Sari la conținut

Tatiana Buzau - 0749252361

Postări Recomandate

• Oras:Braila

Daca nu esti capabil sa le futi pe amandoua sau nu stii cum sa faci sa le futi pe amandoua,atunci iti recomand nici sa nu incerci.

Iritarea mea este,de ce iti scrii parerile total eronate aici,daca nu ai beneficiat de servicii la dublu cu mine si colega mea? In momentul in care ai sa beneficiezi de servicii ,apuca-te si scrie,altfel iti recomand sa dormi incontinuare,ca vad ca nu te-ai trezit bine.

Link spre comentariu

Tati ana nu citești bine? Omul a spus ca a fost cu 2 fete.nicidecum nu a spus ca a fost cu voi doua.te aprinzi prea repede

Am citit destul de bine. Si daca a fost cu 2 fete nu vad rostul sa scrie pe topicul meu. N-a avut ce face si s-a aflat aiurea in treaba. Putea d3schide topic la discutii libere. M-am aprons ptr ca din toate topicele existente omul s-a gasit tocmai pe topicul meu sa comenteze ca a fost el cu 2 si nu recomanda. Nu toti inteleg aluzia lui si poate lua de baza ca nu recomanda vizita la mine. Nu e normal sa ma aprind?

Cand ai ceva de comentat in afara subiectului in cauza o faci la discutii libere nu pe un topic unde nu are nici o legatura cu problema lui.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Majoritatea termenilor medicali i-am inteles, dar nu inteleg ce inseamna FK si penetrare uretala. Ma lamureste si pe mine cineva?

Nu sunt terme i medicali. FK indeamna frenci kiss(nu stiu daca am s ris corect) si penetrare uretrala inseamna sa bagi un betisor special,pe canalul uretral. Aceasta practica se face doar de cei care au fetisuri mai deosebite.

Link spre comentariu

Hahaha,nu sunt termeni medicali....

Inchipuie-ti ca atata timp cat am spus ca pe restul i-am inteles, mi-am dat seama ca nu sunt termeni medicali, a fost o gluma, imi cer scuze ca nu am tradus-o, dar nu stiam ce inseamna FK, dar mi-a explicat doamna, cat despre treaba cu bagatul bețișorului in pula... nu stiu ce sa zic... dubioasa treaba :)))
  • Like 1
Link spre comentariu

Bineînțeles , pot ieși cu voi că doar îți permiți ! :D trebuie să te fut și pe tine, sau vrei doar sa te ajut sa-ti satisfaci partenera? Am înțeles că refuzi sa bagi betisoare sa nu ți se îndoaie pula, la mine nu e cazul stă băț :D !

FK de scrie french Kiss ! :) Adică să-i iei/bagi limba-n gura (unde alții și-au băgat pula :D ) !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...