Sari la conținut

Ce este iubirea.....

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

când te-ai insurat si îți cârâie muierea că vrea copii, atunci stii ca nu te iubeste (nici tu pe ea), fenomenul e similar datului cu fundul de pamant al unui copil care isi doreste o jucarie sa-i compenseze lipsa afectiunii (din partea parintilor), si din start si femeia si barbatul spalati pe creier sa faca familie cu copii, nu iubesc, sunt doar niste roboti idiotizați, buni de strivit la bandă in uzină, si evident de exploatat prin creditare!

Ce spui tu aici...

... Sper ca tu cunosti faptul ca nu este o regula, natura nu da gres. Te asigur.

• Like 16
  • Minus 7
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

voi sunteţi soţ si soţ, ca prea va potriviţi?

• Oras:Bucuresti
Postat

Ati futut si topicul asta

Va spune fratele vostru ce este iubirea: este un sentiment care prima data trece prin stomac,apoi se materializeaza in diverse cacaturi

• Oras:Timisoara
Postat

Iubirea, da iubirea este ceva fenomenal de frumos. Atunci cand toate gandurile ti se indreapta spre ea, cand ii vezi chipul pretutindeni cand zambetul ei te conduce pas cu pas cand vrei s-o protejezi mai mult decat pe tine insuti si cand privirea ei (nu uitati privirea nu minte) o visezi noapte de noapte cum iti vegheaza somnul... Cam asta este iubirea pentru mine

Postat

Iubirea, da iubirea este ceva fenomenal de frumos. Atunci cand toate gandurile ti se indreapta spre ea, cand ii vezi chipul pretutindeni cand zambetul ei te conduce pas cu pas cand vrei s-o protejezi mai mult decat pe tine insuti si cand privirea ei (nu uitati privirea nu minte) o visezi noapte de noapte cum iti vegheaza somnul... Cam asta este iubirea pentru mine

Prea ai dat-o in Eminescu

• Like 3
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Cam asa: In societate esti "prezent" mai mult cu carcasa, mancarea nu mai este o necesitate, "mancatul" fluturilor este la ordinea zilei, nelinistea care te cuprinde doar gandindu-te la persoana respectiva, bine ca avem telefoane altfel nu ai putea pleca de langa ea, dorinta continua de protectie, protejare, varsta scade vertiginos comportamentul tinzand catre 18 ani, prioritatea este ea, cred ca atunci cand iubim hormonii o cam iau razna ca te simti bine rau sanatos, viu...

Vizitator
Postat

Intr-adevar iubirea te face sa te simti tanar

• Like 1
  • Minus 4
Postat

si aia care sunt deja tineri?

Se vor simtii copii. N-ai auzit de dragoste in gradinita...

Postat

N-ai auzit de dragoste in gradinita...

am si trait-o

Vizitator
Postat

Intr-adevar iubirea te face sa te simti tanar

si aia care sunt deja tineri?

Smardoi  :laugh2

• Like 1
Vizitator Eutuel123
Postat

• Oras:-----------
Postat

Dacă unii zic ca indragostirea e o boala psihica, si instinctul sexual (masculin) devine lesne o boala psihica, daca nu e satisfacut de mic. Mi-am dat seama ca cei ce nu s-au tratat din adolescenta, chiar daca s-au casatorit mai tarziu, rămân bolnavi, victime eterne ale femeilor, și mai ales a soției manufacturieră de sarmale și cozonaci cu rahat! Asta e o boala la nivel mondial, un fel de idiotizare masivă a populației masculine, astfel ca daca pui sa zicem 5 videoclipuri simbolice, nu va avea audiență decât ăla unde e prezenta o femeie aproape goală, atât poate să priceapă persoana de sex masculin netratată. Așa că un nefutut de mic, va rămâne un idiot util toată viața, cu motto-ul, "trebuie să alerg, să rezolv!" (in timp ce nevastă`sa șușotește pe la spate, "e un idiot", martalog,   :laugh2 )

http://3.bp.blogspot.com/-_W_oLTtOp-E/VKe3GV-7KMI/AAAAAAAAKLg/aKIf3gIQuyU/s1600/10690004_768741506507507_7527646378711041166_n.jpg

Vizitator
Postat

Homesexualitatea - boala psihica.

Lesbienele - boala psihica

Iubirea - boala psihica.

Pana la urma cred ca sexul e "pacat" - asa zice biblia ? ca daca Eva nu fura marul si etc :(

Reputație: 9109
Postat

Homesexualitatea - boala psihica.

Lesbienele - boala psihica

Iubirea - boala psihica.

Pana la urma cred ca sexul e "pacat" - asa zice biblia ? ca daca Eva nu fura marul si etc :(

Si bisexualitatea???.... :blushing2  :girly

Vizitator Eutuel123
Postat

Sunt mai multe feluri de iubire :)

post-152898-0-08776300-1425991731_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Postat

Si bisexualitatea???.... :blushing2  :girly

e raspunsul subinteles la homo, lesbi, etc :) 

Postat

e raspunsul subinteles la homo, lesbi, etc :)

Pa cat,...pe bune,vai si amar cati/cate suntem nascuti deja bolnavi(ve). :slap2 multumesc. :girly  

Vizitator
Postat

Pa cat,...pe bune,vai si amar cati/cate suntem nascuti deja bolnavi(ve). :slap2 multumesc. :girly  

e o chestie demonstrata ca e o boala psihica care face sa existe atractia intre sexe..Se zice ca si dinozaurii ar fi disparut tot din cauza homosexualitatii lor...ar fi devenit toti homo si nu au mai avut cum sa se reproduca

Postat

Să mor în balamuc dacă nu e așa. Serios.

Eu îi zic foarte des prietenei mele când îmi face 1 milion de draci "Nici nu știu de ce dracu te iubesc, la câți nervi îmi faci". Nu știu de ce, deci înseamnă că iubesc. ;)

ai incercat varianta "cioacă"? cu inelul ala din fratia ghiulului, ca arabela nu mai e! daca ai de gand, asteapta pana-l elibereaza pe diaconescu, sa fiu si io la curent , iti tin pumnii  ;)!

http://3.bp.blogspot.com/-eqFQ-ZZ0kNk/VP7tDRswN7I/AAAAAAAAKk0/craBujXuxHc/s1600/wallpaper-607421.jpg

Postat

Hmmm,Elton John,(ca si exemplu,si nu numai EL)cu toate ca face parte din categoriile precizate,consider ca e un geniu in muzica,mai mult nu ar fi reusit sa fie cine e,avand o problema de ordin psihic,parerea mea :girly  

Postat

ai incercat varianta "cioacă"? cu inelul ala din fratia ghiulului, ca arabela nu mai e! daca ai de gand, asteapta pana-l elibereaza pe diaconescu, sa fiu si io la curent , iti tin pumnii  ;)!

N-am încercat, recunosc.

Postat

http://3.bp.blogspot.com/-eqFQ-ZZ0kNk/VP7tDRswN7I/AAAAAAAAKk0/craBujXuxHc/s1600/wallpaper-607421.jpg

Mey iubire,baga-te dar baga-te odata unde trebuie,intrii asa peste tot sa intrerupi oamenii in conversatie,

Nu sti ca e un gest urat sa te bagi une nu trebeeee??? :blushing2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...