Sari la conținut

0726.132.979

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

...ca oricum tu altceva nu poti "Amelia" ...

Honey...don't be so sure ! There's no limit to evil ! ;)

Uiti...ca sa nu zisi cas zdreanta ka tini...ka pi mini ma intereseaza pareria si opinia ta...posteaza si tu pîn la 200 si făti galbena...scriiemi un PM...si ti ajut cu probliema ta dermica. Am cumparat nisti produse cosmietice...cik di firma...da cari cre ka ierau expirati...si mea iesit nisti ieruptii oribili pi mini. Am gasit o chestii noua si revolutionara di tratament. Fasi minuni si pientru probliema ta. Nu prea stii mulți di tehnica ceasta...da pi mini ma uimit. O dat rezultati spectaculoasi...si repidi. Acuma îs din nou superba...ku pele inpecabila !!!

Dak vriei sa ti ajut...io fak asta pentru tini...ka asta tu nu prisepi...ka nam nimica personal cu tini...doar cu servişiili cu cari tu țepuiesti flacaii...si cu stilu asta al tau di țepară !!!

;)

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Nu ma intereseaza ca sunt la de evitat si nu ma int parerea voastra. Eu oricum nu lucrez momentan..si daca o sa se mai intample asta sa vi sa fac uro si scato in gurita ta ca sunt number 1. :) ca oricum tu altceva nu poti "Amelia" .

Esti atat de slab psihic...chiar mi e mila de tine. Faci furori pe aici nebunaticule. Injuri si toate astea.doar pt ca esti o persoana cu pbl psihice si pt ca in viata de zi cu zi...iti sta alaturi doar cainele:)

Ajung pe acolo zilele urm mai dau cumva de tine ?

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Nu ma intereseaza ca sunt la de evitat si nu ma int parerea voastra. Eu oricum nu lucrez momentan..si daca o sa se mai intample asta sa vi sa fac uro si scato in gurita ta ca sunt number 1. :) ca oricum tu altceva nu poti "Amelia" .

Esti atat de slab psihic...chiar mi e mila de tine. Faci furori pe aici nebunaticule. Injuri si toate astea.doar pt ca esti o persoana cu pbl psihice si pt ca in viata de zi cu zi...iti sta alaturi doar cainele:)

De cand reincepi

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Pai ce sa i placa lu'asta? Ca e un gras libidinos caruia ii ramane mancarea in barba cand mananca. Fimiar scarba.

Unn meniu Big Mac si o shaorma cu de toate garantez 100% :snap 

• Like 4
  • Minus 2
Postat

De cand reincepi

Fix di saptamîna tricuta...fix di cînd oi âncieput tu sa ântriebi di ia...di tini !!!

:))))))

Postat

Direct

Hai sa ai pofta Amelia draga

I as da niste ghicitori dar sunt prea adanci pentru mintea ei desi sunt evidente =))

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Unn meniu Big Mac si o shaorma cu de toate garantez 100% :snap

Cie lume invidioasa...nu poati o fată sa fii superba ca mini...ka repidi apar hateri !!!

:))))))))

Roxanikooo...lasa vrajeala...tăt servişii di ievitat oferi !!!

Postat

Honey...don't be so sure ! There's no limit to evil ! ;)

Uiti...ca sa nu zisi cas zdreanta ka tini...ka pi mini ma intereseaza pareria si opinia ta...posteaza si tu pîn la 200 si făti galbena...scriiemi un PM...si ti ajut cu probliema ta dermica. Am cumparat nisti produse cosmietice...cik di firma...da cari cre ka ierau expirati...si mea iesit nisti ieruptii oribili pi mini. Am gasit o chestii noua si revolutionara di tratament. Fasi minuni si pientru probliema ta. Nu prea stii mulți di tehnica ceasta...da pi mini ma uimit. O dat rezultati spectaculoasi...si repidi. Acuma îs din nou superba...ku pele inpecabila !!!

Dak vriei sa ti ajut...io fak asta pentru tini...ka asta tu nu prisepi...ka nam nimica personal cu tini...doar cu servişiili cu cari tu țepuiesti flacaii...si cu stilu asta al tau di țepară !!!

;)

Baga Amelioooo bagateai sarma n nas VIATA FARA TINE E PUSTIUUUUUUU SI GREAAAAA

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Dap...so dus pi lindic si topingu asta !!! :))))))

Mission accomplished !!! Sigur apari primu la cautari pi Goagle...la cîti postari am bagat aci !!! Oari pi mini osa ma afecteze ku civa ???

• Like 1
Postat

Sti Amelio multi oameni bubuie de prostie doar face parte din omenirea asta in care traim...nu e o rusine sa fii proasta dar tu ai depasit orice limita

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Dap...so dus pi lindic si topingu asta !!! :))))))

Mission accomplished !!! Sigur apari primu la cautari pi Goagle...la cîti postari am bagat aci !!! Oari pi mini osa ma afecteze ku civa ???

Exact MOLDOVA STYLE ...ASA MAS FUTIIII DAR MI RUSANIII DI NU MAI POT

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Mah fatah...io ti cred...ka si tu teai futi...dara pînă una alta, freci menta acilea ku mini. Mii mi se unfla lindicu...ka io nu moi dau cu curu pientru bani...ca nu li duc lipsa...da tu...cari nu ti futi di plaşere...cit crezi ka rezisti fara sa dai țepe ???

Winter is cumming !!!

:))))))),,

Postat

Sti Amelio multi oameni bubuie de prostie doar face parte din omenirea asta in care traim...nu e o rusine sa fii proasta dar tu ai depasit orice limita

Ai driptati fatah !!!

Hai sa faşim o ânvoiala...vriei ???

Io acciept căs proastă...dak tu acciepti ca iesti zdreanta !?!

Cie zisi...ie bini asa ???

:)))))))))))

Postat

Mah fatah...io ti cred...ka si tu teai futi...dara pînă una alta, freci menta acilea ku mini. Mii mi se unfla lindicu...ka io nu moi dau cu curu pientru bani...ca nu li duc lipsa...da tu...cari nu ti futi di plaşere...cit crezi ka rezisti fara sa dai țepe ???

Winter is cumming !!!

Hai ca acus acus fac 200 de postarii si iti arat ceva asa ca intre "fete" :laugh2 

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Ai driptati fatah !!!

Hai sa faşim o ânvoiala...vriei ???

Io acciept căs proastă...dak tu acciepti ca iesti zdreanta !?!

Cie zisi...ie bini asa ???

:)))))))))))

In functie de ce criterii apreciem chestia asta ca sa vedem care din noi e mai rau ?

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Winter is cumming !!!

Aoleooo da bagati giurgiuveaua la caldura sa nu faca turturi si sa te razi bine ca tine rece tu ai zis ca vine iarna

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Mah fatah...io bini fak !!! Stau ku lindicu la soba ka o vinit frigu !

Tu...tioi ântors la Cta sa dai ân continuari țepe la flacai ??? Uiti curu nu ie curu !!!

:))))))))))))

Postat

Cie lume invidioasa...nu poati o fată sa fii superba ca mini...ka repidi apar hateri !!!

Roxanikooo...lasa vrajeala...tăt servişii di ievitat oferi !!!

În faţă măreaţă, pe margine creaţă, în spate o lingi, în faţă o-mpingi.

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Winter is cumming !!!

Hai Amelio ai cazut in nivelu marii :)))))

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Dieci...fi atienta la faza asta...si porma videm cari îi proasta si cari îi zdreanta !!!

:)

Io vin aci pi Nimfo sami vind pizda ?.............NU !

Tu vi aci sa o dai pi bani ?......................DA !

Io dau bani pi anunturi pi Publi ?................NU !

Tu scoti bani din buzunar ka so vinzi ?...........DA !

Io îs afectata dak impresia ie cas proasta ?......NU !

Tu perzi bani dak tăți afla ka iesti zdreanta ?...DA !

Io am plaşere dila caterinca asta di aci ?........DA !

Tu o iei ku aceiasi plaşere ?.....................NU !

Io am pele fina, matasoasa, mumoasa ?.............DA !

Tu ?..............................................NU !

Ia zi...cari îi proasta...cari îi zdreanța ??? Ghici ghicitoare cei ???

:)))))))

Postat

Imi e mila de catel credema daca e adevarat :( Unii nu meritam sa avem alaturi nici pe cel mai bun prieten al omului ..Probabil cine a creat lumea stia ce urmeaza sa se intample si daca animalele arr fi fost la unn nivel echivalent cu al omului ii paraseau demult pe unii dintre noi

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...