Sari la conținut

stiri de actualitate....local, dar si national

Postări Recomandate

Deputata constănţeană PSD Cristina Ileana Dumitrache cere legalizarea prostituţiei, ca metodă de protecţie la adresa tinerelor din România expuse riscului traficului de carne vie. Deputata spune că ultima grijă sunt banii aduşi la bugetul statului. Cel mai mult ar conta aducerea sub control a fenomenului şi igiena tinerelor care practică această „meserie“. 

Prostituţia oricum există, fiind socotită cea mai veche „meserie” ce nu va dispărea niciodată, iar legalizarea prostituţiei va aduce sub control igiena celor care o practică, dar şi bolile cu transmitere sexuală - aceasta este părerea deputatei PSD Cristina Ileana Dumitrache, care afirmă chiar şi faptul că legiferarea prostituţiei ar duce la scăderea cererii de astfel de servicii, dar totodată, îmbunătăţeşte şi situaţia femeilor care lucrează în această „meserie”. 

„Dorim un cadru legislativ care să ofere un minim de condiţii de siguranţă, de sănătate pentru persoanele care prestează aceste servicii. Că vrem noi să le acceptăm sau nu, aceste servicii există şi sunt neprotejate, în momentul acesta, din toate punctele de vedere. Astfel, pentru că sunt ţări în Europa unde s-au luat anumite măsuri, am zis să facem ceva şi noi. Aş vrea să venim cu soluţii pentru acest subiect delicat, ce-i drept. Recunosc, ar fi bine să nu existe prostituţia, însă acum este o realitate, că vrem noi să recunoaştem sau nu. Sunt şi anumite persoane care fac această meserie nu doar cum o fac altele, de plăcere, ci obligate, bătute, în condiţii de frică, de mizerie”, a precizat, pentru „Cuget Liber”, deputata Cristina Dumitrache. 

„Legalizarea nu este o încurajare!“ 

Legalizarea bordelurilor înseamnă „sex sigur”. Însă Biserica a reafirmat, ori de câte ori au apărut dezbateri despre prostituţie, faptul că legalizarea ei nu poate aduce nimic bun în societate, nici măcar când vine vorba de latura fiscală. 

„Aspectul financiar este ultimul lucru la care ne gândim, pentru că nu cred că se va schimba mare lucru la buget. Mi-aş dori să găsesc o susţinere şi să găsim o formulă. Legalizarea nu ar fi o încurajare a prostituţiei, pentru că nu cred că este o alegere pe care cineva o face pentru că este legală. Noi mai degrabă ne gândim la cum să protejăm persoanele care au fost obligate să aleagă această meserie. Nu cred că Biserica ar trebui să se gândească la faptul că este încurajată prostituţia sau că este considerată drept în regulă vânzarea corpului unei femei. Nu este în această idee. Şi pentru că nu am găsit o soluţie pentru a stopa acest fenomen, cred că ar trebui să ne gândim la o soluţie de mijloc. Îmi dau seama că nu va fi uşor, însă ne asumăm acest risc şi vrem să îl tratăm cu delicateţe”, a conchis Cristina Dumitrache. 

http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-legalizarea-prostitutiei-care-ar-fi-castigurile-si-de-ce-tipa-biserica-248776

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator agramat
Reputație: 0

dacă nu se opuneau popii ăștia hidosi, homosexuali și **spam editat**i,ce bine era

extraordinar ce preocupari ai tu ... hai odata cu recenzia brunetei mignone !!!!

• Like 1
Link spre comentariu

Proxeneţii de la Pink Cats rămân în arest

Claudiu Giorson Belecciu, patronul de la Pink Cats, şi Mioara Duţu rămân în arest preventiv. Decizia aparţine Curții de Apel Constanţa. Reamintim că un scandal sexual uriaş s-a stârnit, anul trecut, în Constanţa, implicate fiind şi **spam editat**e! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu, Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau **spam editat**e şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic. Profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au intrat pe fir și au făcut curățenie în rândul proxeneților de la Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie.

http://www.replicaonline.ro/proxenetii-de-la-pink-cats-raman-in-arest-218069/

Link spre comentariu
  • Oras:B

Proxeneţii de la Pink Cats rămân în arest

Claudiu Giorson Belecciu, patronul de la Pink Cats, şi Mioara Duţu rămân în arest preventiv. Decizia aparţine Curții de Apel Constanţa. Reamintim că un scandal sexual uriaş s-a stârnit, anul trecut, în Constanţa, implicate fiind şi **spam editat**e! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu, Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau **spam editat**e şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic. Profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au intrat pe fir și au făcut curățenie în rândul proxeneților de la Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie.

http://www.replicaonline.ro/proxenetii-de-la-pink-cats-raman-in-arest-218069/

Se mai pregateste un "patron" sa intre la bulau. Nume de talpa nici nu merita a fi pomenit! Vinde, cumpara, se fute singur in gura, orgoliu nemăsurat pana a dat in prostie. Ia spune smardoiule, te recunosti? Te-n gura de papagal idiot. Tu nu o sa ai niciodată prieteni adevarati terminatule!

Dupa cum postezi si la ceea ce spui, tu esti proxenetul sef cacatule, cum dracu ai scăpat pana acum!? Vezi ca ulciorul nu merge de multe ori la apa bulangiule!

Link spre comentariu

alex...tu te trezesti vreodata bine???  :350x

eu am deschis ochii la o noua si superba dimineata...pasarelele ciripeau de zor afara...soarele stralucea perfect...mireasma ciresilor infloriti imi patrundeau plamanii. am coborat din cearceafurile primitoare...m-am intins lenes dar nerabdator sa alung noaptea...m-am scarpinat la coaie...m-am gandit la tine...am zambit~!!! am amestecat cafeaua perfecta...am adulmecat aroma...am sorbit cu pofta unui nou inceput...am avut scaunul perfect...un tranzit intestinal superb...m-am gandit la tine...am zambit~!!! am iesit din dusul invigorator...m-am infasurat cu bumbacul atat de moale al prosopului...mi-am scuturat parul ud...m-am privit in oglinda...am scos un mic muculetz din nas...m-am gandit la tine...am zambit~!!! mi-am ales hainele zilei...colorate, ca o astfel de zi doar merita...nerabdator sa incep o noua dimineata...o noua aventura...am scapat o mica basina...m-am gandit la tine...am zambit~!!!

la mine asa incepe ziua...tu vad ca ai alt stil~!!!  :habarnam

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/43/3c/dd/433cdde97b05bc7fc1cef52c49cd1630.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

alex...tu te trezesti vreodata bine???  :350x

eu am deschis ochii la o noua si superba dimineata...pasarelele ciripeau de zor afara...soarele stralucea perfect...mireasma ciresilor infloriti imi patrundeau plamanii. am coborat din cearceafurile primitoare...m-am intins lenes dar nerabdator sa alung noaptea...m-am scarpinat la coaie...m-am gandit la tine...am zambit~!!! am amestecat cafeaua perfecta...am adulmecat aroma...am sorbit cu pofta unui nou inceput...am avut scaunul perfect...un tranzit intestinal superb...m-am gandit la tine...am zambit~!!! am iesit din dusul invigorator...m-am infasurat cu bumbacul atat de moale al prosopului...mi-am scuturat parul ud...m-am privit in oglinda...am scos un mic muculetz din nas...m-am gandit la tine...am zambit~!!! mi-am ales hainele zilei...colorate, ca o astfel de zi doar merita...nerabdator sa incep o noua dimineata...o noua aventura...am scapat o mica basina...m-am gandit la tine...am zambit~!!!

la mine asa incepe ziua...tu vad ca ai alt stil~!!!  :habarnam

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/43/3c/dd/433cdde97b05bc7fc1cef52c49cd1630.jpg

Tot o basina proasta si necioplita ramai gainarule!

https://youtu.be/Kx-wUfuabgg

Link spre comentariu

asa e alex...te-am intepat un pic...dar sa stii ca a fost doar capul~!!!  :atm

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu mah boule, la stana la tine nu ai obiceiul sa te barbieresti ca deh, la cat de basinos esti, te crezi buricul curului! Chiar esti un nimeni, ma pish pe tine oricum, oricând , in orice conditii!,JAVRA!
Link spre comentariu

Sexul pe bani acum o sută de ani.

Pe abonamentul la bordel scria: „Noaptea întreagă se socoteşte două numere” şi cât era tariful unei prostituate

24 aprilie 2015,

cuvinte cheie:calarasi prostitutie bordel placeri sex abonament istorie constantin beldie memorii epoca bani 11 comentarii 0 share 1 inShare Aboneaza-te la newsletter

Frumoase şi educate, îmbrăcate după ultima modă de la Paris, damele de bordel formau lumea pestriţă a prostituţiei de acum un secol. O lume aparte, plină de secrete, plăceri şi bani. Rujate strident, cu priviri galeşe care înmuiau şi piatra, fetele cucereau pe loc inimile tinerilor ori pensionarilor, care le urmau vrăjiţi în budoare, în căutarea pasiunii. Cea mai fidelă radiografie a epocii în care plăcerea era vândută la orice colţ de stradă a realizat-o Constantin Beldie în lucrarea “Memorii. Caleidoscopul unei jumătăţi de veac în Bucureşti (1900-1950)-Editura Albatros, Bucureşti-2000 ”, lucru pe care îl şi mărturiseşte de altfel: “În Bucureştiul de odinioară, "oraşul cu o sută de oraşe", atât de drag prietenului Tudor Arghezi, pentru dulceaţa vieţii şi pitorescul promiscuităţilor, scriitorul aci de faţă a putut privi într-o lungă, prea lungă jumătate de veac, la desfăşurarea unor prefaceri epocale, legate toate de scurgerea neliniştită şi implacabilă a vremilor...". Pe la începutul anului 1900 şi mai ales în perioada interbelică, scrie Beldie, prostituţia devenise un lucru obişnuit. În anul 1927, de exemplu, în România, era aproximativ 12.000 de femei care vindeau plăceri. Tarifele, implicit impozitele, erau diferite, în funcţie de categoria bordelului.  “La intrarea în bordel se plătea o taxă de intrare, iar  clientul primea un bilet. În anii ’20, prostituatele câştigau, în medie, 7.500 de lei pe lună. Doar 10% dintre ele strân­geau peste 10.000 de lei, în vreme ce un muncitor câştiga, în medie, 2.000 de lei, un avocat – 6.000 de lei, un medic – 9.000 de lei, iar un ministru 54.000 de lei”, notează autorul.

Impozit de 10% din venit

Pe baza condicii, se stabilea impozitul fiecăreia dintre ele. În 1921, s-a pus în aplicare legea contribuţiilor directe, conform căreia femeile uşoare erau obligate să plătească 10% din venitul realizat. Afacerea era atât de rentabilă în anul 1921, încât chiar şi cu abonamentul intrai greu în bordel duminica şi de sărbători. Din acest motiv, a apărut abonamentul pentru clienţii fideli ai bordelurilor. Pe acesta era trecută suma plătită de client, numele prostituatei la care acesta avea intrare, şi două menţiuni: una referitoate la faptul că “noaptea întreagă se socoteste două numere”, clientul neplătind în plus pentru restul de partide amoroase, şi una referitoare la orele între care bordelul e deschis pentru abonaţi duminica şi în zilele de sărbătoare.

Fişa de sănătate

Între anii 1925 – 1927, în baza unei noi legi apărute, era interzisă prostituţia în casele de toleranţă, iar persoanele care vroiau să practice în continuare această meserie se expuneau riscului  penal al delictului de contaminare cu boli venerice. Condica  a fost înlocuită cu o fişă de sănătate care a devenit confidenţială şi cuprindea starea de sănătate a persoanelor care prestau. Într-un document din 1927 este menţionat faptul că, în România,  practicau prostituţia 12.431 femei: 9.610 românce, 8 italience, 17 franţuzoaice, 18 grecoaice, 61 rusoaice, 25 turcoaice, 1.404 unguroaice, 170 poloneze, 171 cehoaice şi 947 de alte naţionalităţi. În 1930, a apărut legea sanitară, prin care trebuiau desfiinţate casele de toleranţă, iar prostituţia era scoasă în afara legii, dar “meseria” a continuat să funcţioneze sub protecţia tacită a autorităţilor. 

Tarife personale

În vara lui 1944, o prostituată făcea următoarea declaraţie cu privire la tarifele personale: “500 de lei fiecare client, cu două, trei rapoarte sexuale şi dormit cu el”. Asta în condiţiile în care salariul vremii oscila între 200 şi 800 de lei, scrie Constantin Beldie. Spre exemplu, un mecanic de locomotivă, una dintre cele mai bine plătite meserii la acea vreme, avea o leafă de 850 de lei şi o pâine de 2,5 kg raţie pe zi.  Tot atunci a aparut  «Livretul de economii» al prostituatei şi obligaţia patronului de a depune la Casa de Economii 10% din încasările zilnice ale femeii.

Intimitatea uitată a societăţii mondene

Bucureştean prin naştere (1887-1954), Constantin Beldie a surprins în memoriile sale întreaga varietate de intimităţi uitate ale societăţii mondene din Bucureştii de odinioară. Bucureştii începutului de veac XX, „înca nemecanizat şi, de aceea, mai umanizat“ păstra „vestigii ale timpului vechi“ de la cucoanele „cu rochii împedicate şi pălării cloche“ la „ultimii spoitori în şalvari arnăuţeşti, tăbărâţi cu tot tribul în cap cu bulibaşa cel mătăhălos, pletos şi bărbos, pe maidane“. Obiceiurile bucureşteanului se rezumau la câteva elemente definitorii: „haimanalîc, pezevenglîc şi curvasalîc“. Sunt multe amintiri descrise fără ocolişuri, de la „bestia pedagogică“, profesorul care „ne învăţa aritmetică raţională bătându-ne cu capul de tablă“, la „vardistul cel blajin, ocrotitorul femeilor cu rele nărăvuri“.

Vă recomandăm şi: Cele mai dorite prostituate: „Femeia în roşu“ şi Miţa Biciclista, reginele sexului din vremurile trecute Crucea de Piatră, cartierul sexului din Bucureştiul de altădată. Povestea prostituatelor de mahala care se culcau cu zeci de bărbaţi în fiecare zi   Prostituatele din vechiul târg al Focşaniului aduceau venituri Primăriei

post-46187-0-13784300-1429882816_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Boule, stiri de actualitate înseamnă ultimile noutati intr-un anumit domeniu ... Sau mai multe! Ceea ce faci tu este desuet, tine de gravitatie , nu de gravitatea prostiei tale (fa diferenta idiotule), si pe bune, din cand in cand am sa mă posh pe tine, pe orgoliul tau de cacat si pe "omul" care spui ca esti. Scuza-ma ca nu pot răspunde "subtilitatilor" tale, esti doar un golan pe care de obicei încerc sa il ajut, dupa care, văzând prostia lui, il bag in ... Origini. Ale tale sunt dubioase rahatule, asta cu subiect si predicat. Gunoiule, spune-mi, pe tine cine te sustine ciobane? In ultima vreme ti-ai dovedit caracterul,originea si limitele! Mah idiotule, chiar îmi doresc sa cunosc un idiot ca tine. Pe bune, iti dau de pomana ceva sa mă pish pe orgoliul tau. Tarane, câinele care latră, nu misca! La cat latrii tu, o iei la laba la greu!

Asa ca labagiule, tu ai ales numele, vono cu stiri de actualita,babaciune proasta si ignoranta! Tu vorbesti de jigniri labagiule? Hai mah, vino in Bucuresti si ne vedem. Prea te bagi cu caramida in piept. Iti faci ... progamare cu 48 ore înainte si iti promit ca ."te fut in gura" ( îmi este scarba dar plătesc pe cineva). Esti doar un muist cu gura mare javra! Cu consideratie, ma pis pe tine oricând, oricum, in orice situatie, esti doar o jigodie de doi lei!

Link spre comentariu

bai alex....zau de nu-mi faceam griji ca ai cazut in hazna~!!! gata...m-am linistit...ti-ai revenit si ai revenit in glorie~!!! welcome back my little silly friend~!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Este adevărat ca te simti pisat ca om!? Esti un om bolnav, ranchiunos si de doi lei. Scuza-ma ca te-am numit "om".,Jigodie, pe tine cine te sustine? Repet, troli ca si tine, asa zisi oameni! In momemntul on care te vor sustine colegii din sectiunea Constanta, atunci vei fii credibil. Ioane, esti un gunoi, faptul ca ti-o spun te deranjează mizerie ce esti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...