ptr intarziere.multumesc trayan pt recenzie  ! Da fac cim,fk dar astept ca , clientul sa imi spuna ce ii place nu tuturor le place fk,cim.gfe eu sunt platita astept ca clientul sa-mi spuna  fanteziile lui sa le pot indeplini. Unii vor doar sa faca sex si sa plece,fara vorba,fara sarut fara nimic. Ms inca o data.Si poze noi :* pupici.

post-153208-0-69777400-1426039436_thumb.jpg

post-153208-0-32767300-1426039446_thumb.jpg

post-153208-0-28607700-1426039451_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Acum ceva timp am fost si eu cu aceasta faptura. Am chemat-o la hotel, s-a conformat si a venit destul de repede. Pozele ... cele cu tatuaj ii apartin. Este slaba si nu cred ca are mai mult de 19 ani. Prestatia destul de slaba. Un oral banal si nimic notabil. La fel si normalul. Comportament si GFE 2 cu indulcenta 3.

Per total nu pot sa spun ca o recomand. 

• Like 3
  • Oras:Galati
Postat

Buna imi cer scuze ptr intarziere.multumesc trayan pt recenzie  ! Da fac cim,fk dar astept ca , clientul sa imi spuna ce ii place nu tuturor le place fk,cim.gfe eu sunt platita astept ca clientul sa-mi spuna  fanteziile lui sa le pot indeplini. Unii vor doar sa faca sex si sa plece,fara vorba,fara sarut fara nimic. Ms inca o data.Si poze noi :* pupici.

In grup faci 2,3 ??

Postat

:iagree

care e rolul tau pe forumul asta in afara de troll?

Postat

care e rolul tau pe forumul asta in afara de troll?

Ba dintii tai arata muie cand separa buzele , iti miroase pula a bors de peste , ba cumetre cand eu mancam fasole la tine nu se inventase basina giugiu gaina ce esti .burete de vase , Sa moara barbati tai , ce ai ma sa jurat mata stramb vezi ce treaba ta ca nu tea bagat nimeni in seama joni carlig , baii futai lung vezi de treaba ta sa'ti moara barbati tai . ce boala deti coaie ? da sti vorba aia urci cu liftu cobori cu etaju 

Postat

Ba dintii tai arata muie cand separa buzele , iti miroase pula a bors de peste , ba cumetre cand eu mancam fasole la tine nu se inventase basina giugiu gaina ce esti .burete de vase , Sa moara barbati tai , ce ai ma sa jurat mata stramb vezi ce treaba ta ca nu tea bagat nimeni in seama joni carlig , baii futai lung vezi de treaba ta sa'ti moara barbati tai . ce boala deti coaie ? da sti vorba aia urci cu liftu cobori cu etaju 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

moment de reculegere pentru limba romana. ar trebui sa se inventeze un google translate special pentru limba ta materna.

• Like 3
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Pacat :)) mergea sa facem un show cei din echipa otelul inainte de retrogradare :(

Ce ”flăcări” ar  mai ieși dacă fata ar face o ”partidă” cu ”trioul” de culoare al oțelarilor: Helder Tavarez, Yulu-Matondu și  Ma-Kalambay :laugh2

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Ma bucur sa aud ca mai lucrezi draga mea.Eu am avut cateva intalniri cu tine pe cand nu aveai locatie si am ramas placut impresionat de prestatia ta.Spre sfarsitul anului trecut cand am mai trecut prin Braila te-am cautat dar nu am reusit sa te gasesc si imi pare foarte rau.Acum mi-am notat noul tau nr de telefon si sper ca data viitoare cand ajung la Braila sa te gasesc.Te pup si iti doresc mult succes.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.