Sari la conținut

0726.132.979

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Sa sti ca mie foame...da ma moi uit la poze dalea nasoale...simi vini sa borăsc ceam mîncat tată saptamîna. Vriei sa viezi si tu ?

:))))))

Psoriazis la venerice DUMNEZEULEEEEEEE...ba tu ai facut facultate in domeniu ca sa ajungi in halu asta de prost ? ca simplu fapt sa te respect pe viitor ca ai studii superioare in domeniu

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:Constanta
Postat

Pai da nr tau sa te sun ca te cand te caut mi sa uscat pielea pe flaut

Aaaaa...dieci si tu vriei numaru di telifon ? O secunda ti rog !!!

Alooooo...Coduleee...ajuto pi Roxanika cu numaru mieu di telifon ti rog !!!

:))))))))))))

Postat

Aaaaa...dieci si tu vriei numaru di telifon ? O secunda ti rog !!!

Alooooo...Coduleee...ajuto pi Roxanika cu numaru mieu di telifon ti rog !!!

:))))))))))))

Fi atent facem intr-un fel ?

Eu ma duc acum si te reclam la ministeruu culturii pentru cat esti de prost ca macar de ai pastra-o pentru tine dar o dai si pe net altora care sunt sufficient de contagiosi din fericire sunt unn caz ferit

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Psoriazis la venerice DUMNEZEULEEEEEEE...ba tu ai facut facultate in domeniu ca sa ajungi in halu asta de prost ? ca simplu fapt sa te respect pe viitor ca ai studii superioare in domeniu

Fă Iextremooo...nuŞtu ci tat zisi tu acolo...da io ânainti sa fiu centurista am fost stuardesa. Cind ti futeai ku daia moi ciudati prin weceuri...siți apăreau beşici si ieczeme pila pizda...tăt poporu ştii ka ti dusi direct la Dermato Venerice !!!

Tu uni ti dusi ???

Postat

Fă Iextremooo...nuŞtu ci tat zisi tu acolo...da io ânainti sa fiu centurista am fost stuardesa. Cind ti futeai ku daia moi ciudati prin weceuri...siți apăreau beşici si ieczeme pila pizda...tăt poporu ştii ka ti dusi direct la Dermato Venerice !!!

Tu uni ti dusi ???

Iti raspund daca imi raspunzi si tu la o intrebare

Unde si a rupt foamea gatu ?

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Cind o alfa tat poporu ca acolo trebe sa ti dusi...sa viezi ci da foamea ân gît !!! ;)

Postat

Tu uni ti dusi ???

In fine pana rasp tu la ce tea am intrebat iti rasp eu ...Ma duc la ma-ta ca am auzit ca e sugativa pt bolii de genu asta toti care au fost bolnavi s-au dus la ea si I-au dato sa scape

• Like 6
  • Minus 2
Postat

La Dremato Vemerice !!! :)))))))))

In Moldova tuva n g.ra de betivi ordinary stati cu borhotu n nas de dimineata pana seara si cu noroiu pe ulita zici ca I margarina cum a ajuns baa netu la voi

Postat

Mah proasto...noi la Botşani am fost prima comuna din tara asta ku High Speed Net ! Asa neam informat cu tăți di boalele astea nasoale...si cum sa ni ferim di ieli !!!

;)

Postat

Cind o alfa tat poporu ca acolo trebe sa ti dusi...sa viezi ci da foamea ân gît !!! ;)

Amelio hai ca ma duc sa citesc o carte nu vreau sa mi scada testosteronuu mai vb

• Like 6
  • Minus 2
Postat

682 la sf? in fine eu am 2 numere unu cu 263 altu cu 682 ale mele nu stiu pe care il ai tu dar am vb cu toata lumea unde suni ori vb cu mine ori intrebi de mine :(

Poi si cum...nu ma moi suni ? Gata...tio tricut pasiunea di mini ? Nu ni moi dam ku Mertanu ??? Tu nu ma moi iubi pi mini ???

:(

Postat

Baaaaa ai murit te a luat socu anafilactic ??? Zimi ceva pe moldovineste ca ma ia frigu pe spinare cand aud glas moldovenesc adevarat

Baaa...uni oi fujit ? Vino sati zik civa ân glas moldovienesc...nu vriei ??? Hai sa stam di vorba...sa rîdim...sa faşim mişto...nu vriei ???

Hai ca aseara aviai chef di taclali...acuma ti dusi sa cetesti carti dispre boale nasoale di pele ? Nui cam tardiv ???

:)))))))))

Postat

Baaa...uni oi fujit ? Vino sati zik civa ân glas moldovienesc...nu vriei ??? Hai sa stam di vorba...sa rîdim...sa faşim mişto...nu vriei ???

Hai ca aseara aviai chef di taclali...acuma ti dusi sa cetesti carti dispre boale nasoale di pele ? Nui cam tardiv ???

Amelio vezi co sa mori si din _)_ banii de florii

Flori ca flori mai pui o creaca

Da din _)_ banii de groapa

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Abia mam trezit ti am dat tie 2 raspunsuri si nsh de ce mi sa facut iar somn ...vezi ca eu am treaba femeie batuta n gura de furca nu stau ca tine toata ziua sa mi admir flocii de la kzda ca habar n.am sa I rad

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Mah proasto...noi la Botşani am fost prima comuna din tara asta ku High Speed Net ! Asa neam informat cu tăți di boalele astea nasoale...si cum sa ni ferim di ieli !!!

;)

Hai lasa-ma fa esti nebuna ? Pai la voi pana va treziti din betie si pana iesiti din noroiu ala de 3 metri muriti toti ba va omoara foamea

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator roxanica29
Reputație: 0
Postat

Tu cand te ai nascut iti spun eu s-au intamplat urmatoarele..Maica-ta fiind femeia padurii te a nascut iarna in mijlocul pustiului nu a stiut ca trebuie sa stea culcata deoarece chestia sa intamplat cand isi facea nevoile..Asadar prima data cand ai venit pe lume ai facut cunostinta nu cu bratele ei ci cu unn strat gros de gheata...Maicata nu si a dat seama ce sa intamplat crezand ca si a terminat treaba pentru care venise in ciuda zgomotului ciudat asa ca a plecat sa caute ghinde Tu ai ramas singura in zapada sa instalat hipotermia in creier si cand a venit inapoi si tea gasit era deja prea tarziu dar macar erai in viata doar creieru e distrus total doarece a fost recongelat ..Nu te acuz sunt simple concluzii la care am ajuns in urma discutiei cu tine

😂😂😂 bai mooorrr :)))))

Amelio firai a naibii deci asa te ai nascut 😂😂😂

Postat

Hai Amelio ti au cazut lastarii ? Zi ca s odihnit am o noapte numai pentru tine :blushing2 Te scot la o shaorma fara lipie ?

• Like 6
  • Minus 2
Postat

La Dremato Venierice !!! :)))))))))

Gata ma am vazut mesaju te razi la buburuza de aia nu poti sa vb scuze vezi sa nu bagi foarfeca aia de gradina prea mult

• Like 6
  • Minus 2
Postat

:)))))

Presupun ca oi sesizat ca io îs atït di proasta âncît am ânlocuit cuvîntu zdreanta cu unu moi nasol. Doamni...da cînd am dat un Goagel...ci poze oribili or vizut ochişori miei ?

Bag si io lincuri...sau poze ?

Baga link cu foarfeca aia de tuns oile si cu aia mica care se face mare cand termini sa vada si baietii aici ca oferii totalul inclusivv 2 in 1

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Hai fatah ca am ânciput sa ma plictisiesc si io. :)))))))

Eu nu abia incep sa ma distrez daca am tras o luna cu tine trag acum pana te vad in perfuzii stai asa ca acus face baiatu 200 de replici si til arata pe "Gica" asa cum ti a promis ;)

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Hai fatah ca am ânciput sa ma plictisiesc si io. :)))))))

Nu nu nu ...nu bagi masina in viteza turezi si dupa aia vrei sa stea pe loc ca nu mai sta daca ai vrut sa vezi moartea cu ochii mai ai rabdare cateva ore maxim o zi sa vezi SFARSITU LUMII

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator roxanica29
Reputație: 0
Postat

😂😂😂

Amalio pregateste-te iubita mea ca-l vezi in sfarsit pe Gica. Spala-te la cur fa ce trebuie sa-l primesti cum se cuvine

Postat

Sa vezi cand o afla toata planeta despre ce o sa vezi tu in curand de nu o sa ajungi vedeta la Holywood cate interviuri o sa dai dupa ce iesi din coma indusa

• Like 6
  • Minus 2

Postat

Amalio pregateste-te iubita mea ca-l vezi in sfarsit pe Gica. Spala-te la cur fa ce trebuie sa-l primesti cum se cuvine

Eu nu am zis ca il imprumut pe Gica ci doar ca il arat desi am vb cu Gica si era cam adormit cand a auzit cine intreaba de el

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...