Sari la conținut

0726.132.979

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Fă...am avut programare la manichiura. Tu cie crezi...ka io frec gulia tată zîua dijaba...ka tini ? Mîine îs la coafor...si porma la sala...cai miercuri. Acuma am intrat sa vaz cie moi faşi zdreanta mia preferata...si vad ca tŕiabai buna...baeti ti ievita ân continuari...di oi avut tu timp sa fresi duda pi aci toata ziua.

:)))))))))

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Fă...am avut programare la manichiura. Tu cie crezi...ka io frec gulia tată zîua dijaba...ka tini ? Mîine îs la coafor...si porma la sala...cai miercuri. Acuma am intrat sa vaz cie moi faşi zdreanta mia preferata...si vad ca tŕiabai buna...baeti ti ievita ân continuari...di oi avut tu timp sa fresi duda pi aci toata ziua.

Asa e Amelioooo ziiiiii tu nu freci gulia freci varfu guliei toata ziua

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Si daca ti ai facut manichiura cu ce te mai cateri in copac ? :(

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Fă...lasama naibi ân paşi, ca acu vini iubi si io nam facut nimica di haleala. Iara faşi ka marfaru ala paci...si din "curva centuristă" nu ma scoati !!!

Hai ca ni amuzam moi âncolo.

:)

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Pai ce sa fac si eu daca vreau sa fac si n-am ce ma iau de tine :))

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Fă...lasama naibi ân paşi, ca acu vini iubi si io nam facut nimica di haleala. Iara faşi ka marfaru ala paci...si din "curva centuristă" nu ma scoati !!!

Hai ca ni amuzam moi âncolo.

:)

Iar o citez pe Roxana ....Nu mai face mancare ca din mana ta nu mananca nimeni pai ce facem aici ? Dupa ce decojesti banane toata ziua dai la lume sa manance ...Nu jigni cuvantu centurista ..exista si alte categorii ca de pilda cea de siguranta sau la karate ..Iar avansez prea mult fara sa vreau

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Hai bini...iama di lindic...da doar ku buzili...cami plaşi finut azi !!! ;)

Sa te ia bormasina

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Hai bini...iama di lindic...da doar ku buzili...cami plaşi finut azi !!! ;)

Auzi auzi..atat ca plec si eu ma duc pana la ma-ta sa I repar televizoru vroiam sa te intreb unde te ai ascuns cand au adunat astia maidanezii de pe strazi ? Hai ca ne mai auzim

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator roxanica29
Reputație: 0
Postat

Si daca ti ai facut manichiura cu ce te mai cateri in copac ? :(

nu creeeeddd😂😂😂
Vizitator roxanica29
Postat

Fix di saptamîna tricuta...fix di cînd oi âncieput tu sa ântriebi di ia...di tini !!!

:))))))

Amelia esti praf. Altceva mai ai si tu in unicul tau neuron? Atat poti? Slaaabb..
Vizitator roxanica29
Postat

"Amelia" draga psoriazis stii f bn ce este nu trebuie sa te informez eu. Cum facem ca eu stau bine cu restul analizelor dar unele pe unde mai calcati voi nu prea. Eu draga mea , mi.am terminat programul.nu mai muncesc. Asa ca am timp sa stau la caterinca acum

Psoriazisul asta e..apare dispare..dar creierul tau draga asa o sa ramana..la stadiul asta. Oricum dupa aspectul tau fizic as spune ca ai ciroza.

Draq sa te ia amelioo sau O.

Postat

nu creeeeddd

Laso Rox sa se ia n gura ca supozitoru cu mine

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator roxanica29
Postat

Laso Rox sa se ia n gura ca supozitoru cu mine

Sa se ia in gura cu pl ta

Postat

nu creeeeddd

Laso asa daca alfel nu intelege si mai zic eu si de coafor si de sala de sport

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Nu mai lucrezi ? Pffff

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Nu mi o stric pe deastea din marginea Constantei poa sa fie ultima de pe pamant

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator roxanica29
Postat

"Amelia" draga psoriazis stii f bn ce este nu trebuie sa te informez eu. Cum facem ca eu stau bine cu restul analizelor dar unele pe unde mai calcati voi nu prea. Eu draga mea , mi.am terminat programul.nu mai muncesc. Asa ca am timp sa stau la caterinca acum

Psoriazisul asta e..apare dispare..dar creierul tau draga asa o sa ramana..la stadiul asta. Oricum dupa aspectul tau fizic as spune ca ai ciroza.

Mah cauti pi Nimfo...cai plictiseala mari iarna. ;)

Io am rau di masina...da nu dãla ku vomitaturi...mie ca ma cac ku diaree pi masina ta !

:))))))))))[/quote

Dar tu nu incapi im masina lui ca ai ditamai burta draq

Trebuie sa vina cu o macara sa te ieie

Postat

Mah cauti pi Nimfo...cai plictiseala mari iarna. ;)

Io am rau di masina...da nu dãla ku vomitaturi...mie ca ma cac ku diaree pi masina ta !

:))))))))))[/quote

Dar tu nu incapi im masina lui ca ai ditamai burta draq

Trebuie sa vina cu o macara sa te ieie

Nu intelege ma laso n pace am fost pana la ma-sa acum ca ma rugat sa I imprumut o periuta de dinti si deh,,,, sunt unn om bun nu support sa vad oamenii la necaz mai ales femeile

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator roxanica29
Postat

Nu mai lucrezi ? Pffff

Cu tine ma vad si cu cateva persoane dragi mie. Atat.

Postat

Mai am niste treaba cateva zile pe acasa si dau o fuga pe acolo dar cum dau de tine ?

• Like 5
  • Minus 2

Postat

Stai calmă...restu clar ti vor evita !!! :)))))))))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...