xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Uiti cum fasim...ka sa nu zisi cas curva daia jigoasa...cum mo mai acuzat Roxana ka iam bagat io anunturi pi naşpa pi Cta.ro...cînd io ieram nevinovata si neprihanita !!! Sa vina un singur flacau di acilea...ku credibilitati...nu ca tini, cari nu ti ştii nişi dreaq, da puti a parfum eftin di Roxana...si sa o laude pi buni pi zdreanta. Nuca ar fi cini ştii ci futacă, ka ia ie plictisita maxim di pula...da sa zica ka no fost teapa !!! Adica...ci cacat maninca pi publisitate...sa si puna ân practica !!! Dak nu vria sa dia curu...asa sa zik...nu sai aburiasca ku "uite curu nu ie curu" !!! Sa nu moi dea țepe !!! P.s. Am vizut ka oi fost pi faza si oi raspuns moi sus. Nu stu...da ti ântrieb si io...tu cie crezi...ari inpact ci zişe o curva ka mini pi Nimfo ??? Io zik ca ari...ka altfiel nu ti strofocai tu sai convinji pi flacai di vrajiala asta atita di aprig !!! Tu şti ka io is moi mari zdreanta...si rîie !!! P.p.s. Si dak di acum ânainti numi vorbiesti ielegant, politicos. frumos...ka o Doamna ci sînt...pupamiai lindicu, fak urit di tat !!! Serios vorbiesc !!! Las sa ma fak io di ris si sa fiu penibila...ka nu o dau la paşe ku zdreanta asta sa țepuiasca ân continuari fara stres. Las sa ma fak io di cacat !!! )))))))))Nu te uiti bai multisex in poza aia de profil a ta ce paranteza esti la picioare sa nu te rupi in 2 Esti mai prost ca Marea Neagra traitiar gaurile sa dea Poarta Alba n ele ca n clopot 5 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Uiti cum fasim...ka sa nu zisi cas curva daia jigoasa...cum mo mai acuzat Roxana ka iam bagat io anunturi pi naşpa pi Cta.ro...cînd io ieram nevinovata si neprihanita !!! Sa vina un singur flacau di acilea...ku credibilitati...nu ca tini, cari nu ti ştii nişi dreaq, da puti a parfum eftin di Roxana...si sa o laude pi buni pi zdreanta. Nuca ar fi cini ştii ci futacă, ka ia ie plictisita maxim di pula...da sa zica ka no fost teapa !!! Adica...ci cacat maninca pi publisitate...sa si puna ân practica !!! Dak nu vria sa dia curu...asa sa zik...nu sai aburiasca ku "uite curu nu ie curu" !!! Sa nu moi dea țepe !!! P.s. Am vizut ka oi fost pi faza si oi raspuns moi sus. Nu stu...da ti ântrieb si io...tu cie crezi...ari inpact ci zişe o curva ka mini pi Nimfo ??? Io zik ca ari...ka altfiel nu ti strofocai tu sai convinji pi flacai di vrajiala asta atita di aprig !!! Tu şti ka io is moi mari zdreanta...si rîie !!! P.p.s. Si dak di acum ânainti numi vorbiesti ielegant, politicos. frumos...ka o Doamna ci sînt...pupamiai lindicu, fak urit di tat !!! Serios vorbiesc !!! Las sa ma fak io di ris si sa fiu penibila...ka nu o dau la paşe ku zdreanta asta sa țepuiasca ân continuari fara stres. Las sa ma fak io di cacat !!! ))))))))) Hai fa urat sa vad si eu intra live pe facebook sa ma uit la tine cum faci urat vrei panarama MULTISEX care esti tu.... 5 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Niminea nu dicidi cind supraiecsajirez io...dicit io !!! Bini...si Pisicu...ka doar iel ie jupînu suprem aci !!! Dara sigur iti zik ka nu tu dicizi. Sigur sigur !!! Gata ma ai tacut din gura? Asta vroiai injuraturi mai zi ca mai am daca vrei Nu mai zici nimic 5 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Nu esti intreaga la cap femeie ia un tratament 5 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Deja mi am pierdut rabdarea cu tine asa ca....De unde mm sti tu fa rapandulo cu ce parfum ma dau eu ca e ieftin ? Pe bune vrei sa vezi ?...Fatah...viezi ka oi răspuns dipi utilizatoru Xtreme...ca Roxanica !!! Oi uitat sa faşi switch !!! Da stai linistita...ka toati lumili tior mirosit ti mult cai unu si acieelasi user !!! Nu iesti prima proasta cari faşe gafe dastea !!! )))))))) Sati moi zik civa...stilu asta repetitiv di intervientie, atit alu Iextremu, cit si alu Roxanica...ti tradeaza !!! Da nui bai...ka pi mini ma doari la pizda...ka io mam prins din prima di tini !!! Oricum, mii âmi plaşi maxim sa li fak pi zdrente ku nervi. Vaz ca si cu tini am reusit !!! Ti poop !!! 1 5 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Deja am facut stagiu cu tineAmuzamentIndiferentaNervi...ConcluziaDUTE LA PSIHIATRIE!!!!! 5 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Roxanikooo...tu zi repidi acuma ci moi ai di zis...ka mîini plec din tara...si pîn mă instalez no sa am cu sati raspund. Da stai linistita...ka revin io si di pisti mari si tari !!! Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Fatah...viezi ka oi răspuns dipi utilizatoru Xtreme...ca Roxanica !!! Oi uitat sa faşi switch !!! Da stai linistita...ka toati lumili tior mirosit ti mult cai unu si acieelasi user !!! Nu iesti prima proasta cari faşe gafe dastea !!! )))))))) Sati moi zik civa...stilu asta repetitiv di intervientie, atit alu Iextremu, cit si alu Roxanica...ti tradeaza !!! Da nui bai...ka pi mini ma doari la pizda...ka io mam prins din prima di tini !!! Oricum, mii âmi plaşi maxim sa li fak pi zdrente ku nervi. Vaz ca si cu tini am reusit !!! Ti poop !!! Nu m-ai enervat printesa n-ai tu sange sa mi sara mie mustaru stai calma eu chiar sunt amuzat de cat de proasta poti sa fi si sa mai te si sustii in tampenia ta ..Esti o inculta abuzata in rest ce sa ti mai zic fati show-ul in continuare mi am dat seama ca esti mai distractiva de privit decat de discutat cu tine Iti garantez eu ca m-ai amuzat maxim nicidecum nervii ...m.as enerva eu de altele dar pentru o stramba speriata de cutremur nu ma complic 5 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Haai biiini...fie ka tini...ku toati ka ie linpede ka ti oftici. ))))) Io ti cred ka iesti indifirenta...ka doar si io moi mint...dara sa sti dila mini...ie multi aia cari cetesc acilea !!! Pi mini ma doari ân pizda sin lindic, ca doar io nu moi dau cu curu pi bani dila zilili mieli buni dipi centura...daaar...tu criezi ka flacai di aci tior apreşiat ??? )))))))) Haidi pa...ka trebe sami fak bagajili. Moi vorbim...stai tu linistita !!! 1 5 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Later iedit: âmi plaşi cînd âmi spui printesă...da moi bini zimi Tanti !!! )))))))))) 1 5 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2017 A ce seamana? ) 2 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Cu micu dejunu Ameliei 5 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ci funny iesti...zdreanto !!! Da ia ântriabal pi Jonny pientru cini ie pula ceia belita. Viezi cieti zice. ))))) Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Mi-e frica sa mai primesc reputatie,ca iar dau - haterii astia si primesc ban,da ma doare-n cur ca imi fac alt cont si ma pis pe cei ce dau - ) 3 3 Link spre comentariu
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 )))))) Moooamaaa...uiti ci coinsidenta...o alta coinşidenta...fix acuşa apare si Roxanicaaa !!! Ăsta ie topingu coinşidențelor...clar...sigur sigur !!! Roxanicoo...cum li şti tu pi tăti...da di fapt habar nai di nimica. Probliema ie una si aceiasi: tu crezi ca iesti disteapta si restu ie doar nisti prosti...nu se prind iei di vrajeala ta. Fatah...tu habar nai cini is io...habar nai cini Cavadoro ie...si sigur habar nai cini Johnybravo ie. Dara tu vindene ân continuare povestea aia ku baiatu cari ti viziteaza, cari ti apara di tăți ăia cari ti ânjura pi Nimfo...ka doar lui tu îi dai servişii di top. Pi restu fraerilor îi țepuiesti...da ku Iextremu tau ti porti ka o prințesa..iara iel ti apara pi Nimfomane ka un cavaler ! Pi buni ? ))))))Cu Roxana ma cunosc foarte bine, afirmatia ta referitoare la faptul ca nu stie cine sunt nu este adevarata. Eu stiu sa fac diferenta intre un lucru adevarat si supozitie, si ca atare ma exprim clar. Evit sa dau loc la interpretari dar daca cineva o face este treaba lui 3 4 Link spre comentariu
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Iar parerea mea acum ca m.ai facut sa.mi fac cont iar..este sa.ti vezi de treaba. Eu stiu ca te plictisesti dar chiar este un baiat care ma viziteaza si ma deranjeaza atitudinea ta domnule..hai sa.ti zic tot cavadoro aici.. aberezi intr.un mare fel. Asa bine ma cunosti? Sa vb eu de pe alte conturi..si unde??aici??? Ma faci sa rad.Eu stiu ca tie iti place sa ti si contul la tot asa in general..cand si cum se bea cafeaua..pe ce strada rasare soarele..pune stop la aberatii domnule cavadoro si nu te mai lega de acest baiat ca nu si.a dat nimeni cu parerea vis.a.vis de tine si de contul tau. Tu ai scris si cand am plecat la buc si cand m.am intors..atunci nu te a intrebat si nu a parut dubios pt nimeni. Vezi cum sunt oamenii? Auzi..reactiile mele..pai cand se baga cineva in seama ca chilotul in cur aiurea asa..dar ce bine ca.mi am facut cont aici. Hai ca ne jucam impreuna de acum. De fapt cavadoro..vad ca tu ti contul si cand m.am inscris cu alt nr si pe ce site uri.. ce faci..ma urmaresti chiar peste tot? Termina cu prostiile ca ai si tu o varsta..ai luat.o razna?Nu eu te-am facut sa ti-l faci.a fost alegerea ta. Eu deja am inceput sa ma distrez.Nu tu spunea-i ca ma plictisesc? 4 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ci funny iesti...zdreanto !!! Da ia ântriabal pi Jonny pientru cini ie pula ceia belita. Viezi cieti zice. ))))) Nu mai confunda persoanele ti am spus si eu si Roxana ca zdreanta e aia care te a conceput la betie in gara 5 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Roxanikooo...poi mah zdreanta ofilita...io am uitat mah ka tu iesti la Di Ievitat !!! Sami bag lindiku dak imi moi aminteam ka am moi stat di vorba ku Cavadoro pi tema țepelor tali ! Ci vriei...la cît scriu io...la cîte zdrente apar...crezi ka moi tin minti kear pi tăti janghinoasili cari or fost dija clasificati di flacai ??? http://nimfomane.com/forum/topic/74675-de-evitat-0726132979/ Dieci...cini ajunji la Di Ievitat ? That's right...you guessed it: ZDRENȚILI !Dieci...cini iesti tu, si nu zis di mini, ci di flăcăi cari teor bagat colea: o ZDREANȚĂ ! )))))))))) 1 5 Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Nu ma intereseaza ca sunt la de evitat si nu ma int parerea voastra. Eu oricum nu lucrez momentan..si daca o sa se mai intample asta sa vi sa fac uro si scato in gurita ta ca sunt number 1. ca oricum tu altceva nu poti Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Nu ma intereseaza ca sunt la de evitat si nu ma int parerea voastra. Eu oricum nu lucrez momentan..si daca o sa se mai intample asta sa vi sa fac uro si scato in gurita ta ca sunt number 1. ca oricum tu altceva nu poti "Amelia" .Esti atat de slab psihic...chiar mi e mila de tine. Faci furori pe aici nebunaticule. Injuri si toate astea.doar pt ca esti o persoana cu pbl psihice si pt ca in viata de zi cu zi...iti sta alaturi doar cainele:) Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Pai ba nene daca nu ti a placut tie nu trebuie sa placa la nimeni ? Deja o dau intr-un nivel prea sus pentru neuronuu ala al tau care e in moarte clinica dar ai super exagerat😂😂😂 Pai ce sa i placa lu'asta? Ca e un gras libidinos caruia ii ramane mancarea in barba cand mananca. Fimiar scarba. Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Cu micu dejunu Ameliei Direct😂😂😂😂Hai sa ai pofta Amelia draga😂😂 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 3, 2017 2 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Roxanikooo...ci fasi fatah ? Cie ti stresezi atîta ? Stai calma...nu ti ienerva...ca ie doar caterinca...shou...mijtocareala. Nu ti moi stresa atita ka doar şti ca pi fond di stres se irita soriasisu pi tini si iar arati ka o reptila. Normal ka ți se rupe țiie ca baeti teor tricut la Evitat...ka tu doar nu lucrezi momentan...nu moi produci...si probabil ka ti laşi di prostitutie. Oricum ti durea ân floci pi tini di serviciile pi cari li ofereai...bani sa iasa...multi...repidi !!! Auzi fatah...da dak ti apuci din nou ? Crezi ka contiaza ??? )))))))) Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 3, 2017 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate