Sari la conținut

tanara 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:cluj napoca
Postat

Buna. Sant Daiana O bruneta cu parul lung sanii medii fund bombat 1.60 54 kg dornica de nebunii. Iti ofer un masaj de relaxare un oral un normal protejat care te va duce pe culmile placerii. Pret 150 lei finalizarea sau 200 lei ora. Incearca si nu vei regreta. Va pupic. Tel. 0745285591

Postat

As vrea sa fac o precizare ca lumea sa inteleaga.nu sunt pestele acestei domnisoare este o cunostinta care ma rugat sa postez anuntul de mai sus pt ca ea nu are aceasta modalitate.nu am nixi o legatura cu activitatea ei am lasat nr si id domnisoarei in continuare puteti sa va adresati ei prin metoda care va convine.multumesc pt intelegere.si daca ma intrebati da o recomand.

Postat

As vrea sa fac o precizare ca lumea sa inteleaga.nu sunt pestele acestei domnisoare este o cunostinta care ma rugat sa postez anuntul de mai sus pt ca ea nu are aceasta modalitate.nu am nici o legatura cu activitatea ei am lasat nr si id domnisoarei in continuare puteti sa va adresati ei prin metoda care va convine.multumesc pt intelegere.si daca ma intrebati da o recomand.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

As vrea sa fac o precizare ca lumea sa inteleaga.nu sunt pestele acestei domnisoare este o cunostinta care ma rugat sa postez anuntul de mai sus pt ca ea nu are aceasta modalitate.nu am nici o legatura cu activitatea ei am lasat nr si id domnisoarei in continuare puteti sa va adresati ei prin metoda care va convine.multumesc pt intelegere.si daca ma intrebati da o recomand.

Aha :hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...