sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 bai fratilor......azi am avut " onoarea" sa vad cele doua "dive" pe strada.....plimbau un caine in zona XXL..... daca Larisa mai e cum e...... Tatiana de horror de'a dreptul...cum dracu sa te duci la asa ceva si sa mai si platesti...... Nu am avut timp sa iti dau si a doua replica si o s-o fac acum. Dupa cum te-ai exprimat ca arat "horror", cred ca imaginile de mai jos ma reprezinta sigur 1 2 Link spre comentariu
pul Reputație: 8 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Sigur ca te reprezinta Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Sigur ca te reprezintaMa bucur ca esti de acord cu mine Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 bai fratilor......azi am avut " onoarea" sa vad cele doua "dive" pe strada.....plimbau un caine in zona XXL..... daca Larisa mai e cum e...... Tatiana de horror de'a dreptul...cum dracu sa te duci la asa ceva si sa mai si platesti...... Ia zi boss tu la cine mergi sau cum arata cuceririle tale sa vedem ce gusturi rafinate in materie de femei ai. Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Ia zi boss tu la cine mergi sau cum arata cuceririle tale sa vedem ce gusturi rafinate in materie de femei ai.Daca tie iti place harca,asta nu înseamnă ca trebuie sa placa l-a toata lumea.Numai ai cu cine te certa si l-ai luat pe băiatul asta in primire😜 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Daca tie iti place harca,asta nu înseamnă ca trebuie sa placa l-a toata lumea.Numai ai cu cine te certa si l-ai luat pe băiatul asta in primireNu m-am certat cu cineva aici pe forum,tu esti ala cu cearta si cand i-am raspuns m-am referit la amandoua,Larisa si Tatiana.Si mai pune mana pe o carte de gramatica. 1 3 Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Nu m-am certat cu cineva aici pe forum,tu esti ala cu cearta si cand i-am raspuns m-am referit la amandoua,Larisa si Tatiana.Si mai pune mana pe o carte de gramatica.Ba,sa iti dau la muie!Acum am scris corect bai linge prostituate in pizda. Link spre comentariu
bengolezu Reputație: -1 Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 omule....nu trebuie sa iti dau tie raportul...eu doar am spus ca moarta aia e horror.... daca vrei sa intram in polemica.....rezolvam si asta...... hai sa traiesti.... 1 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Ce ma distrez la culme cand va vad ca va agitati atat. Macar imi tine si mie topicul sus cineva Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2016 omule....nu trebuie sa iti dau tie raportul...eu doar am spus ca moarta aia e horror.... daca vrei sa intram in polemica.....rezolvam si asta...... hai sa traiesti....Caine are multa lume, da si tu un indiciu mai personal dea meu ca fa fiu sigura ca nu m-ai confundat Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Saptamana viitoare nu voi fi in buzau. Voi reveni cu actualizari cand revin. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Azi 24.09 si maine 25.09 voi fi in buzau. Serviciile si tarifele sunt aceleasi care le stiti. Va astept cu drag. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Disponibila Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Saptamana asta de maine pana vineri inclusiv voi fi in buzau. Va astept cu drag Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Disponibila pana la ora 23. Va astept cu drag Link spre comentariu
pul Reputație: 8 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Sa te futa cine o vrea ca eu nu fut babe Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Sa te futa cine o vrea ca eu nu fut babeCircula mai departe ca faci current.Nu te trage nimeni de maneca sa vii la mine si mai putin sa comentezi aici daca nu esti interesat. Link spre comentariu
pul Reputație: 8 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Dispai tu baba hodorogita Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Circula mai departe ca faci current.Nu te trage nimeni de maneca sa vii la mine si mai putin sa comentezi aici daca nu esti interesat.😠Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Dispai tu baba hodorogitaDaca nu sunt genul tau asta nu inseamna ca nu sunt genul nimanui. Nu te oliga nimei sa intrii aici daca considerri ca nu sunt genul tau. Dar cu astfeld e postari ai sa atragi atentia si daid e inteles ca iti incurc afacerile cu fetitele tale , altfel nu ai reactiona asa. Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Daca nu sunt genul tau asta nu inseamna ca nu sunt genul nimanui. Nu te oliga nimei sa intrii aici daca considerri ca nu sunt genul tau. Dar cu astfeld e postari ai sa atragi atentia si daid e inteles ca iti incurc afacerile cu fetitele tale , altfel nu ai reactiona asa.Oare toti care zic ca esti petarda,sunt proxeneti? Link spre comentariu
pul Reputație: 8 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Septembrie 29, 2016 La creierul ei de gaina toti snt pesti Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Ori pești...ori băgători în seamă.Să ai 2 (doi) ani și ceva vechime pe acest site și să ai o singură recenzie...a se citi câteva cuvinte scrise despre o centuristă...Și să ai probleme de exprimare de genul ”snt”.Spor la centuriste, dragă Pul(ete) 3 1 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Disponibila saptamana asta pana vineri inclusiv. Program cel bine stiut 9-23. Va astept cu drag. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum