naumovici Reputație: 96 Postat Martie 5, 2015 Telefon: navid_naumovich Oras:Bucuresti Telefon: navid_naumovich Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2015 SUNTEM doua fete sexy si stilate, te asteapta sa iti ofere o ora de vis in compania lor, discretia, igiena si bunul gust ne caracterizeaza. Pozele sunt reale si iti oferim un show incendiar, 05 mar. 14:22 Suna 0734.848.355 Am fost in vizita, oferă shiw real spun ele, am ales tipa cu pierce in nas si cu tatuaj pe picior (perechea ei e bruneta, posibil de etnie, dar foarte sexy si îngrijită la infatisare, gen mult) Locatie cum iesi din pasajul marasesti, înspre alba Iulia, nota 9, spatii, doua camere.Oral 9, atenție la zonele adiacente, neprotejat, buzele can miciNormal 10: Pasionala, personal am simtit ca fac dragoste, protejat, misionar, ea deasupra, se excita daca o lasi sa se frece de tineGFE: Senzuala, cuminte, pasionala, vorbeste Putin, asculta, are răbdare (la mine a fost cazul la a doua finalizare)FK 10, i-am simtit limba aia sexy, foarte frumos, a venit natural, desi mai greu sărutul, contează cum te portiAnal bine cazulHalat 150 o ora cu doua finalizari Recomand, am avut chimie cu ea si cred ca revin, poate la un 3some 1
masternice Reputație: 55 Postat Martie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 5, 2015 Poze ?
naumovici Reputație: 96 Postat Martie 5, 2015 Telefon: navid_naumovich Oras:Bucuresti Telefon: navid_naumovich Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 5, 2015 Pozele din anunt nu sunt reale, sory, dar nu pot ajuta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum