Sari la conținut

Petrecere - orgie gen :)

Postări Recomandate

Postat

SalutareSint nou pe aici, asa ca incep prin a saluta existenta acestui site. La mai mare !Vreau sa organizez o petrecere, ceva gen petrecerea burlacilor dar fara ca cineva sa se insoare :(. Ma intereseaza sfatul vostru referitor la ce fete as putea chema la o asfel de petrecere (3 fete teoretic)Ma intereseaza in primul rind aspectul, curatenia personala, implicarea, profesionalismul, si nu in ultimul rind ... gradul de cultura. In sensul ca vreau totusi sa pot avea o discutie macar decenta. Pretul, normal, nu ceva exorbitant, dar nici criza lucie !Fetele trebuie sa fie dispuse sa se distreze si ele, nu neaparat sa isi faca treaba si sa plece, sa se schimbe intre ele, sa se joace intre ele, ma rog, tot tacimul despre care cred ca nu este nevoie sa va dau detalii, ca stiti la ce ma refer.Locatie o sa fie un apartament inchiriat m-am gindit, bautura, mincare, muzica, atmosfera, pana mea ... o petrecere care trebuie sa ramina in anale :) (analele petrecerilor ma refer :))Repet, as aprecia sfaturile voastre in domeniu.Multumesc !

Vizitator dr_rava
Reputație: 0
Postat

S-a mai incercat pana acuma asa ceva dar a ramas in aer ,dar poate tu cine stie.

Postat

N-am fost prea clar in exprimare, mi-am dat seama ulterior, dar nu am gasit cum sa editez postul :|Petrecerea asta o vreau intr-un cadru .. particular ca sa zic asa, pentru un foarte bun amic care urmeaza sa plece o perioada indelungata din tara. Nu ca m-ar deranja o astfel de petrecere organizata "pe site", dar nu asta a fost ideea pentru care am postat :)

• Administrator
Reputație: 115512
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Salut JFK™,O sa ai ceva de furca pana o sa gasesti fetele si ar trebui sa te inarmezi de acum cu multa rabdare. Unul din motive ar fi ca fetele prefera in principu un partener, sau parteneri pe rand.PS: Dupa mine , bautura ar trebui sa fie ultimul lucru pe care il amintesti cand vorbesti cu ele.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare