johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 14, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 14, 2018 Ce rost are sa sun din moment ce nu vreau sa ma duc acum?atunci ce rost are sa cutim noi,tot ce scrii tu aici? Iti place de ea,scrie-i in privat,exista si sms 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 atunci ce rost are sa cutim noi,tot ce scrii tu aici? Iti place de ea,scrie-i in privat,exista si sms Fa in asa fel sa ajungi administrator si dupa aia poti sa decizi regulile forumului Tu spuneai ca aici se scriu recenzii ok nu contest dar nu vad unde e greseala cand intrebi daca e fata de gasit sau nu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 atunci ce rost are sa cutim noi,tot ce scrii tu aici? Iti place de ea,scrie-i in privat,exista si sms Acum daca continuam polemica asta iti dai seama ca si tu si eu contribuim la discutii total aiurea si nu la recenzi :))
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 14, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 14, 2018 Acum daca continuam polemica asta iti dai seama ca si tu si eu contribuim la discutii total aiurea si nu la recenzi :))recenzi(i)?..e ultima data cand mai postez pe acest topic..dar lasa-n plm discutiile aici si vb cu ea in privat,nu e treaba noastra ce e intre tine si ea,dar deja fortezi limitele.chiar trebuie sa citim tot ce scrii tu? Daca tot scrii pe aici,lasa o recenzie,ca tot vb de recenzi(i)..daca nu scuteste-ne 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 recenzi(i)?..e ultima data cand mai postez pe acest topic..dar lasa-n plm discutiile aici si vb cu ea in privat,nu e treaba noastra ce e intre tine si ea,dar deja fortezi limitele.chiar trebuie sa citim tot ce scrii tu? Daca tot scrii pe aici,lasa o recenzie,ca tot vb de recenzi(i)..daca nu scuteste-ne Deci nu mai ai voie dupa parerea unora de pe aici nici sa intrebi ce program are fata bine ca stiu pe viitor o sa intreb nu te supara peste 2 ani esti disponibila
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 recenzi(i)?..e ultima data cand mai postez pe acest topic..dar lasa-n plm discutiile aici si vb cu ea in privat,nu e treaba noastra ce e intre tine si ea,dar deja fortezi limitele.chiar trebuie sa citim tot ce scrii tu? Daca tot scrii pe aici,lasa o recenzie,ca tot vb de recenzi(i)..daca nu scuteste-ne Daca vrei topice chiar de 2 bani iti dau destule la care eu nu am participat si useri care nu fac altceva decat sa polueze si sa scoata lumea din minti de ce nu spui
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 recenzi(i)?..e ultima data cand mai postez pe acest topic..dar lasa-n plm discutiile aici si vb cu ea in privat,nu e treaba noastra ce e intre tine si ea,dar deja fortezi limitele.chiar trebuie sa citim tot ce scrii tu? Daca tot scrii pe aici,lasa o recenzie,ca tot vb de recenzi(i)..daca nu scuteste-ne Nu te supara,ce legatura este intre tine si xtreme,ca prea des conversati aici.intreb in limita bunului simt,sper sa primesc raspuns in aceeasi masura Buna dimi si tie,dar ar fii ok sa conversati prin watsapp,mess,sms,ca unii mai vor sa vada si recenzii,poze,chestii..zic Uite cine vrea recenzii pe mine unu nu ma intereseaza daca tu uiti ce scrii si cine vb in numele lumii
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Martie 14, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Martie 14, 2018 Mamaaa cata suparare, cata ura :)) fataa sex faci? :)))) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 recenzi(i)?..e ultima data cand mai postez pe acest topic..dar lasa-n plm discutiile aici si vb cu ea in privat,nu e treaba noastra ce e intre tine si ea,dar deja fortezi limitele.chiar trebuie sa citim tot ce scrii tu? Daca tot scrii pe aici,lasa o recenzie,ca tot vb de recenzi(i)..daca nu scuteste-ne Sunt convins ca o sa cauzezi multa suferinta prin faptul ca nu o sa mai scrii tu pe topic
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 14, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 14, 2018 Auzi...da asaa ka chestii...ân afara di conviersatiili aistea di aci...tu ti moi dusi pila alti pizdi ??? Ka io vaz ka pi restu le cam dienigrezi...doar astai buna ! Poati vriei so iei acasa si sa ni scutiesti di sprijinu asta niconditionat al tau ! Las ka ştii lumili ciei poati pelisica lu Roxanica. Nu trebe sai dai tu UPuri di 5 ori pi zi...ka ia oricum zisea nu di mult ka no mai interesieaza prostitutia. Sau oi uitat ? P.s. O zis Piconu sai suji pula lui batrina !!! :))))))))) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 Auzi...da asaa ka chestii...ân afara di conviersatiili aistea di aci...tu ti moi dusi pila alti pizdi ??? Ka io vaz ka pi restu le cam dienigrezi...doar astai buna ! Poati vriei so iei acasa si sa ni scutiesti di sprijinu asta niconditionat al tau ! Las ka ştii lumili ciei poati pelisica lu Roxanica. Nu trebe sai dai tu UPuri di 5 ori pi zi...ka ia oricum zisea nu di mult ka no mai interesieaza prostitutia. Sau oi uitat ? P.s. O zis Piconu sai suji pula lui batrina !!! :))))))))) Sti vb aia cu cainele moare de drum lung si continua tu 6
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Auzi...da asaa ka chestii...ân afara di conviersatiili aistea di aci...tu ti moi dusi pila alti pizdi ??? Ka io vaz ka pi restu le cam dienigrezi...doar astai buna ! Poati vriei so iei acasa si sa ni scutiesti di sprijinu asta niconditionat al tau ! Las ka ştii lumili ciei poati pelisica lu Roxanica. Nu trebe sai dai tu UPuri di 5 ori pi zi...ka ia oricum zisea nu di mult ka no mai interesieaza prostitutia. Sau oi uitat ? P.s. O zis Piconu sai suji pula lui batrina !!! :)))))))))Ce ai patit dragul meu? Ai papat iar gaini zapacite?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 Ba va felicit pentru talentul care il aveti acela ca din nimic sa faceti un mare subiect de barfa ...Nu am nimic cu nimeni de acea tocmai am luat legatura cu o alta domnisoara
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 14, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 14, 2018 Nu prea inteleg cum e domnisoara trecuta si la testate si la 'de evitat' ...http://nimfomane.com/forum/topic/74675-de-evitat-0726132979/:) 1
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Auzi...da asaa ka chestii...ân afara di conviersatiili aistea di aci...tu ti moi dusi pila alti pizdi ??? Ka io vaz ka pi restu le cam dienigrezi...doar astai buna ! Poati vriei so iei acasa si sa ni scutiesti di sprijinu asta niconditionat al tau ! Las ka ştii lumili ciei poati pelisica lu Roxanica. Nu trebe sai dai tu UPuri di 5 ori pi zi...ka ia oricum zisea nu di mult ka no mai interesieaza prostitutia. Sau oi uitat ? P.s. O zis Piconu sai suji pula lui batrina !!! :)))))))))Merge la cine vrea! Asta nu e pbl ta mosulica Mergi si plimba.ti cainele fa.ti de treaba
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 14, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 14, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/107203-adelina-desfatare-in-pat-0732476631/ Ia zi...la fatuca asta noi fost...da consumi cacat dispri ia fara rietineri. ;) 1
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 :)Wow..ce tare esti ramolitule
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 :) N.am fost ma dar ce sa vb fac si mult misto de unele care merita 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 Wow..ce tare esti ramolitule Roxana mii de scuze dar ramane pe alta data chiar mi sa luat de cativa de pe aici care fac ei pe spartanii 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/107203-adelina-desfatare-in-pat-0732476631/ Ia zi...la fatuca asta noi fost...da consumi cacat dispri ia fara rietineri. ;) Mai dute ma n gm hai ca ma .. pe fata ta 6
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 14, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 14, 2018 Ba da Amelia pe unde e ? nu de alta dar nu am mai vazuto pe aici de ceva timp :laugh2 Fraere...halimeai lindicu...io nu trebe sa zik zilnic ciei di zis. Io presar si ramîne !!! :))))))) 1
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/107203-adelina-desfatare-in-pat-0732476631/Ia zi...la fatuca asta noi fost...da consumi cacat dispri ia fara rietineri. ;)Te doare pe tine capul pe cine ft el Stai tu sa te futa si pe tine o data vad ca a dat disperarea in tine. Ii urmaresti pe toti. Eu credeam ca.ti place pzda dar acum ma faci sa cred ca ti.ai schimbat orientarea sexuala. Zi sincer, esti gay ? Hai ca suntem in familie aici..te intelegem, te sustinem.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/107203-adelina-desfatare-in-pat-0732476631/ Ia zi...la fatuca asta noi fost...da consumi cacat dispri ia fara rietineri. ;) Nu am fost frate dar vad ca i faci reclama probabil ai fost tu si faci o recomandare multumesc dar nu am cercu meu strict la care ma duc si cine ma cunoaste stie f bine ca nu umblu cu orice material imi plac alea de firma nu ma imbrac din Europa 6
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Fraere...halimeai lindicu...io nu trebe sa zik zilnic ciei di zis. Io presar si ramîne !!!:))))))) Hai stai linistit in banca ta. Ca nu mai ai haz.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 14, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 14, 2018 Fraere...halimeai lindicu...io nu trebe sa zik zilnic ciei di zis. Io presar si ramîne !!! :))))))) P pe m cui te a facut de c cu o
Postări Recomandate