sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Februarie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2016 Disponibila!
gyovanygica Reputație: 99 Postat Februarie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2016 Vrei un cuni dulce si zemos?! La ea este solutia, iar în domeniul asta igiena este primordială.Dragă Delia o sa te vizitez zilele acesteia pentru ca prima data am plecat amețit de parfumul dulce al pasaricii tale.Te pup pe pasa😗 1 1
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 Vrei un cuni dulce si zemos?! La ea este solutia, iar în domeniul asta igiena este primordială.Dragă Delia o sa te vizitez zilele acesteia pentru ca prima data am plecat amețit de parfumul dulce al pasaricii tale.Te pup pe pasaKiss !Te astept!
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 Kiss !Te astept!Disponibila!
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2016 Buna dimineata !In putinul timp cat mai sunt disponibila (dupa cum stiti ma voi retrage pt o perioada nedeterminata)reactualizez si eu preturile si serviciile:1.O sedinta de masaj de relaxare body, erotic si companie intima 300 lei/1h.2.O sedinta de masaj de relaxare body erotic cu finalizare prin masaj 200/lei.3.O SEDINTA de domninare soft sau hard exceptand dominarea medicala 300/lei h.4.O sedinta de epilare inghinal total interfesier 150/ron aveti ca bonus la aceasta sedinta o finalizare prin tehnici ale masajului ,orice alt serviciu se plateste suplimentar.Va doresc o zi frumoasa tuturor .Pentru programari sunati cu incredere in intervalul orar 10:00-17:00 de luni pana sambata0722489155
muuz1k Reputație: 148 Postat Martie 19, 2016 Oras:Qatar Oras:Qatar Postat Martie 19, 2016 Buna dimineata !In putinul timp cat mai sunt disponibila (dupa cum stiti ma voi retrage pt o perioada nedeterminata)reactualizez si eu preturile si serviciile:1.O sedinta de masaj de relaxare body, erotic si companie intima 300 lei/1h. Legat de primul punct mai sus afisat... companie intima (ce fel de companie intima...?) aici ar trebui sa fie mai exacta. Recenzia mea este: Locatie 8, nu e greu de ajuns si esti indrumat telefonic.GFE: 8.Oral: 9, nu dau 10 pt ca a fost protejat.Normal: 5... a bagat-o doar de cateva ori si apoi a trecut iar la oral. (pt care o rog sa fie mai exacta atunci cand spune "companie intima") (din punctul meu de vedere, nu trebuie sa existe conexiune pt a trece la normal, atunci cand dai un ban.)Masaj: 7.5 (a fost prea mult masaj de relaxare si foarte dar foarte putin erotic). Per total: o experienta ok, doar ca putin overpriced pt ce spun recenziile despre ea. Daca revin? Eu nu, dar este de recomandat pt masaj de relaxare, se pricepe. Sa aveti spor !! 2
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2016 Buna dimineata !In putinul timp cat mai sunt disponibila (dupa cum stiti ma voi retrage pt o perioada nedeterminata)reactualizez si eu preturile si serviciile:1.O sedinta de masaj de relaxare body, erotic si companie intima 300 lei/1h. Legat de primul punct mai sus afisat... companie intima (ce fel de companie intima...?) aici ar trebui sa fie mai exacta. Recenzia mea este: Locatie 8, nu e greu de ajuns si esti indrumat telefonic.GFE: 8.Oral: 9, nu dau 10 pt ca a fost protejat.Normal: 5... a bagat-o doar de cateva ori si apoi a trecut iar la oral. (pt care o rog sa fie mai exacta atunci cand spune "companie intima") (din punctul meu de vedere, nu trebuie sa existe conexiune pt a trece la normal, atunci cand dai un ban.)Masaj: 7.5 (a fost prea mult masaj de relaxare si foarte dar foarte putin erotic). Per total: o experienta ok, doar ca putin overpriced pt ce spun recenziile despre ea. Daca revin? Eu nu, dar este de recomandat pt masaj de relaxare, se pricepe. Sa aveti spor !! Te simti magulit daca iti spun ca erai prea dotat pentru pasarica mea ?plus ca la asa frumusete nu m am putut abtine sa nu o mai ling ca pe o inghetata. 3
muuz1k Reputație: 148 Postat Martie 22, 2016 Oras:Qatar Oras:Qatar Postat Martie 22, 2016 Te simti magulit daca iti spun ca erai prea dotat pentru pasarica mea ?plus ca la asa frumusete nu m am putut abtine sa nu o mai ling ca pe o inghetata.Inteleg perfect si nu ma simt deloc magulit ! desi nu cred ca sunt "prea dotat pentru pasarica ta".
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2016 Multumesc tuturor pentru vizite!Nu voi fi disponibila o perioada nedeterminata.Pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum