Sari la conținut

0726.132.979

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Fraere...halimeai lindicu...io nu trebe sa zik zilnic ciei di zis. Io presar si ramîne !!!

:)))))))

Stai coae calm tocmai m.am redirectionat 

• Oras:Constanta
Postat

Hai gata...dăvăn tamponu mieu folosit ka meam perdut dija pria mult timp azi ku voi. Gata...ie sufisient. Moi rumegati si ân liniste !!!

:))))))

• Like 2
Postat

Hai gata...dăvăn tamponu mieu folosit ka meam perdut dija pria mult timp azi ku voi. Gata...ie sufisient. Moi rumegati si ân liniste !!!

Mai dute n slbz de onanist

• Like 6
Postat

Stati ma calmi ca nu e necaz daca asta ati ajuns sa faceti si din cauza voastra sa piarda fetele clienti situatia mea financiara imi permite sa ma duc oriunde 
Ori in cazul unora care fac pe aici figuri si la alea care sunt cu 100 de lei ahh e mult

Postat

Mah oamini buni...nu ştu di voi...da mii mi si pari fooooarti circumspect kum astia doi îs mireu simultant pi Nimfo...ka sa se sustina rieciproc.

Dieci...sa recapitulam ! Unu cari o lauda doar pi rîioasa asta...cari diclara ka univiersu lui, ciercu lui sta doar ân asta dila Ievitati...cari li demoliaza pi celilante feti...si cari ie tat timpu si an acielasi timp online ânpriuna ku ia !!!

Nu stu...zik si io...da nui rusini sati scoti nivasta la produs...doar cai moi cistit sa spui la tati...nu sa aburiesti lumili !!!

• Like 2
  • Oras:constanta
Postat

Haidi pa...ka mam plicti dija !!!

:)))))))))

Eu eram 100% sigur ca e ceva intre ei,dar nu recunoaste niciunul,le e rusine :))

Stii..nu am vrut sa vb pt a nu isca certuri.insa a venit vremea sa zic ,asa ca ma doare-n șoșoni..:))

• Like 2
Postat

Eu eram 100% sigur ca e ceva intre ei,dar nu recunoaste niciunul,le e rusine :))

Stii..nu am vrut sa vb pt a nu isca certuri.insa a venit vremea sa zic ,asa ca ma doare-n șoșoni.. :))

In lumea asta care e plina de fete v.ati gasit voi sa spuneti cine e cu cine nu ?

Stai calm ca nu ma doare pe mine capu de banii ma duc unde vreau ca de aia s banii mei 

Postat

Stii..nu am vrut sa vb pt a nu isca certuri.insa a venit vremea sa zic ,asa ca ma doare-n șoșoni.. :))

Dar din cauza voastra eu zic ca am pierdut si eu si ea 

Ea pentru ca ma cunoaste cat de cat si stie ca nu ma duc cu figuri pe mine si asa cum eu mergeam sa ma simt bine o faceam sa se simta si ea bine prin modul meu de a ma comporta si eu pentru ca stiam ce si cum unde ma duc si peste cine dau 

Asa nah la fel cum ma stie Roxana ma stiu inca destule prin oras deci nu mi ati provocat mie un impediment

Postat

In lumea asta care e plina de fete v.ati gasit voi sa spuneti cine e cu cine nu ?

Stai calm ca nu ma doare pe mine capu de banii ma duc unde vreau ca de aia s banii mei

lasa vrajeala,fii domn si recunoaste :))

Unde sunt acele recenzi (i) de care vb? Noi nu"este" fraerii tai sa credem ca tot ce zboara se mananca :))

• Like 2
Vizitator roxanica29
Reputație: 0
Postat

Mah oamini buni...nu ştu di voi...da mii mi si pari fooooarti circumspect kum astia doi îs mireu simultant pi Nimfo...ka sa se sustina rieciproc.

Dieci...sa recapitulam ! Unu cari o lauda doar pi rîioasa asta...cari diclara ka univiersu lui, ciercu lui sta doar ân asta dila Ievitati...cari li demoliaza pi celilante feti...si cari ie tat timpu si an acielasi timp online ânpriuna ku ia !!!

Nu stu...zik si io...da nui rusini sati scoti nivasta la produs...doar cai moi cistit sa spui la tati...nu sa aburiesti lumili !!!

Bai bosorogule, tu ai pbl grave cu capul.

Eu nu ti dau tie explicatii si la nici unul din voi ce relatie am eu cu extreme. NU E PBL VOASTRA!

MI SE RUPE CE CREDETI!

Hai mars la cotet!

Tu oricum mergi la futut cu cainele si ce crezi plange dupa tine pe la usi cand te futi. E geloasa..cred ca ti ft cainele tu acasa. Râioasa? Pisamas pe barba ta

Cand m.ai lins in pizda nu mai eram raioasa? Ca nu te mai scoteam din pizda cu botul si acum faci figuri. Ramolitule labagiule

Postat

Unde sunt acele recenzi (i) de care vb? Noi nu"este" fraerii tai sa credem ca tot ce zboara se mananca :))

Prostia nici nu zboara nici nu se mananca se traieste intens in viata unora dintre voi e un sentiment de frustrare amestecat cu invidie 

• Like 6
Vizitator roxanica29
Postat

Eu nu dau explucatii!

Doi..unde sunt eu unde e el.

Dar daca vorbiti asa in nestiinta de cauza..consider ca nu are sens sa mai stam de vb. Extrene intra pe ce pagina vrea vine la cine vrea. Ai de scris vreo recenzie in ce ma priveste pe mn? Nu..pt ca nu ma cunosti.

Astept sa mai vb aici cand o sa ma cunosti, daca o sa ma cunosti. La revedere!

Postat

Bai bosorogule, tu ai pbl grave cu capul.

Eu nu ti dau tie explicatii si la nici unul din voi ce relatie am eu cu extreme. NU E PBL VOASTRA!

MI SE RUPE CE CREDETI!

Hai mars la cotet!

Tu oricum mergi la futut cu cainele si ce crezi plange dupa tine pe la usi cand te futi. E geloasa..cred ca ti ft cainele tu acasa. Râioasa? Pisamas pe barba ta

Cand m.ai lins in pizda nu mai eram raioasa? Ca nu te mai scoteam din pizda cu botul si acum faci figuri. Ramolitule labagiule

Imi pare rau de treaba asta chiar nu am vrut sa ti creez neplaceri aici cu atat mai mult cu cat sti ca sunt un client ocazional 

• Like 6
Vizitator roxanica29
Postat

Prostia nici nu zboara nici nu se mananca se traieste intens in viata unora dintre voi e un sentiment de frustrare amestecat cu invidie

Nu.ti bate capul..e fix pbl lor ce cred. Pe mn personal ma doare.n....de ce spun altii. Te pupic.
Vizitator roxanica29
Postat

Imi pare rau de treaba asta chiar nu am vrut sa ti creez neplaceri aici cu atat mai mult cu cat sti ca sunt un client ocazional

Nu mi.ai creat nici un fel de pbl ca nu ai cu cine. Stai calm ca nu ma afeccteaza in nici un fel. Am altele mai importante de facut decat sa vb cu un labagiu care se da drept pizda aici.
Postat

...Eu nu ti dau tie explicatii si la nici unul din voi ce relatie am eu cu extreme. NU E PBL VOASTRA! MI SE RUPE CE CREDETI!...

Iecstremule futator di talii mondiala...ai mori grija sa nu uiti sa iei pîine cind ajunji acasa deseara. Fata nu poa sa triasca doar din pula...relatia se ântrietine si ku haleala.

:))))))))))

Postat

Nu.ti bate capul..e fix pbl lor ce cred. Pe mn personal ma doare.n....de ce spun altii. Te pupic.

Nu mai conteaza mi am facut o parere cam despre toti de pe topicu asta ti am lasat intr.un pm niste lamuriri si cam asta e 

Mi a parut bine sa te cunosc si sper ca am reusit ca si client sa te fac sa te simti bine in compania mea :) 

Postat

Iecstremule futator di talii mondiala...ai mori grija sa nu uiti sa iei pîine cind ajunji acasa deseara. Fata nu poa sa triasca doar din pula...relatia se ântrietine si ku haleala.

Gata am incheiat subiectul i.am spus si Roxanei ce am avut de spus ajunge din momentul asta inchei orice conv cu oricine 

Vizitator roxanica29
Postat

nu draga..mie imi ajunge pula lui extreme. Nu.mi mai trebuie nici mancare cand e vb de el.
Postat

Nu m.a interesat nici cand lucram ca sunt la de evitat..dar acum ca nu mai lucrez.. Nu ma intereseazaaaa

Da acuma te cam interesiaza !!! :)))))))

Vizitator roxanica29
Postat

dar daca n ai ce manca iti arunc o coaja doua de paine. Sa vad ce ramane de la caine..bobite..un os..iti da fata
Vizitator roxanica29
Postat

Daaaa...nu mai pot grija asta o am

Postat

Amelio n.ai tu ani de scoala cati cm am eu in _)_ 

Postat

nu draga..mie imi ajunge pula lui extreme. Nu.mi mai trebuie nici mancare cand e vb de el.

=)) 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...