Sari la conținut

0726.132.979

Postări Recomandate

Vizitator roxanica29
Reputație: 0
Postat

Buna duma,trebuie sa râd sau sa-ti plang de mila?

Auzi..daca n ai nici o recenzie de facut in legatura cu mn, hai sa inchidem un subiect care nu te priveste. Te doare capul pe tine de mn si de el. Ne.am futut azi vreo 3 ore..a fost super bn..ce sa.ti zic..treaba.i buna..zi ce te doare.. m.ai zapacit cu ce e intre noi..deja esti penibil. Te fute grija de altii care merg la femei..du.te si tu nu sta sa te lungesti pe aici in zadar..si doar sa ti zica altii..mergi, plateste si bag.o la gaurica. Si daca extreme era iubit sot amant care era pbl ta??

Fereasca Dzeu..nu mai are voie omul sa se fta ca mai apare cate un valens in peisaj care nu fute dar vorbeste. Te.as ft o data in dusmanie ca sa nu mai poti vb :)

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Buna duma,trebuie sa râd sau sa-ti plang de mila?

Trebuie sa inveti sa faci spate daca nu faci fata
  • Like 5
  • Oras:CT
Postat

Măi fratilor , nu va mai certati. Invidia e boala grea. Nu se trateaza. Antidotul e durerea in cur. Ascultati un om batran. Traiti-va viata cat mai frumos si cat mai intens. Nici nu va dati seama cat de repede trece

Vizitator roxanica29
Postat

Măi fratilor , nu va mai certati. Invidia e boala grea. Nu se trateaza. Antidotul e durerea in cur. Ascultati un om batran. Traiti-va viata cat mai frumos si cat mai intens. Nici nu va dati seama cat de repede trece

eu nu ma cert..asa comunic eu cu lumea de dincolo :)

Nb ca e deja dim :)

Va :* si nu mai fiti rai unii cu altii. De maine....zen

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Roxanico, te-as fute o data :) da mi-e frica de baietii astia ca se iau de mine dupa aia :))

Postat

Nu se cearta nimeni te cred si eu ca e greu cu invidia dar trebuie sa sti sa te inveti cu ea daca atat iti e portia in niste treburi
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Babayule ai mai primit doi "ași".😋

te roade grija de mine? :))

Stii vb aia,nu stiu altii cum sunt,dar eu cand ma uit in jur prind curaj

Postat

Hai ma terminati-o...parca sunteti copii. Mamaaaa....ionel mi-a luat jucariaaa.... ce naiba. In loc sa vorbim de femei , de sanii aia frumosi ai roxanei ( pe care sper sa ii vad si eu ) voi va balacariti ca tiganii. Nici nu mai imi vine sa ma duc la fata asta frumoasa cand vad atatea copilarii. Ma mai trezesc si cu un par in cap pe la coltul blocului 😆😆😆

Postat

ia-o-n bot,mult noroc :))

aoleo serios maestre da acum vreo 2 zile ai zis ca e ultima data cand scrii pe topicul asta ce sa intamplat era prea dimineata si bausei apa la caine ?
  • Like 5
Postat

Auzi..daca n ai nici o recenzie de facut in legatura cu mn, hai sa inchidem un subiect care nu te priveste. Te doare capul pe tine de mn si de el. Ne.am futut azi vreo 3 ore..a fost super bn..ce sa.ti zic..treaba.i buna..zi ce te doare.. m.ai zapacit cu ce e intre noi..deja esti penibil. Te fute grija de altii care merg la femei..du.te si tu nu sta sa te lungesti pe aici in zadar..si doar sa ti zica altii..mergi, plateste si bag.o la gaurica. Si daca extreme era iubit sot amant care era pbl ta??

Fereasca Dzeu..nu mai are voie omul sa se fta ca mai apare cate un valens in peisaj care nu fute dar vorbeste. Te.as ft o data in dusmanie ca sa nu mai poti vb :)

ma roxy daca e baiatu interesat de o colaborare mai profunda nu ma deranjeaza o fi si el mai timid
Vizitator roxanica29
Postat

Rox imi dai voie sa te invit la o cafea in dimineața asta ?

Buna dimineata..

Pai..parca ieri spuneai ca nu esti in oras.. cafeaua se poate bea..la mn:)

Postat

Dupa amiaza plec. Acum vroiam doar sa stam la o cafea 😊, sa ne cunoastem

Postat

Buna dimineata..

app am ramas si eu restant la cafea astept tel cu ce am vb sapt care vine multumesc inca o data
Postat

😂😂😂😂 atentie !!! Glumesc : ai vazut tu repede ca vreau sa o cunosc pe rox si ai intervenit sa ne pui bețe in roate 😂😂😂😂

Postat

Buna dimineata..

Deci ...rox daca ai timp de o cafea , mi-ar face placere. Da un semn

Postat

atentie !!! Glumesc : ai vazut tu repede ca vreau sa o cunosc pe rox si ai intervenit sa ne pui bețe in roate

hmm chiar nu dar e strict trb mea si a ei ce are cu mine si a voastra ce aveti voi 2
Vizitator roxanica29
Postat

😂😂😂😂 atentie !!! Glumesc : ai vazut tu repede ca vreau sa o cunosc pe rox si ai intervenit sa ne pui bețe in roate 😂😂😂😂

Barbatii sunt mai barfitori si mai invidiosi ca fem. Pana si babele de la scara au ramas repetente

Vizitator roxanica29
Postat

Dupa amiaza plec. Acum vroiam doar sa stam la o cafea 😊, sa ne cunoastem

pai stam la cafea, ne cunoastem cand o sa ai timp sa facem si alte chestii :)
Postat

pai stam la cafea, ne cunoastem cand o sa ai timp sa facem si alte chestii :)

😔😔 ok. Am inteles. Eh..ziceam si eu as...eram prin oras si mi-ar fi placut o cafea cu " parfum de femeie " frumoasa

Postat

Deja aud clopote de nunta la cum pune wolfy problema ...daca e nevoie de nas sunt disponibil

• Like 6
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.