lukyy73 Reputație: 8219 Postat Martie 10, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 10, 2015 Examen in politie: Subiectul intai: "Lumina si sunetul".Intra primul:-Ce este mai rapid lumina sau sunetul?-Sunetul.-Justifica!-Cand aprind televizorul, intai se aude si dupa aia se vede!-Afara, idiotule!Tot asa si cu al doilea, al treilea,....-Ce este mai rapid lumina sau sunetul?-Desigur lumina! "uite unul destept...", gandeste seful, rasufland usurat.-Justifica!-Permiteti-mi sa raportez! Ochii este inaintea la urechi! 5
sache Reputație: 1304 Postat Martie 10, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 10, 2015 Bucuresti. Un om cade intr-un canal in timp ce-si purta spre casa victorios povara unor cartoane de oua obtinute cu greu. Un politai plin de solicitudine da telefon la salvare panicat: -Veniti repede, a cazut un tovaras in canal si si-a spart ouale. Profesional, vocea de la garda intreaba: -Bine, bine, dar organul? -Organul e la telefon..
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 10, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Martie 10, 2015 Un poliţist patrula noaptea într-un binecunoscut loc pentru parking. Vede un cuplu într-o maşină, cu luminile aprinse. Când se apropie, observă că bărbatul era pe locul şoferului citind o revistă, iar tânăra, pe bancheta din spate, croşeta. Şocat de situaţia asta surprinzătoare, poliţaiul se apropie de maşină şi bate în geam. Tânărul dă fereastra jos:- Da, domnule poliţai!- Ce faceţi voi aici?- Nu-i evident? Eu citesc o revistă.Arătând către tânăra femeie, poliţaiul zice:- Bine, bine, dar ea?Tânărul răspunde:- Cred că îşi croşetează un pulover.Poliţistul e bulversat total. Un tânăr cuplu în maşină la ora asta şi nimic obscen!- Câţi ani ai tinere?- 25.- Dar ea ce vârstă are?Tânărul se uită la ceas şi zice:- Va avea 18… în 15 de minute! 5 4
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Martie 10, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 10, 2015 Politia engleza sehotaraste sa treaca de la circulatia auto pe stanga la cea pe reapta. Cum sa faca?... nu au "know-how", deci cauta sprijin pe la altii.-La cine sa mergem? Hai la politia franceza, ca si asa ne-am legat cu ei prin Canalul Mainecii...Francefzii:-Din pacate nu va putem ajuta, noi le stim pe toate dar pe asta nu.-La cine sa mai mergem? Hai la politia germana, ca ei sunt mari, sunt cei mai tari in toate.Nemtii:-Da, suntem cei mai tari si mai organizat, putem face orice cu mare exactitate, dar chiar la chestia asta nu avem experienta.-La cine sa mai mergem? Hai la politaii romani, ca ei sunt mari mesteri in tranzitie.Romanii:-Da, suntem cei mai experimentati in tranzitii, ca doar de ani asta facem, doar tranzitii si adaptari de modele.Chiar penrtu un caz complicat ca al vostru, avem solutia imediata. Dar, ca orice solutie viabila, trebuie facut treptat, in pasi mici.Deci in prima etapa va propunem ca, timp de doi ani, doar camioanele sa circule pe dreapta. 8
sache Reputație: 1304 Postat Martie 10, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 10, 2015 Cica seful de sectie ii strange pe gabori la un loc si le spune: - Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice: - Ma, idiotilor, nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti ?! La care ei: - Si ce te superi asa, Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi, am zis ceva?
sache Reputație: 1304 Postat Martie 10, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 10, 2015 La un examen de intrare in politie s-au prezentat 3 concurenti, doi dintre ei fiind pilele cuiva mare din politie. Intra primul concurent, pila domnului colonel X si examinatorul intreaba: - Dupa cum stiti, in anul 1907 a avut loc o mare rascoala taraneasca la care au participat peste 40.000 de tarani. Puteti sa-mi spuneti in ce an a avut loc aceasta rascoala ? Candidatul: In anul 1907. Examinatorul: Perfect, sunteti admis. Intra al doilea concurent, pila domnului general Y. Examinatorul: Dupa cum stiti in anul 1907 a avut loc o mare rascoala taraneasca la care au participat peste 40.000 de tarani. Puteti sa-mi spuneti cati tarani au participat la aceasta rascoala ? Candidatul: Peste 40.000. Examinatorul: Perfect, sunteti admis. Intra al treilea concurent fara nici o pila. Examinatorul: Dupa cum stiti, in anul 1907 a avut loc o mare rascoala taraneasca la care au participat peste 40.000 de tarani. Puteti sa-mi scrieti numele si adresa fiecaruia ? 1
sache Reputație: 1304 Postat Martie 10, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 10, 2015 La gabori, alt concurs de promovare. Vine in sala primul candidat. Exminatorul il intreaba: - Cat face 5*5? - 24! - Ba esti sigur ba? - 26! - Ba, mai gandeste-te! - 27! Examinatorul noteaza in fisa: "Nu stie dar nu se da batut". Urmatorul: - Cat face 6*6? - 30! - Esti sigur? - Da, 30! - Chiar esti sigur? - Da dom'le, 30! Examinatorul noteaza: "Nu stie, dar este un om cu principii". Ultimul: - Cat face 9*9? - 81! - Cum ai stiut? - De la scoala! - Cum ma, de la scoala? Pai si ceilalti au fost la scoala! - Da, de la scoala! Examinatorul noteaza in fisa: "Stie dar nu vrea sa spuna de unde"!
sache Reputație: 1304 Postat Martie 10, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 10, 2015 Bula merge sa dea la facultatea de drept. El merge imbracat frumos, la palarie si costum nou, iar acolo politistul ii spune ca ptr.a deveni politist trebuie sa aiba curaj, si dintr-o data scoate pistolul si-l impusca in palarie. Bula sta neclintit la care politistul il felicita ptr. curajul lui: - Bravo, Bula, asa trebe sa fie un politist adevarat. Poftim niste bani ptr. palarie. -Da, domn' politist, ptr. panataloni nu-mi dati?
sache Reputație: 1304 Postat Martie 10, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 10, 2015 Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza si ii cere carnetul si citeste: -O.. domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati. Soferul: -Dar ce s-a intamplat? Politistul: -Eeee, mai citim si noi.
sache Reputație: 1304 Postat Martie 10, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 10, 2015 O patrula de doi politai cu un ciine trec zilnic pe linga o gradina de vara. Intr-o zi iese un copilas si roaga pe politai sa-i permita sa se uite la ciine intre picioare. Acestia permit si intreaba mirati ce vede el acolo? La care copilul raspunde: nu stiu de ce tot spune tata cind treceti pe aici IATA IAR VINE CIINELE ALA CU CELE DOUA PULE
oldybutgoldy Reputație: 737 Postat Martie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2015 Un politist in drumul sau spre casa vede un baietel care se juca pe jos si-l intreaba:- Ce faci tu aici?- Construiesc un politist.- A, bravo, si din ce-l faci?- Pai, putina apa, putin pamant, putin kkt...Politistul il rupe in bataie.A doua zi acelasi scenariu - putina apa, putin pamant, putin kkt - bataie.A treia zi, politistul:- Ce faci ma, tot politist faci?- A, nuuuu, fac un pompier.- Aha, si din ce-l faci?- Din putina apa si putin pamant.- Si kkt nu mai pui?- Nu, ca daca pun iese tot politist. 1
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Martie 11, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 11, 2015 Cica intra un politist intru-un bar si cere o sarma ca si-a uitat cheile in contact la masina.Dupa doua minute intra in bar un tip si zice:-Doamne ce am vazut!-Ce? -Un politai isi scotea cheile din masina cu o sarma pe geam.-Si?-Il dirija alt politai din masina!!!! 5
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Martie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 Un politai vede intr-o noapte o blonda care statea in genunchi sub un felinar .- Ce faceti aici ? , intreaba politaiul- Mi-am pierdut inelul cu diamante si il caut- Aici a cazut ?- Nu ! La blocul vecin, dar aici este lumina. :laugh2 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2015 Postat Martie 11, 2015 Un politai vede intr-o noapte o blonda care statea in genunchi sub un felinar .- Ce faceti aici ? , intreaba politaiul- Mi-am pierdut inelul cu diamante si il caut- Aici a cazut ?- Nu ! La blocul vecin, dar aici este lumina. :laugh2 vezi ca asta e cu blonde nu cu politai ai ceva cu blondele ?
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Martie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 Un politist intreaba un copil-baiete cat este ceasu?-14:45 la 15:00 sa ma pupi in fundpolitistul incepe sa il alerge pe copil dupa colt comandantu-ce ai mai cu baiatul-pai mi-a zis la 15:00 sa il pup in fund-si ce te grabesti ma ca debia e 14:47 12
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Martie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 vezi ca asta e cu blonde nu cu politai ai ceva cu blondele ?Un politai vede o blonda,deci e cu politisti
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2015 Postat Martie 11, 2015 Un politai vede o blonda,deci e cu politisti dar nu polististul e parte principala din banc..e doar un "el" ...blonda e miezul bancului 1 4
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Martie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului, calul si carutasul sunt raniti destul de grav.Un politist apare imediat la locul accidentului si, vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca in cap. Apoi se indreapta catre carutas, cu pistolul in mana, si il intreaba:- Si dumneavoastra sunteti ranit?- Nu! Nu! Doamne fereste! Asa de bine nu m-am simtit niciodata! :laugh2 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2015 Postat Martie 11, 2015 Un politai vede o blonda,deci e cu politisti dar nu polististul e parte principala din banc..e doar un "el" ...blonda e miezul banculuiNu va mai certat.......
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Martie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 Un sofer ajunge cu masina pe malul unui rau si-l intreaba pe politist, care pescuia, daca e adanca apa. Acesta-i raspunde ca nu este. Soferul intra cu masina in rau, se scufunda, abandoneaza automobilul, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai:-Ai zis ca e apa mica si uite ca era sa ma inec!-Pe onoarea mea, acum 10 minute era mica, au trecut niste rate si le ajunge abia pana la piept! 8
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Martie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 Nu va mai certat.......Ma cearta ca i-am facut recenize e normal ca sa ma intepe acum,numai oly este de vina :laugh2 5
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Martie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 Un politist facandu-si rondul de noapte se pomeneste cu un individ in cap care a sarit de la etajul unui bloc.- Ce faci omule, de ce sari de la etaj?Individul:- Dom' politist eu sunt parasutist!- Si unde ti-e parasuta?- E sus, o bate barba-su! 8
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Martie 11, 2015 Un politist isi repara masina in fata blocului de vreo cateva ore. La un moment dat isi face aparitia un pusti :- Aaaaa, nene politist... aaaa, eu tiu ce ale masina !- Fugi mai de-aicia si te joaca in alta parte !... dupa jumatate de ora :- Aaaa, nene politist, eu tiu ce ale masinaaa ... !!- Ma, tu chiar n-auzi, vrei sa-ti dau vreo 2 bastoane la sectie... du-te la ma-ta, puslama ce esti...Dupa vreo 2 ore, timp in care pustiul se tot invartea prin fata blocului, se mai gandeste politistul "Mai, cine stie, poate o fi taica-su mecanic sau ceva de genul asta ..."- Mai pustiulica ! ia vino'ncoace ! ce ziceai de masina ? Ce are ???- Aaaaa, eeeee ... , e sticata !!! 5 3
sache Reputație: 1304 Postat Martie 11, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 11, 2015 Un politai cumpara continuu bilete la film la acelasi spectacol. Casiera il intreaba mirata: - Ce faci Dom'le? De cate ori cumperi bilete pt acuma? - Doamna, eu nu fac bisnita cu bilete dar e un tampit inauntru care mi le rupe. 1
sache Reputație: 1304 Postat Martie 11, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 11, 2015 La Poliţie, în Bucureşti. - Puteţi să descrieţi persoana care v-a zgâriat maşina? - Da, era o persoană bine făcută, păr şaten, avea şi barbă. - Bărbat sau femeie? - În cazul în care nu se ţine vreun Eurovision prin oraş, eu aş zice că era bărbat..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum