ksdfsfs Reputație: 58 Postat Martie 8, 2015 Oras:Bucureti Oras:Bucureti Postat Martie 8, 2015 ANNA, travestita/ transexuala ofer oral anal 69 uro dominare, pot oferi si cuplu cu ts sau petreceri private, rog seriozitate si discretie maxima, nr. raspund la nr pvt. pozele imi apartin fb anna transex; 07 Mar 13:34 0736.327.295 Bucuresti Locatie : Zona Universitatii , apart. curat si luminosPozele sunt reale , a fost o surpriza placuta pt ca a aratat exact ca in poze. Extrem de amabila , fara nicun fel de probleme de atitudine inainte sau in timpul.Prestatia poate nu a fost chiar de top dar pe langa ce personaje poti sa ai ghinionul sa dai (eu sunt patit) ma declar deosebit de multumit.Am petrecut o ora si a participat si o colega a ei Pretul : din ce imi dau seama cam variaza , adica apare cu 250/h prin niste anunturi ,probabil e usor negociabil dar nu ma pricep la treburi din astea...eu am platit 300/h cu doua dar am si prins o conjunctura favorabila.Per ansamblu recomand dar e si chestie de gusturi.
charny Reputație: -386 Postat Martie 8, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Martie 8, 2015 Are topic deschis aici : http://nimfomane.com/forum/topic/30145-anna-carlitos-bucuresti-0722398470/
ksdfsfs Reputație: 58 Postat Martie 8, 2015 Oras:Bucureti Oras:Bucureti Autor Postat Martie 8, 2015 Da, pare sa fie aceasi persoana. E alt număr de telefon insa iar locația s-a schimbat.
shelover Reputație: 1 Postat Ianuarie 27, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 27, 2020 B
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Martie 13, 2020 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Martie 13, 2020 Fakeee ești puțin pe lângă . Anna e reală și a trecut de mult peste Travesti , acum e Transsexuală . Nu e în Țară din câte știu .O seară frumoasă
evastefania Reputație: 191 Postat Martie 19, 2020 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Martie 19, 2020 Ai fost patit, si de data asta prostit pe față..imi pare rau Anna nu activează in RO de cativa ani. Este trans. Ce ai vazut/vizitat nu-i ceea ce e in poze Seara făină!!!Pupii de la Eva 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum