arpy33 Reputație: 0 Postat Martie 10, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Martie 10, 2015 Buna. Sant Daiana O bruneta cu parul lung sanii medii fund bombat 1.60 54 kg dornica de nebunii. Iti ofer un masaj de relaxare un oral un normal protejat care te va duce pe culmile placerii. Pret 150 lei finalizarea sau 200 lei ora. Incearca si nu vei regreta. Va pupic. Tel. 0745285591
laury Reputație: 24077 Postat Martie 11, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 11, 2015 Daca nu pui poze...tot degeaba.
arpy33 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Postat Martie 11, 2015 yahoo id daia.daiia.acolo am si poze
parsi Reputație: 0 Postat Martie 11, 2015 Oras:CLuj Napoca Oras:CLuj Napoca Postat Martie 11, 2015 parca nu aveai locatie , acum ai ?
arpy33 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Postat Martie 12, 2015 As vrea sa fac o precizare ca lumea sa inteleaga.nu sunt pestele acestei domnisoare este o cunostinta care ma rugat sa postez anuntul de mai sus pt ca ea nu are aceasta modalitate.nu am nixi o legatura cu activitatea ei am lasat nr si id domnisoarei in continuare puteti sa va adresati ei prin metoda care va convine.multumesc pt intelegere.si daca ma intrebati da o recomand.
arpy33 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Postat Martie 12, 2015 As vrea sa fac o precizare ca lumea sa inteleaga.nu sunt pestele acestei domnisoare este o cunostinta care ma rugat sa postez anuntul de mai sus pt ca ea nu are aceasta modalitate.nu am nici o legatura cu activitatea ei am lasat nr si id domnisoarei in continuare puteti sa va adresati ei prin metoda care va convine.multumesc pt intelegere.si daca ma intrebati da o recomand.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2015 As vrea sa fac o precizare ca lumea sa inteleaga.nu sunt pestele acestei domnisoare este o cunostinta care ma rugat sa postez anuntul de mai sus pt ca ea nu are aceasta modalitate.nu am nici o legatura cu activitatea ei am lasat nr si id domnisoarei in continuare puteti sa va adresati ei prin metoda care va convine.multumesc pt intelegere.si daca ma intrebati da o recomand. Aha
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum