MONICUTA Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 aiurea treaba aia mi s-a intamplat o data sa fac sex cand eram pe stop eu una ce sa spun nu m-am simtzit tocmai confortabil faza e ca pretenul meu nu avea nik impotriva dar eu ma simtzeam si cam rau aveam niste crampe chiar najpa numa ca nu ma vedeam prea des cu iubi asha ca i-am acceptat mendrele pana la urma m-am simtzit mai bine si chiar mi-a venit un chef nebun dar tot la ideea ca e najpa raman
criss Reputație: 556 Postat Mai 10, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Mai 10, 2010 cum se stie deja femeile cand sunt pe stop.. in ultima zi.. sau ultimele zile.. depinde cat le tine.. asta dupa ce trec durerile de cap/burta din prima faza.... au un chef nebun de sex... si asta am observat-o la majoritatea prietenelor de pana acum.. si atunci in ultima zi de exemplu... ii puneam o caciulita si ne apucam de treaba... si ei ii placea cel mai mult.. era ok si pt mine.. dar nu cine stie ce..
rav0r Reputație: 2 Postat Noiembrie 28, 2010 Postat Noiembrie 28, 2010 Am fost la una și dat fiind că a fost în aer liber, a fost ok, n-am murdărit nimic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum