Sari la conținut

0726.132.979

Postări Recomandate

Vizitator roxanica29
Reputație: 0
Postat

Auzi draga ia ocoleste tu si topicul meu..stii tu ce zic. Te.a deranjat ca am raspuns la tel colegei?! Tu te auzi ce spui?

Ia.ti un coleg si tu ca sa nu te simti prost.

Vizitator roxanica29
Postat
Si app..ca sa poti vb de altii..intai o sa te rog sa te uiti putin in oglinda, sa te uiti atent si sa l intrebi pe Allah.ul tau cu ce.ai gresit de ti.a facut asta. Si app..stai calm ca nu o sa ai sansa sa.mi vezi ochii tu mie. Nu o sa ne intersectam! Nu te agita si vino linistit..fa.ti treaba. Ca nu e nici o placere sa cunosc astfel de oameni.

Nu am nimic de impartit cu tine..nu am nimic personal cu tine dar nu trebuie sa ai pretentii sa nu raspund la tel colegei sau sa nu dai de mn cand o vizitezi pe ea..ca deja furi curent.

• Oras:constanta
Postat

Si app..ca sa poti vb de altii..intai o sa te rog sa te uiti putin in oglinda, sa te uiti atent si sa l intrebi pe Allah.ul tau cu ce.ai gresit de ti.a facut asta. Si app..stai calm ca nu o sa ai sansa sa.mi vezi ochii tu mie. Nu o sa ne intersectam! Nu te agita si vino linistit..fa.ti treaba. Ca nu e nici o placere sa cunosc astfel de oameni.

Nu am nimic de impartit cu tine..nu am nimic personal cu tine dar nu trebuie sa ai pretentii sa nu raspund la tel colegei sau sa nu dai de mn cand o vizitezi pe ea..ca deja furi curent.

post-246243-0-13893500-1523692979_thumb.jpg
Vizitator roxanica29
Postat

da manca-mi-ai babana

Wtf

post-246195-0-45315400-1523697048_thumb.png

Vizitator roxanica29
Postat

Esti supi? Vrei sa fac eu o recenzie? :)

Nu ule

Niste limbutze m.ar unge la...suflet :)

Vizitator roxanica29
Postat

Nu ule

Niste limbutze m.ar unge la...suflet :)

Nu puiule
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Wtf

Nu stiu de ce dar poza asta ma face sa fiu mandru de mine  :bow  :bow 

Postat

Ai pregatit  Zewa inainte sa scoti un cacat pe gura?

Bai poponarule tu de toata lumea te iei si in viata reala esti un taran obosit si nu vbesc aiurea pentru ca stiu exact cine esti vecine!

• Like 1
Postat

Alt scandal...

nici un scandal ca nu ma cert cu bulangii ca umflatu asta de aleajactaest zis si .....h...... sa pista pe el gata facea misto de ala ca stie cine e na ca sa intors roata

• Like 1
Postat

Bai poponarule tu de toata lumea te iei si in viata reala esti un taran obosit si nu vbesc aiurea pentru ca stiu exact cine esti vecine!

Batracianule l-ai sters la cur de cacat pe @babayul?

Vizitator roxanica29
Postat

Pai bine mai Roxanica....programare 10-15 min, vin si apoi inchizi tel?

cred ca au trecut acele 15..20min
Postat

atat poate,csf n-ai ce sa ii ceri..daca nu are si el $ sa mearga sa futa,csf...eu macar am fost, am futut,am lasat recenzii..el nu poate sa futa ca e sarac si impotent :))
Vizitator roxanica29
Postat

Numai potenti pe aici sa.mi bag sutul :))

Numai marimi xxl..

Daca nu trimiteti poza fiecare cu pl degeaba. Eu stiu ca unul care vb pe aici si se umfla.n pene...o are atat de mica si pricajita incat n.as vb in locul lui.si la ciocatele care le poarta, n ar tr sa vb prea mult ca are bani sa ft. Taci draq maimutoiule. Simte.te in plm si taci

Postat

Numai potenti pe aici sa.mi bag sutul :))

Numai marimi xxl..

Daca nu trimiteti poza fiecare cu pl degeaba. Eu stiu ca unul care vb pe aici si se umfla.n pene...o are atat de mica si pricajita incat n.as vb in locul lui.si la ciocatele care le poarta, n ar tr sa vb prea mult ca are bani sa ft. Taci draq maimutoiule. Simte.te in plm si taci

Probabil ne am corcit cu chinezi uni dintre noi ce sa facem asta e :)) 

Trimit si eu poza? :D:D:D

Postat

Băi oameni,băi !!!!!!! . Gata domnilor, gata

Domni =)))))))))))))) 

Vizitator roxanica29
Postat

Băi oameni,băi !!!!!!! . Gata domnilor, gata

ia potoleste i tu wolfy. Da ce inseamna asta,nu?

Postat

ia potoleste i tu wolfy. Da ce inseamna asta,nu?

Lasa.l pe wolfy zi cine sa trimita poze :D 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...