corsar Reputație: -301 Postat Mai 22, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Mai 22, 2017 In ultimul set de poze ,ea este ...dar parca a mai slabit .....daca te vezi cu ea ...chiar arata bine ....dar atitudinea lasa de dorit ...nu este pro client .Daca a mai slabit ,chiar are ce sa arate ....dar e pusa pe fast fuck.Eu ,m-am vazut cu ea ....deci o parte din poze sunt ale ei . 4 3
sandoqan Reputație: 711 Postat Mai 22, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 22, 2017 Bai baieti va mananca -n cur ?! Ce naiba, nu invatati nimic din istorie!? "O experienta mediocra, pozele o avantajeaza mult, locatia unde am fost eu ( un hostel naspa) lasa mult de dorit.Fata are multa "experienta", stie cum sa te prosteasca , preturile "declarate" se schimba la fata locului.De obicei barbatii cand ajung in situatii din astea "near fucking" nu mai gandesc decat cu coaiele , creerul este un apendice care nu mai functioneaza.Eu nu am regretat banii cheltuiti dar nici nu mai calc pe la ea.Nu am facut nici o recenzie negativa dar am simtit nevoia la momentul respectiv." Va zic io ..... omul prost si vaca stramba nu se mai fac bine niciodata! 4
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 fost vazut incercat placut locatia naspa 2 4
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 12, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Iunie 12, 2017 fost vazut incercat placut locatia naspaPe bune ....doar atat poti ?Iti faci cont la 03.55 ...si apoi la 05.20 te hotarasti tu asa sa faci si o recenzie .....Te cam zbati pe mal ,fishule 2 3
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Postat Iunie 13, 2017 Ce sa fac corsarule. Nu prea am timp să scriu,mai mult citesc recenziile 2 4
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 14, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Iunie 14, 2017 Ce sa fac corsarule. Nu prea am timp să scriu,mai mult citesc recenziileIti citesti recenzia ? 2 3
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Nu fac parte din categoria celor care trebuie sa le spui ce scrie ca sa stie sa citeasca. 2 4
pasha_man Reputație: 451 Postat August 16, 2017 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat August 16, 2017 nu mai aveti noutati?
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 A plecat la Bucuresti 1 4
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 A revenit in Constanta 1 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 19, 2017 Se mai aude ceva de ea ? Are telefonul inchis de cateva zile Un nr nou ceva? 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 19, 2017 Mah tu ori iesti prost...ori iti plaşi saramura !!! )))))) 2 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 19, 2017 Mah tu ori iesti prost...ori iti plaşi saramura !!! )))))) Ba fata te a bagat cineva in seama sau n-ai de lucru ? Nu ca nu as fi vazut ce show ai avut cu ea cu cateva pagini in urma ....in fine nu e problema mea asta Dar pana la urma tu ce vrei de fapt din chestia asta care o faci pe forum aici ? 1 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 19, 2017 Mah tu ori iesti prost...ori iti plaşi saramura !!! )))))) Invata sa scrii romaneste din cate vad esti moldoveanca sau doar te faci ? Scrie in pnm corect...ca nu esti cu nimic mai importanta cel putin in fata mea 1 2
talibanu Reputație: 9723 Postat Septembrie 19, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Septembrie 19, 2017 Bine ca esti tu important ) importantule 3 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 19, 2017 Bine ca esti tu important ) importantule Nu sunt frate eu doar am intrebat ceva daca te uiti la postarea mea ori de la chestia asta sa inceapa bahaus eu zic ca e prea multPana la urma fiecare cu gusturile si cu parerile lui ...Nice day 1 2
talibanu Reputație: 9723 Postat Septembrie 19, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Septembrie 19, 2017
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 19, 2017 Ci vreau io din chestia asta ??? Sa dau la peste !!! Si pregatiam patu di nada !!! Si o muscat !!! ))))))) Mii âmi plasi zdrentele cari revin ân oras, ka nor avut lok vara di lacuste...isi doresc sasi reia activitatia di tepuiala...stii ka nu poa sa vie pi direct pi Nimfo...si isi fak conturi dastea di vrajeala eftina: "cie moi stiti di cutareasca?" !!! 2 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 19, 2017 Ci vreau io din chestia asta ??? Sa dau la peste !!! Si pregatiam patu di nada !!! Si o muscat !!! ))))))) Mii âmi plasi zdrentele cari revin ân oras, ka nor avut lok vara di lacuste...isi doresc sasi reia activitatia di tepuiala...stii ka nu poa sa vie pi direct pi Nimfo...si isi fak conturi dastea di vrajeala eftina: "cie moi stiti di cutareasca?" !!! Crezi ce vrei eu nu trebuie sa ti dau tie socoteala la ce femei ma duc sau alte detalii Problema ta cu ea te priveste strict si nu vad cu ce esti tu deranjata de faptul ca parerile sunt impartite ...Ca probabil vrei sa o denigrezi si sa se sperie lumea pe aici e partea a 2a 1 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 19, 2017 Nu ie nici o parere impartita !!! Asta ie ideea pi cari vrei tu so lansezi acilea !!! Fumeia ie o zdreanta tepara si atita !!! Io nu vriau sa se sperie flacai...ci doar sa nu isi ia teapa !!! 1 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 19, 2017 Nu ie nici o parere impartita !!! Asta ie ideea pi cari vrei tu so lansezi acilea !!! Fumeia ie o zdreanta tepara si atita !!! Io nu vriau sa se sperie flacai...ci doar sa nu isi ia teapa !!! Bun multumesc de avertismentul tau cu privire la ea o sa tin contLa ce te referi ca e tepara adica ce teapa da ca sa stiu sa fiu atentFara vreun apropoo incearca te rog frumos sa scrii fara accent ca sa pot sa inteleg si eu cum trebuie ce ai de spus 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 19, 2017 Bai baieti va mananca -n cur ?! Ce naiba, nu invatati nimic din istorie!? "O experienta mediocra, pozele o avantajeaza mult, locatia unde am fost eu ( un hostel naspa) lasa mult de dorit.Fata are multa "experienta", stie cum sa te prosteasca , preturile "declarate" se schimba la fata locului.De obicei barbatii cand ajung in situatii din astea "near fucking" nu mai gandesc decat cu coaiele , creerul este un apendice care nu mai functioneaza.Eu nu am regretat banii cheltuiti dar nici nu mai calc pe la ea.Nu am facut nici o recenzie negativa dar am simtit nevoia la momentul respectiv." Va zic io ..... omul prost si vaca stramba nu se mai fac bine niciodata!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 19, 2017 Io nu vriau sa scriu altfiel...asa ca tiam dat un citat. Nu putiam sa zic io moi bini di atita !!! Dak vrieti teapa...apilati la Roxy...da io zik ka di bani vostri gasiti fete mult moi corecte dicit zdreanta asta !!! 1 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 19, 2017 Io nu vriau sa scriu altfiel...asa ca tiam dat un citat. Nu putiam sa zic io moi bini di atita !!! Dak vrieti teapa...apilati la Roxy...da io zik ka di bani vostri gasiti fete mult moi corecte dicit zdreanta asta !!! La ce te referi cand spui teapa ? Detaliaza adica ce face e anuntu fals e poza falsa si in locu ei e una de 70 de ani 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 19, 2017 Mah tu faşi pi proasta ??? )))))))))
Postări Recomandate