ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Buna dimiiiii.....)))))) Mah da ci conversatiie convingatoari ai purtat aci fara mini !!! Gata...triabai aproapi rizolvata...cind ti apusi din nou di lucru Roxanikoo...ca doar nu ti iei tu di proiectare navala acusa...sa viezi cie osa se ânghesuie flacai la tini !!! Ni moi auzim cind moi vad anunturili tali din nou. Sa viezi ci osa ma bag si io la glume. ))))))))))
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 4, 2017 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Amelio ti am zis ca de azi incolo nu ma mai vezi 2 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Nu ştu ci oi fi zis tu...da iti zik io ka ma doari fix ân soriasis di ci oi zis tu !!!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Nu ştu ci oi fi zis tu...da iti zik io ka ma doari fix ân soriasis di ci oi zis tu !!! Da te cred ca faci laba la poza aia nu trebuie sa mi spui 2 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Nu ştu ci oi fi zis tu...da iti zik io ka ma doari fix ân soriasis di ci oi zis tu !!! Ia de aici sa ti dai si drumu ca esti tardivhttp://lemonparty.org/ 2 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Nu ştu ci oi fi zis tu...da iti zik io ka ma doari fix ân soriasis di ci oi zis tu !!! Ieri ziceai ca azi te duci la coafor maine ca poimaine iesi pe centura sambata si duminica ti au rupt astia luni paru din cap si marti ai plecat miercuri sa ti pui implant 2 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Nu ştu ci oi fi zis tu...da iti zik io ka ma doari fix ân soriasis di ci oi zis tu !!! Sa lesin aici daca nu esti cea mai trista persoana pe care am vazut-o zi sincer ai avut vreodata brad de craciun cand erai mica ? Nu cred si de aia faci asa 2 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Ia de aici sa ti dai si drumu ca esti tardivhttp://lemonparty.org/Mah tu iesti proasta...io nisiodata nu dischid linkuri puse paci...cini stii ci virusi iau si io ? Dak iau si io soriasu ala nasol ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Nu ştu ci oi fi zis tu...da iti zik io ka ma doari fix ân soriasis di ci oi zis tu !!! Hai baga ca incet incet ridic stafeta cu tine Daca vrei sa dai in glicemie 2 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Mah tu iesti proasta...io nisiodata nu dischid linkuri puse paci...cini stii ci virusi iau si io ? Dak iau si io soriasu ala nasol ? Da ma esti frumoasa cum dau de tine ? Ce servicii oferi si care e pretu? 2 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Vriei sati dau şi ții numaru mieu di telifon ??? ))))))))))))))))))))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Mah tu iesti proasta...io nisiodata nu dischid linkuri puse paci...cini stii ci virusi iau si io ? Dak iau si io soriasu ala nasol ? Tu cand te ai nascut iti spun eu s-au intamplat urmatoarele..Maica-ta fiind femeia padurii te a nascut iarna in mijlocul pustiului nu a stiut ca trebuie sa stea culcata deoarece chestia sa intamplat cand isi facea nevoile..Asadar prima data cand ai venit pe lume ai facut cunostinta nu cu bratele ei ci cu unn strat gros de gheata...Maicata nu si a dat seama ce sa intamplat crezand ca si a terminat treaba pentru care venise in ciuda zgomotului ciudat asa ca a plecat sa caute ghinde Tu ai ramas singura in zapada sa instalat hipotermia in creier si cand a venit inapoi si tea gasit era deja prea tarziu dar macar erai in viata doar creieru e distrus total doarece a fost recongelat ..Nu te acuz sunt simple concluzii la care am ajuns in urma discutiei cu tine 2 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Aşa...şi ??? Ci ari asta di a faşi cu Soriasisu ala Nasol ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Vriei sati dau şi ții numaru mieu di telifon ??? )))))))))))))))))))) Il am raspunde robotu si zice ..Aceasta persoana prezinta unn grav pericol pentru omenire continuarea se face cu acceptul dvs si va asumati raspunderea penala in eventualitatea in care veti fi acuzat de Raspandirea Fenomenului Mintal Agravant numit prostie 2 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Aşa...şi ??? Ci ari asta di a faşi cu Soriasisu ala Nasol ? Doar de psoriasis sti? Ebola Sida Lepra Febra galbena Malarie...nimic? 2 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Hai ka ajunjim si la boalele alea...da zi si mii...tat la Dermato Venerice ajunji ku Soriasusu asta nasol ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Doar de psoriasis sti? Ebola Sida Lepra Febra galbena Malarie...nimic? Hai ca ti dau eu nr meu vrei ?0732865227 2 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Hai ka ajunjim si la boalele alea...da zi si mii...tat la Dermato Venerice ajunji ku Soriasusu asta nasol ? Hai ca vb la tel sunama 2 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Ci soriasisu tau sa fak io ku numaru ala di telifon ? Io nam minuti...sunama tu !
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 )))) Presupun ca oi sesizat ca io îs atït di proasta âncît am ânlocuit cuvîntu zdreanta cu unu moi nasol. Doamni...da cînd am dat un Goagel...ci poze oribili or vizut ochişori miei ? Bag si io lincuri...sau poze ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 Ci soriasisu tau sa fak io ku numaru ala di telifon ? Io nam minuti...sunama tu ! Pai vezi ca deja esti vaca de jimbolia ? Adica iti dau nr meu si nu ma suni faceam si noi de o ciorba ceva daca nu vrei atunci nu mai zic nimic ..Ma gandeam ca iti e si tie foame iti dadeam o punga de pufuleti cred ca e frig pe centura 2 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Hai Amelio baga ca m.am plictisit deja fara tine de 5 minuteHai fatah ca am ânciput sa ma plictisiesc si io. ))))))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 4, 2017 )))) Presupun ca oi sesizat ca io îs atït di proasta âncît am ânlocuit cuvîntu zdreanta cu unu moi nasol. Doamni...da cînd am dat un Goagel...ci poze oribili or vizut ochişori miei ? Bag si io lincuri...sau poze ? Pai da nr tau sa te sun ca te cand te caut mi sa uscat pielea pe flaut 2 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Pai vezi ca deja esti vaca de jimbolia ? Adica iti dau nr meu si nu ma suni faceam si noi de o ciorba ceva daca nu vrei atunci nu mai zic nimic ..Ma gandeam ca iti e si tie foame iti dadeam o punga de pufuleti cred ca e frig pe centuraSa sti ca mie foame...da ma moi uit la poze dalea nasoale...simi vini sa borăsc ceam mîncat tată saptamîna. Vriei sa viezi si tu ? )))))
Postări Recomandate