Sari la conținut

0761252224

Postări Recomandate

Postat

"2 stăpâne, oferim şedinţe bd/dominare soft sau hard sclavilor. Acceptăm şi începători. Sună la tel 0761252224.Stie cineva detalii?

Postat

Telefonul este mereu inchis, indiferent la ce ora am sunat.... Ma intereseaza si pe mine o stapana adevarata, dar in Iasi nu prea cred ca sunt sanse sa gasesc asa ceva...

Postat
Telefonul este mereu inchis' date=' indiferent la ce ora am sunat.... Ma intereseaza si pe mine o stapana adevarata, dar in Iasi nu prea cred ca sunt sanse sa gasesc asa ceva...[/quote']Cateodata mai e si deschis:) Am fost eu. E ok tipa, pentru Iasi cel putin.
Vizitator Obsedatu'
Reputație: 0
Postat

[align=justify]@SlingBladeObserv ca esti nou pe forum. Bine ai venit!Ar fi frumos din partea ta sa ajuti comunitatea si sa faci o recenzie a vizitei.  Aici ] gasesti ce trebuie sa contina aceasta.Te rugam sa nu intarzii prea mult cu review-ul, altfel poti fi acuzat de publicitate si sanctionat.Sange in "instalatie"![/align]

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@SlingBlade Asteptam recenzia pana maine seara. Mersi anticipat.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Mda, am vazut cam ce trebuie sa contina o recenzie. Tariful este de 200 ron / jumatate de ora. Apartamentul nu e prea grozav si este cam ingesuit. Prima impresie a fost ok, tipa are atitudinea potrivita fara a fi nesimtita. Se vede ca are ceva experienta in domeniu. Ca orice stapana nu face sex cu sclavii. Deci sedinta se rezuma la dominare/bdsm. Ce mi s-a parut cel mai ok a fost ca m-a intrebat inainte cam ce imi place. Iar la final mi-a facut cateva propuneri interesante pentru o eventuala intalnire viitoare:) In concluzie am sa mai trec pe la ea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.