Sari la conținut

Tatiana Buzau - 0749252361

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Multumesc la fel si tie florentin.

De pe data se 3 ian ne vom revedea din nou. Serviciile si tarifele sunt aceleasi.

La multi ani tuturor pe 2017 :)

nu e corect ne vom revedea din nou

• Oras:buzau
Postat

Asa e, correct este " ne vom vedea dinou" sau "ne vom revedea". E un pleonasm "revedea dinou". Dar nu e asta o tragedie acum. La multi ani, Tatianei si tuturor vizitatorilor acestui forum!

• Oras:Braila
Postat

Multumesc rosino. La multi ani si tie si anul nou sa-ti aduca multa sanatate si indeplinirea dorintelor.

Disponibila 9 - 24. Va astept cu drag.

Postat

Pentru ca unii au fost dezamagiti ca am scos finalizarea orala,pentru luna asta voi introduce din nou finalizarea orala, dar doar pentru persoanele care vor sta o ora (2 fin)

Pte cei care vor sta o finalizare serviciul ramane acelasi, fara finalizare orala.

Postat

Te am sunat azi dar nu ai raspuns la tel maine pana la ce ora esti disponibila ca vreau si eu o programare la tine

Postat

Te am sunat azi dar nu ai raspuns la tel maine pana la ce ora esti disponibila ca vreau si eu o programare la tine

Daca nu am raspuns inseamna ca am fost ocupata. Maine de la ora 9 pana la ora 24 sunt disponibila, in functie sid e timpul liber care va fi.

Postat

In Braila lucrez doar duminica.

off,si duminica e una din zilele cand nu pot ajunge eu in braila.crezi ca vei mai veni cu locatie in braila? pt ca sunt nerabdator sa te intalnesc.
Postat

off,si duminica e una din zilele cand nu pot ajunge eu in braila.crezi ca vei mai veni cu locatie in braila? pt ca sunt nerabdator sa te intalnesc.

Cu siguranta, dar va mai dura ceva vreme.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...