Sari la conținut

Ce este iubirea.....

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

păi nu?

http://1.bp.blogspot.com/-eohSDH_hpmg/VQHlhQG7mJI/AAAAAAAAKng/lHpyLATs4EI/s1600/4d473ac9-974f-4516-8b89-f8956bdb2eb7.jpg

Pai da !

Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
Postat

trece, cu furadan, asa cum trece si ailalta cu furazolidon

Unora nici medicina nu le da de cap,o tin toata viata numai in "diaree". :blushing2

• Like 2
  • Oras:-----------
Postat

Unora nici medicina nu le da de cap,o tin toata viata numai in "diaree". :blushing2

a zis odata cineva undeva ca decat sa nu faci nimic, si nici sa nu recunosti, mai bine gazezi oameni, direct sau punandu-le căcat vizual / auditiv în față, tot aia e

poți explica de ce te delectezi cu căcat audio vizual și scoți topice cu să-mbătrânim frumos? și vb și despre dragoste 

Postat

a zis odata cineva undeva ca decat sa nu faci nimic, si nici sa nu recunosti, mai bine gazezi oameni, direct sau punandu-le căcat vizual / auditiv în față, tot aia e

poți explica de ce te delectezi cu căcat audio vizual și scoți topice cu să-mbătrânim frumos? și vb și despre dragoste 

Sa iti raspund "extraterestule",???

Inainte de a suge Pula,sunt OM,adica VIE!!!

:girly

• Like 1
Vizitator Eutuel123
Postat

Si eu imi repet zilnic asta "suntem oameni in primul rand"

Postat

Sa iti raspund "extraterestule",???

Inainte de a suge Pula,sunt OM,adica VIE!!!

:girly

cand o sugi abtine-te sa mai poluezi cel mai mare organ sexual, ok? 

vie nu esti! doar dpdv biologic! viu sunt eu!

(hai sa te cred)

• Oras:Cluj Napoca
Postat

(hai sa te cred)

Imi pare rau Indubitabil, in momentul in care ai scris "eu sunt viu" asta demonstreaza ca si tu esti mort.

Postat

(hai sa te cred)

Daca : voi apuca vreodata sa fac o recenzie(dispre cotarceala din asternut),te astept pe tine,tare mult imi doresc sa te sacrific total,si totodata sa simt ca esti VIU.

Da iti moare numai daca arunc saliva,se vede/simte cata excitare iti provoaca acest forum...

TIE iti va tremura si ambele CAPETE,nu numai picierele,cum e si normal. :girly

Postat

Daca : voi apuca vreodata sa fac o recenzie(dispre cotarceala din asternut),te astept pe tine,tare mult imi doresc sa te sacrific total,si totodata sa simt ca esti VIU.

Da iti moare numai daca arunc saliva,se vede/simte cata excitare iti provoaca acest forum...

TIE iti va tremura si ambele CAPETE,nu numai picierele,cum e si normal. :girly

te doare adevărul așa-i? schizofrenule distrofic!

v-a văzut o țară întreagă pe blogurile alea , adică s-a văzut fiecare acolo, tu pe tine nu 

FBI ! aștept știrea! gunoiule uman!

Postat

Sunt muiere,mey :girly

te doare adevărul așa-i? schizofrenule distrofic!

v-a văzut o țară întreagă pe blogurile alea , adică s-a văzut fiecare acolo, tu pe tine nu 

FBI ! aștept știrea! gunoiule uman!

Vizitator
Postat

Hai Hai....iubiti-va nu va mai certati :) imi stricati topicul despre iubire 

Postat

te rog frumos, nu-mi strica somnu, dragostea stabilă costă YKA, ți-am mai repetat că senilele mă ucid, mintea lu vanghelie n-o am, dar nici "olteni" blonzi nu mai întrețin ca să aibă Apple și statut de dementual

iar tu nu te poți iubi decât cu unu ca și tine, adică pe muchie de cuțit

dacă nu esti popă, psihiatru sau papagal cu diplomă, atunci uite așa ai femeie sexy stabilă

DNA confirmă: Vanghelie a primit o șpagă de 90 de milioane de euro

p.s. YKA, semnătura te dă de gol că ești pește și că vrei să impui niște prețuri sau mă rog, să dai frisoane unora care n-au bani pt tariful specificat de tine, așa că ce dracu cauți tu să vb despre dragoste ...  :laugh2 

Postat

te rog frumos, nu-mi strica somnu, dragostea stabilă costă YKA, ți-am mai repetat că senilele mă ucid, mintea lu vanghelie n-o am, dar nici "olteni" blonzi nu mai întrețin ca să aibă Apple și statut de dementual

iar tu nu te poți iubi decât cu unu ca și tine, adică pe muchie de cuțit

dacă nu esti popă, psihiatru sau papagal cu diplomă, atunci uite așa ai femeie sexy stabilă

DNA confirmă: Vanghelie a primit o șpagă de 90 de milioane de euro

p.s. YKA, semnătura te dă de gol că ești pește și că vrei să impui niște prețuri sau mă rog, să dai frisoane unora care n-au bani pt tariful specificat de tine, așa că ce dracu cauți tu să vb despre dragoste ...  :laugh2 

"VAI SI AMAR",atat mai meriti!!! :icon_cry

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Hai sa mai lasam mistoul ieftin!!!

E un subiect putin exotic fata de tema generala a forumului, dar uitati aici un raspuns adevarat:

Pentru cei care cunosc mai putin engleza, va redau cateva fragmente traduse (sursa: kudika.ro):

Imi iubesc sotul. Il iubesc chiar si cand sforaitul lui ma trezeste in fiecare dimineata. Asa ca il sperii ca sa se trezeasca. Este revansa mea zilnica. Food Networks spune ca trebuie sa pui un singur ingredient in omleta. Dar Louie prefera o omleta cu de toate pentru ca mama sa ii pregatea asa micul dejun cand era mic. O numeste “omleta cu de toate”, eu o numesc “scarbos”… dar asa ii place lui.

Eu ma ocup de rufe pentru ca mama m-a invatat ca un barbat cu haine murdare este un barbat care nu este iubit de sotia lui. Da, stiu ca este demodat, dar acum toate hainele sale albe sunt albe si toti colegii de la munca stiu ca este iubit. Intotdeauna imi promite ca data viitoare se va ocupa el de ele, insa niciodata nu il voi lasa.

Si stiu ca ma iubeste… pentru ca de fiecare data cand plec la munca, simt ca se uita dupa mine.

Una dintre activitatile mele preferate este momentul in care merg catre munca; este timpul pe care il petrec doar cu mine, am ocazia sa imi limpezesc mintea si sa imi pun in ordine gandurile inainte de un program aglomerat la munca.

O sa orbesc. O boala rara al carui nume abia daca pot sa il pronunt ma face sa imi pierd vederea. Si probabil ca imi voi pierde si cariera.

Ce sa ii spun lui? Nu ii mai pot face omleta cu de toate. Colegii de la munca vor crede ca nu imi mai pasa de el. Si acum, cand tot ce vreau este sa respir si sa plec, nu pot… pentru ca Louie nu ma lasa. Cum ii spui persoanei pe care o iubesti ca in scurt timp nu vei mai vedea? Simt ca din partenera lui ma transform in pacienta lui. Poate ca va fi mai fericit cu altcineva… cineva care sa nu fie o povara.”

El:
Sotia mea orbeste… si nu vrea ajutorul meu. Vreau sa ma trezesc in fiecare dimineata si sa ii spun ca o iubesc. Ca totul va fi in ordine… dar nu vrea sa auda nimic. As vrea sa gatesc eu, insa ea insista sa o las sa se descurce singura. Si-a dat seama cum sa bage rufele la spalat. Inca insista sa mearga la munca si sa ia singura autobuzul.

Inima mea se opreste de fiecare data cand ma gandesc la ea traversand strada. Si, chiar daca nu ma lasa sa ii fiu aproape, o urmaresc in fiecare zi fara ca ea sa stie. Pentru ca despre asta este vorba atunci cand iubesti cu adevarat, nu? Este vorba despre ceva mult mai mult decat niste sentimente. Este o actiune in doi.

Cecilia nu va sti niciodata cate fac pentru ea si nici nu imi doresc sa afle vreodata. Eu inca o iubesc, chiar daca ea nu ma lasa.”

• Like 2
Postat

cine știe, poate că iubirea o primesc doar femeile cu suflet de bărbat și bărbații cu suflet de femeie dar care fizic, nici unul dintre cei doi, nu arată inversat 

aia cu bărbatu poate să arate oricum dar să fie draguț, am văzut la tv că nu prea ține, iar banii n-ar trebui să conteze, că se fac pe parcurs

Postat

Si eu imi repet zilnic asta "suntem oameni in primul rand"

omul e o specie inutila ecosistemului, știai asta?

Postat

Imi pare rau Indubitabil, in momentul in care ai scris "eu sunt viu" asta demonstreaza ca si tu esti mort.

indubitabil că nu acum, pe viitor poate

Postat

indubitabil că nu acum, pe viitor poate

Fizic este evident ca traiesti, din moment ce degetele ti se misca pe tastatura...

• Oras:Somalia
  • Oras:Somalia
Postat

Despre iubire se spune foarte frumos în Corinteni 1:13

Devenise chiar trendy versetul la un moment dat pe la cununiile religioase.

Spicuiesc :

"Dragostea este îndelung răbdătoare, este plina de bunătate; dragostea nu pizmuieste, dragostea nu se laudă, dragostea nu se umfla de mândrie"

"Dragostea nu va pieri niciodată.Prorociile se vor sfarsi, limbile vor înceta, cunoștința va lua sfârșit.

Mai departe citiți voi.

• Like 1
Postat

Cel ce iubeste fara conditii nu impune limite nici propriei sale libertati,nici libertatii altcuiva.El nu incearca sa-si pastreze iubirea - pentru ca, a incerca sa o pastrezi,inseamna a o pierde.

Iubirea e un dar ce trebuie oferit incontinuu,asa cum fiecare situatie o cere.

Iar cel ce daruieste stie intotdeauna cand si cui sa dea darul.

Totul devine complicat numai atunci cand cineva incepe sa tina iubire pentru el - iar atunci,ceea ce ofera nu se mai poate numi iubire...

Iubirea poate exista numai intre fiinte care au invatat sa se iubeasca si sa se pretuiasca...

PS-propria experienta,este invatatorul tau in viata!!! :girly

Vizitator
Postat

Este dovedit stiintific ca oxitocina( acel hormon al iubirii) dureaza maxim 2 ani in creierile noastre ...dupa care sunt doar endorfinele (stimulii fericirii) care tin de viata de familie , de copii...de aceea in 90% din cazuri unul dintre parteneri inseala( pt ca oxitocina dispare) ...dar ramane in sanul familiei pt copii , pt familie pt ca ei rpz fericirea lui...doar ca nu mai simte acea iubire pt sotia / sotul ,doar fericire ...totul e din creier ...un neurochirurg ar explica fff bn toate aceste trairi ale omului ... Si cnd aud pe cate unu ca imi zice ca isi iubeste sotia dar mai fute inca vreo 2-3 pe langa ea:))) ii doar fericit cu ea ,ii fericit de ceea ce rprz ea , dar nu o mai iubeste ...cnd iubesti nu inseli ...fericirea si iubirea e greu sa le deosebesti dar sunt 2 lucruri diferite..

Oricum simtim si suntem(ca fizic) diferiti ...

Pace voua!!! Fiti cu minte, nu cuminti!!!

• Telefon: 0749771854
  • Oras:PE FORUMUL NIMFOMANE
  • Telefon: 0749771854
  • Oras:PE FORUMUL NIMFOMANE
Postat

IUBIREA ESTE:Sentimentul de afecțiune născut sau dobîndit pe parcursul vieții,de către o persoană față de alta persoană,animal sau obiect!!!

• Like 2
  • Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Iubirea e atunci cind nu o poti scoate din cap orice ai face. Gindurile i-ti fug mereu la ea.

• Like 2

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Iubirea e atunci cind nu o poti scoate din cap orice ai face. Gindurile i-ti fug mereu la ea.

a-i perfecta drepta-te. gIndurile n-e cinuiesc pa to-ti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...