Sari la conținut

0726.132.979

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

pai la ce sa ma puna pe ganduri?:) o fi vreo gagica pe care o fi futut.o al meu..ea stie mai bn.:)

pai cu postarea asta si cea anterioara,ii cam dai dreptate ameliei la tot ce a postat

ai cam gafat-o

:)))

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Bini fata:)

Bafta azi la bani

Sa fi cuminte si sa nu te certi cu prostituatele pe loc.

Postat

pai cu postarea asta si cea anterioara,ii cam dai dreptate ameliei la tot ce a postat

ai cam gafat-o

:)))

asta e parerea ta :)
  • Oras:Constanta
Postat

Fataaa, ie mai bini sa kreada lumea ca iesti proasta decit sa se convinga. Tu dak ti ducea nuca ignorai tot. Ti faceai ca nu vezi, nauzi. Anghiteai kum io tiam zis. Da tu vrei sa ti arati disteapta. sI nu iesti. veziti di pacalelili tali ku fraiericii cari nu citesc di tini. Ka io di aveam pula sa fut ma duceam pi centura, ka fetili alea ofera lucru mai cistit ka tini.

• Like 2
Postat

Fataaa, ie mai bini sa kreada lumea ca iesti proasta decit sa se convinga. Tu dak ti ducea nuca ignorai tot. Ti faceai ca nu vezi, nauzi. Anghiteai kum io tiam zis. Da tu vrei sa ti arati disteapta. sI nu iesti. veziti di pacalelili tali ku fraiericii cari nu citesc di tini. Ka io di aveam pula sa fut ma duceam pi centura, ka fetili alea ofera lucru mai cistit ka tini.

nu pisic, tu daca aveai pula nu produceai pt altii cum faci acum..stttt

Postat

..stttt

Vezi tu filingu asta kari ti incearca akuma ? Senzatia asta ka io tiam facut ? Regretu ka ai pus botu ? Asa si simti cind iei teapa. Lasa un gust amar. Io tiam avertizat sa nu ti iei in gura cu mini, da tu ai vrut sa ni arati ce iesti. Gustu asta amar ieste cu ce pleaca di la tini baetii cari iti dau bani. In loc sa li sugi pula ka la carte, tu faci pi intelektuala si ii fraieresti. 

Suge fata pula cistit si nimenea no sa mai zik nimica.

• Like 1
Postat

Fata cei driept ie drept. Nam pula, da am un lindic iexagerat di mari.  :laugh2

bv draga  mea

Postat

bv draga  mea

Gata ? Tiai predat ? Ai anvatat civa ? Ka tu iesti gaina batrina si zici ka li stii pi toati. Da nui kiar asa. Gata. io am ancheiat ku tini. 

Postat

Vezi tu filingu asta kari ti incearca akuma ? Senzatia asta ka io tiam facut ? Regretu ka ai pus botu ? Asa si simti cind iei teapa. Lasa un gust amar. Io tiam avertizat sa nu ti iei in gura cu mini, da tu ai vrut sa ni arati ce iesti. Gustu asta amar ieste cu ce pleaca di la tini baetii cari iti dau bani. In loc sa li sugi pula ka la carti, tu faci pi intelektuala si ii fraieresti. 

Suge fata pula cistit si nimenea no sa mai zik nimica.

ce crezi?nu ma incearca nimic. decat o mare plictiseala ca nu am cu cine sa vb. sa ai si tu un subiect de discutie mai interesant..

o sug cum vreau si daca vreau daca nu stau la vrajeala :)

fac pe intelectuala :)

fata mea, te tot lauzi atat ca sugi pula ca la carte..sugeo acolo si lasa.ma pe mn ca ii fraieresc ca nu..nu e treaba ta. tu fa-ti meseria ta asa cum ai invatat si lasa.le pe altele

Postat

Gata ? Tiai predat ? Ai anvatat civa ? Ka tu iesti gaina batrina si zici ka li stii pi toati. Da nui kiar asa. Gata. io am ancheiat ku tini. 

pune mana pe carte inculto ca mi-e si scarba sa vb cu tine. si centurista si inculta si cred ca esti si urata cu crengi daca te tot agiti atat din cauza mea.

Postat

Fataaa...si io is plictisita. Iubi al meu mea zis ka ari treaba la tirg sa samsareasca o masina, da cre ca sa dus la curve. Bini ka nui la tini ca tu stai aicisea di vorba cu mini. Tu draguta faci o mariiiiiii gafa. Io nu ma cert ku tini, io doar li arat la baieti astia cari ii treba ku tini. Ms di ajutor. Da sa sti ca mai ajutat nu gluma.

;)

• Like 1
Postat

esti prea proasta fetito. sper ca ai invatat tu ceva..GRAMATICA se numeste.

ce sa vb cu o maimuta ca tine?

esti proasta si plictisitoare. 

cand este un film la tv pun pariu ca nu prinzi tot scrisul

Postat

Fataaa...si io is plictisita. Iubi al meu mea zis ka ari treaba la tirg sa samsareasca o masina, da cre ca sa dus la curve. Bini ka nui la tini ca tu stai aicisea di vorba cu mini. Tu draguta faci o mariiiiiii gafa. Io nu ma cert ku tini, io doar li arat la baieti astia cari ii treba ku tini. Ms di ajutor. Da sa sti ca mai ajutat nu gluma.

;)

eu nu intru cu ciori, asa ca nu avea cum sa vina iubitul tau la mine 

Postat

dar nici eu nu ma cert cu tine..CA NU AM CU CINEEEE :))))))

eu cu tine pot doar sa ma amuz..DE TINEEEE :)))

hai mai vb fata..o zi frumoasa....pitico:)

Postat

gata fata. ia un Diazepam si stai kalma. :)

p.S. imi placi la nebunii ka tu kiar crezi la virsta ta ka tot ci zboara ii di bagat in gura.

Postat

Bn maimuto.Te las sa.ti faci talentul..macar virtual :)altfel stii ca nu e loc :))

Postat

Vino la mn sa.mi duci gunoiul mai cotrabai si tu prin el poate gasesti ceva resturi sa mananci si tu pe ziua de azi.

Postat

nu ai inteles nimic din toata discutia roxana29

amelia scrie intentionat asa,si nu stiu de ce,dar am impresia ca este peste multi de pe forum la multe capitole

• Like 1

Postat

Mada,asa e ai doar imprrsia ca e peste noi la toate capitolele,inclusiv la ptostie si analfabetisme...bai cum puteti sa suportati asemenea cacaturi? Nu inteleg

Ps: colegu nu o lua in nume de rau,dar prea mult cacat face pe acest forum...ajunge

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...