Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Sa ma f in norocu ala care nu l.ai avut de busit mintal facut in fuga [/quote prezervativ anti-prostie :))Recomandat pt prosti sa nu se inmulteasca :)) alooo ce ai patit?
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Sa ma f in norocu ala care nu l.ai avut de busit mintal facut in fuga [/quote prezervativ anti-prostie :))Recomandat pt prosti sa nu se inmulteasca :)) cred ca a lesinat de ras extreme la poza asta:).Tu ce ai patit nenea? Te plictisesti?Sa iti dau eu ceva de facut?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 5, 2018 ame="johnnybravo112" post="4027055" timestamp="1522939681"] cred ca a lesinat de ras extreme la poza asta:).Tu ce ai patit nenea? Te plictisesti?Sa iti dau eu ceva de facut? Roxana sti tu ce vb ca oarecum ne cunoastem si stim ce nu stiu ei Cand o sa ajunga astia prin anumite locuri si o sa stea cu frica ca , colegu a bagat musca in punga ca sa nu fie furat o sa vada ei ce inseamna sa iei la misto pana atunci sa faca linistiti 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 5, 2018 ..ce rost are sa bei ?? Ce rost are sa bei? Frate sincer sunt ranga dar nu mi ia paharu ratiunea asta e arta sa o bei tu nu sa te bea ea pe tine
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 5, 2018 Roxana sti tu ce vb ca oarecum ne cunoastem si stim ce nu stiu ei Cand o sa ajunga astia prin anumite locuri si o sa stea cu frica ca , colegu a bagat musca in punga ca sa nu fie furat o sa vada ei ce inseamna sa iei la misto pana atunci sa faca linistiti 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 FB_IMG_1517009785865.jpg Asa sa ti ajute Dzeu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 6, 2018 Asa sa ti ajute Dzeutie? :))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 tie? :)) Esti treaz bine ? Probabil ai ochii in ceata da cu niste spirt
wolfyy Reputație: 156 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:CT Oras:CT Postat Aprilie 6, 2018 Aoleoooo....mă fratilor...cati ani aveti?. Pe bune??? Ati pus ceasurile sa sune acum si sa incepeti cearta? Eu zic sa stabiliti un loc de intalnire si sa va duelati.
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 FB_IMG_1517009785865.jpg Auzi bai putzulica, potoleste.te. Esti chiar nesimtit?!!!
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 Asa sa ti ajute Dzeu ce era eu sa zic..
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 ce era eu sa zic.. Am avut un eveniment acum cateva zile si de atunci am o perioada de repaus :)) de aia am intrebat daca e treaz
wolfyy Reputație: 156 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:CT Oras:CT Postat Aprilie 6, 2018 Rox...lasa-i. Nu te baga . E cearta intre masculi. Nu stim...sunt geloși unul pe altul? Premiul esti tu sau ???. Băieți...vreti sa o cuceriti pe fata asta ??? . Totusi incercati sa terminati ca sincer e penibil de acum.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 Rox...lasa-i. Nu te baga . E cearta intre masculi. Nu stim...sunt geloși unul pe altul? Premiul esti tu sau ???. Băieți...vreti sa o cuceriti pe fata asta ??? . Totusi incercati sa terminati ca sincer e penibil de acum. Am alte treburi sincer chiar ma placute ma mai completez cu postacii astia asa ca n.am ce face dimineata
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 Rox...lasa-i. Nu te baga . E cearta intre masculi. Nu stim...sunt geloși unul pe altul? Premiul esti tu sau ???. Băieți...vreti sa o cuceriti pe fata asta ??? . Totusi incercati sa terminati ca sincer e penibil de acum. wolfy intreci masura cu niste vorbe fi atent ce scrii si citeste bine
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 Am avut un eveniment acum cateva zile si de atunci am o perioada de repaus :)) de aia am intrebat daca e treaz Voi astia care mai comentati si care mai aveti vocabularul asta. Uitati.va.n oglinda in pula mea, studiati.va fizicul si dupa vedeti daca sunteti apti sa vb de altii.Barem e unu din voi..un handicapat..atat fizic cat si psihic. Baaa simte.te in pula mea si fa.te mic. Lasa gura aia.Boschetarule
wolfyy Reputație: 156 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:CT Oras:CT Postat Aprilie 6, 2018 Am alte treburi sincer chiar ma placute ma mai completez cu postacii astia asa ca n.am ce face dimineataDa...ma rog ..tu stii mai bine. Dar nu e frumos. Gata ..incetati . Nu sunteti doi mucosi care se cearta de la jucarii.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 Voi astia care mai comentati si care mai aveti vocabularul asta. Uitati.va.n oglinda in pula mea, studiati.va fizicul si dupa vedeti daca sunteti apti sa vb de altii.Barem e unu din voi..un handicapat..atat fizic cat si psihic. Baaa simte.te in pula mea si fa.te mic. Lasa gura aia.Boschetarule La mine te referi ?
wolfyy Reputație: 156 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:CT Oras:CT Postat Aprilie 6, 2018 wolfy intreci masura cu niste vorbe fi atent ce scrii si citeste bineScuze..dar cu ce am gresit ca nu inteleg?
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 wolfy intreci masura cu niste vorbe fi atent ce scrii si citeste bineSi asta alta laba trista..nu ca nu citeste..nu proceseaza informatiile. Oricum dupa scris si dupa vb...am asa o chestie ca l cunosc..cred ca se numea cavadoro inainte:)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 Scuze..dar cu ce am gresit ca nu inteleg? Premiul e Roxana.... ba frate nu jucam barbut in scara blocului deja e sarit calu total serios acum sa depasit orice gluma orice limita de bun simt si asta demult
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 La mine te referi ?Cum sa ma ref ma la tine? La cibeva de aici care scrie si vb urat cand ar fi trebuit sa lase ciocul mic
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 Si asta alta laba trista..nu ca nu citeste..nu proceseaza informatiile. Oricum dupa scris si dupa vb...am asa o chestie ca l cunosc..cred ca se numea cavadoro inainte:) Nu inteleg de ce a schimbat contul ca nu e banat ala vechi
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 Cum sa ma ref ma la tine? La cibeva de aici care scrie si vb urat cand ar fi trebuit sa lase ciocul mic Probabil esti pe telefon uitate ca mi ai trimis mie :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 Premiul e Roxana.... ba frate nu jucam barbut in scara blocului deja e sarit calu total serios acum sa depasit orice gluma orice limita de bun simt si asta demult Daca e un labagiu :)
Postări Recomandate