andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Mai 8, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Unei tiganci ii venise sa nasca in intersectie........Un politai sa o ajute o incuraja:- Hai ca poti impinge!;Tiganca avea gemeni .....Scoate unu capul afara, se uita si intra la loc si ii zice celuilalt:- Frate hai prin spate ca pe aici sunt gabori 8
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 La instructaj,pentru ridicarea nivelului cultural un comisar sef explica:-sa presupunem ca dl. agent Vasile moare. Il ingropam,pe mormint creste o floare, vine o vaca si o maninca, mai incolo trage o balega, eu trec pe acolo si dupa ce, intimplator, calc in ea,zic: Vasile,Vasile, ce ai fost si ce ai ajuns! Vasile tu poti sa-mi dai un exemplu? Da sefu.Sa presupunem ca domnul comisar sef moare, il inmormintam,creste o floare pe mormint,vine o vaca si o maninca,mai incolo trage o balega,eu intimplator calc in ea si zic:-vai domnule comisar sef, nu v-ati schimbat de loc!
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Nelu trece cu masina pe rosu. Imediat, politistul il opreste.-Ai trecut pe rosu; amenda pe loc 5oo lei sau iti iau permisul.Scoate Nelu un teanc de bani sa plateasca, la care politistul il intreaba:-Da de unde ai atatia bani?-Din pariuri! spune Nelu.- Ei bine ia sa te vad de ce esti in stare?Scote Nelu un bilet de tramvai, il gaureste la mijloc cu un ac, si-i zice politistului:-Facem pariu pe 100 de lei ca daca tii acest bilet intre degete, ma pot pisa prin gaura facuta in bilet, fara sa ta stropesc?-Pe 100 de lei! Spune politistul convins ca-l va stropi.Se usureaza Nelu si-l stropeste pe politist de la brau pana jos. Politistul spune:- Ei ai vazut ca ai pierdut 100 de lei?-Am pierdut eu 100 de lei, dar vezi pe trotuar sunt 10 oameni cu care am facut pariu, in parte pe cate 200 de lei ca la ora asta ma pis pe un politist in plina strada! 1
cot Reputație: 836 Postat Mai 8, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 8, 2015 Doi politai se intslnesc pe strada: - De unde vi Gica? - De la policlinica.Tocmai am facut un test de inteligenta. - Si cum a iesit? - Slava Domnului negativ. 2
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Un tip care dorea sa isi vanda masina, isi scrie pe o hartie numarul de telefon si il lipeste pe geamul din spate al masinii.In timp ce era in trafic, primeste un telefon:-Alo ,da! Cine este??-Aici e politia, suntem in spatele dvs. Opriti va rog pe dreapta pentru ca nu aveti voie sa vorbiti la telefon in timp ce conduceti! 2 1
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Mai 8, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Merg trei politai cu elicopterul.La un moment dat unul il intreaba pe celalalt:- Auzi ba, de la ce e elicea aia de deasupra?- Cred ca de la ventilatie ba, ca de cand s-a oprit uite ce transpira pilotu`!!! 6 1
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Mai 8, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Un politist isi facea rondul de noapte, cand aude un betiv cantand:- Lume, Lume soro lume....Politaiul zise :-Ba, betivule, nu mai canta cantece de-astea, canta si tu un cantec patriotic.Betivul: Bine dom-le. Trei culori cunosc pe lume, lume soro lume .... 7
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Mai 8, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Ce sunt gardienii publici?Politai repetenti 7
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Mai 8, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Un politai isi facea rondul, frecandu-si cu satisfactie bulanul de mana. Vede in fata sa o coaja de banana aruncata pe jos si exclama iritat:- Ptiu, fir-ar a dracului de viata, iar cad!
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Mai 8, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza si ii cere carnetul si citeste:-O.. domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati.Soferul:-Dar ce s-a intamplat?Politistul:-E, mai citim si noi. 8
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Mai 8, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Intrebare: - Stiti cate bancuri cu politisti sunt?Raspuns: - Unul singur! Restul sunt cazuri reale! 7
marix Reputație: 9360 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2015 Un tigan isi batea piranda pe strada. Vine un politist si-l intreaba :- Ce-ai ma cu ea, de ce o bati ?- Da` nu o bat sefule ! Am prins-o pe Facebook cu unu`.- Pai, si ???- Si-acu ii dau like-uri … 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 9, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Mai 9, 2015 Un polițist anchetează :-Domnule , câți ani ani aveți ?!-Mâine implinesc 50-Deci azi aveți ... 49 sau 51 ? 8 3
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 9, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 9, 2015 Politistul, cu rasuflarea taiata sare intr-o masina si ii ordona soferului: - Repede, urmareste masina din fata noastra, nu cumva sa o scapi din vedere! - Fiti linistit, sunt tractat de ea. 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 9, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Mai 9, 2015 Un polițist și-a trimis nevasta la mare cu copilul, iar după o săptămâna a venit și el la mare. În prima seară zice:– Nevastă, am mare chef sa facem dragoste!– Şi eu am, dar dacă se scoală copilul și ne prinde? Hai să mergem mai bine la plaja.Ajung ei pe plajă, încep treaba aia faină, când deodată apare o patrulă de… politie.– Va rog sa va îmbrăcați,o să vă dăm amendă pentru ofensă de moravuri ușoare.Tipul zice:– Nene, stai ușor, și eu sunt polițist, uite legitimația!– Bine, dumneavoastră puteți pleca, dar pe asta trebuie sa o amendez, e a 7-a oară când o prind pe plajă săptămâna asta. 5 4
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 9, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 9, 2015 Un politist astepta autobuzul in statie, si langa el mai era si o mama cu un copil de 8 ani.copilul:-Mama, dar de ce nu a ajuns inca autobuzul?-Pentru ca acum il spala ca era foarte murdar...-Mama, de ce nu a ajuns inca? (peste 5 min)-Pt ca acum ii umfla cauciucurile fiindca erau desumflate...Peste alte 5 min copilul:-Acum de ce nu a mai ajuns?-Pt ca acum il vopsesc ca sa fie mai frumos....Politistul incepe sa se dea cu capul de bordura:-In mama ma-sii, acuma si-au gasit si ei sa-l vopseasca???? 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 9, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Mai 9, 2015 Ma trage pe dreapta ieri un politai.- Stii de ce te-am tras pe dreapta? ma intreba el.- Probabil ca vrei sa vezi cat sunt de inalt...i-am raspuns.- Ce, faci misto de mine? Iesi imediat afara din masina! zbiera el.- Vezi? ii raspund, ti-am zis eu... 9 4
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 9, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 9, 2015 Intrebare: De ce se cearta doi politisti, atunci cand se suie pe o motocicleta?Raspuns: Pentru ca ambii vor sa ocupe locul de la geam!... 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 9, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Mai 9, 2015 Astazi am primit amenda de la Circulatie, pe motiv ca am refuzat sa ma legitimez.- Semnati, va rog! imi zise agentul pe un ton grav, intinzandu-mi procesul verbal.- Nici o problema...am raspuns, luand pixul in mana. Dar, nu va suparati, pe ce nume? 8 4
marix Reputație: 9360 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2015 Merge politzaiul la magazin si cere un cui pentru telefon.Vanzatorul, respectuos, ii raspunde ca nu are. A doua zi politzaiul merge din nou la magazin si il intreaba pe vanzator daca are cui pentru telefon. Vanzatorul ii raspunde, si de data aceasta, ca nu are. A treia zi politzaiul merge la magazin, si il intreaba din nou pe vanzator daca are cui pentru telefon.Vanzatorul curios il intreaba la ce ii trebuie. Politzaiul ii raspunde ca i s-a instalat telefon in casa, iar cand au plecat cei ce i-au instalat telefonul, i-a intrebat: acum pot sa dau telefon ? Raspunsul a fost: da, dar sa aveti cui. 4
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 11, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 11, 2015 Un politist patrula .Vine un copil si-i zice-Nenea politistu'!-Da.-Cat e ceasul!-2:45!-La 3 fix sa ma pupi in fund ...Si fuge. Politistul alearga dupa el. Dupa un colt da de un ofiter superior .-Unde alergi asa , mai Ioane?-Un nesimtit de copil a venit si mi-a zis sa-l pup in fund la 3.-Da' e abia 2:45 , nu te grabi asa tare ca mai ai timp!!!
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 11, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 11, 2015 Interviu de angajare la FBI:- Candidatii trebuie sa treaca un test. Li se da un pistol cu gloante oarbe (ei nu stiu ca-s oarbe ) si sunt trimisi in camera alaturata sa-si omoarenevasta.- Primul solicitant vine, ezita, pana la urma ia pistolul, intra in camera, dar pana la urma se razgandeste sinu trage.- Al doilea ia pistolul, intra in camera, trage un glonte si renunta.Vine al treilea, ia pistolul, intra in camera. Din camera se aud impuscaturi, dupa care troznete, tranteli, ma rog, zgomote de fond.Dupa un sfert de ora iese asta triumfator si zice: - Un cretin a pus gloante oarbe in pistol, a trebuit s-o omor cu scaunul !!!
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 11, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 11, 2015 Un politist se suie in autobuz si taxeaza un bilet, dupa care mai taxeaza unul. Un cetatean il vede si-l intreaba:- De ce ati taxat 2 bilete?Politistul raspunde:- Pai daca pierd unul, il am pe al doilea!- Si daca le pierzi pe amandoua?- Am abonament!
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 11, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 11, 2015 Era un barbat prins de politie:P: Iti pun cateva intrebari iar daca raspunzi corect scapi fara amenda.B:Zi!P:Ce e pe 4 roti si merge cu viteza?B:Masina.P:Da, dar n-ai specificat care.......BMW, Audi etc. Alta intrebare ce e pe 2 roti si merge cu viteza?B:Un moto-scooter!P:Da dar n-ai specificat care:Honda, Suzuki etcB: Am si eu o intrebare.P:Zi!B:Ce e pe 2 picioare si se f**e cu toti barbatii?P:O curva!B: Da, dar n-ai specificat care: sora-ta, ma-ta, nevasta-ta... 1
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 11, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 11, 2015 Un copil se juca in nisip. Vine un politai si-il intreaba: - Ce faci? - Un politai! - Si din ce-l faci? - Din apa, nisip si kk! Militianul se supara si-l urmareste pe copil, dar nu-l prinde. A doua zi,la fel: - Ce faci? - Un militian! - Si din ce-l faci? - Din apa, nisip si kk ! Iar se alearga, iar scapa copilul. A treia zi, acelasi scenariu: - Ce faci? - Un pompier! - Si din ce-l faci? - Din apa si nisip. - Si kk nu mai pui? - Nu, ca atunci iese un militian.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum