infinity salon brasov Reputație: 24 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 8, 2016 heny si lia...Salon Infinity. Carierei 75A 0723452183 2
hacamed Reputație: 4 Postat August 17, 2017 Oras:brasov Oras:brasov Postat August 17, 2017 cu Oana as vrea sa incerc...are vreo recenzie?
alex 20161 Reputație: 28 Postat August 21, 2017 Oras:România Oras:România Postat August 21, 2017 Bună. Eu am fost la d-soara Ella. Recomand. Preturile încep cu 170 lei.
george10000 Reputație: 2 Postat Februarie 27, 2018 Postat Februarie 27, 2018 Intr o sedinta de o ora cate finalizari sunt incluse? . Ms
radub84 Reputație: 1 Postat Martie 19, 2018 Oras:bacau Oras:bacau Postat Martie 19, 2018 Masajul de cuplu l-a încercat cineva?
carmen1977 Reputație: 23 Postat August 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sibiu Telefon: [email protected] Oras:sibiu Postat August 16, 2019 Ajuns in Brasov m-am gandit sa fac o vizita salonului de pe Carierei 75, am sunat m-am programat si in 30 min am sosit la locatie,am ales-o pe Domnita Oana, mie imi plac tipele mai corpolente , a urmat duşul , si am trecut in dormitor , unde era un fel de saltea inalta sau un pat mai scund, potivit pentru astfel de activitati - Oana ,cu niste sâni imenşi a inceput cu un masaj uşor, asezonat cu continuarea discutiilor de la dus ce a constituit un preludiu la partea interesantă ce a urmat , dupa ce am fost atent cu domnita a urmat un oral bun din partea ei, dupa care am trecut eu la treaba si am finalizat pe fundul mare si frumos al Oanei.O recomand cu drag.
barosanul2019 Reputație: 67 Postat Septembrie 23, 2019 Postat Septembrie 23, 2019 Aveți ceva detalii recente ? Prețuri / servicii orar ? Mulțumesc mult
infinity salon brasov Reputație: 24 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 9, 2019 Va invitam in salon de pe strada Carierei nr 75A pt servicii de masaj erotic sau deplasari la hoteluri si pensiuniavem o gama variata de masaje, preturile sunt cuprinse intre 200 si 450 lei in functie de masajul ales de catre dvs.serviicele noastre nu includ sex .Gasiti fete disponibile sau poze cu acestea pe site ul official.Ne puteti contacta whatsapp sau telefonic la nr 0756896239 We are an erotic massage saloon,you can find us on street name 75 A Carierei and HOTELS TOOpricees are from 200 to 450 ron depending on massage type.we dont offer sex only happy ending massage.check the pics on our official websitetext us on WHATS APP 0756896239http://www.infinitymassaj.ro/?site=girls&lang=ro
damian88 Reputație: -56 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Cum nu se face sex? Colegul de mai sus e mincinos ? Sau e reclama mascata? 1
damian88 Reputație: -56 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Ajuns in Brasov m-am gandit sa fac o vizita salonului de pe Carierei 75, am sunat m-am programat si in 30 min am sosit la locatie,am ales-o pe Domnita Oana, mie imi plac tipele mai corpolente , a urmat duşul , si am trecut in dormitor , unde era un fel de saltea inalta sau un pat mai scund, potivit pentru astfel de activitati - Oana ,cu niste sâni imenşi a inceput cu un masaj uşor, asezonat cu continuarea discutiilor de la dus ce a constituit un preludiu la partea interesantă ce a urmat , dupa ce am fost atent cu domnita a urmat un oral bun din partea ei, dupa care am trecut eu la treaba si am finalizat pe fundul mare si frumos al Oanei.O recomand cu drag. 1
adriandoi Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Salut,Stie cineva pe unde mai activeaza si cum o putem contacts peEla - blonda de la infinity? Am inteles ca nu mai e la acest salon
infinity salon brasov Reputație: 24 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 14, 2019 Salut,Stie cineva pe unde mai activeaza si cum o putem contacts peEla - blonda de la infinity? Am inteles ca nu mai e la acest salonsi nu s-a dus la un alt slalon. ci efectiv nu mai lucreaza ca si maseuza, daca doriti programare cu ea posibil sa o putem contacta dar nu promit ca poate si veni:) am pstrat legatura si intradevar multi domni au intrebat de ea> uneori a putut veni la anumite programari atunci cand a fost libera:)
infinity salon brasov Reputație: 24 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 14, 2019 file:///Users/andreea/Desktop/IMG_7370.JPG
infinity salon brasov Reputație: 24 Postat Octombrie 19, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 19, 2019 Va asteptam si astazi in salonul INFINITYpe str. Carierei 75A programari 0723452183 sau scrie-ne whats app avem program pana in jurul orei 00:00 si vor fi disponibile Michaela , Iza si Diana fetele sunt noi!zi frumoasa tuturor!
infinity salon brasov Reputație: 24 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 8, 2019 De astazi avem inca o maseuza noua!:) numele ei este lasisa este o fata tanara super slabuta si chiar deosebit de frumoasaeste noua in domeniu, emotiva la fiecare masaj:)daca treceti pe la noi poate aflam si parerea voastra 0723452186 call sau what sapp
qqwweerrttyy Reputație: 1 Postat Noiembrie 13, 2019 Postat Noiembrie 13, 2019 O poza ceva de la spate macar sa ne dam seama multumim!
infinity salon brasov Reputație: 24 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 13, 2019 O poza ceva de la spate macar sa ne dam seama multumim!eu nu stiu cum se uploadeazaL* am uitat intrecut stiam , ACUM EFECTIV NU INTELEG CUM SI UNDE:(
infinity salon brasov Reputație: 24 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iulie 23, 2020 Am redeschis salonul INFINITY de pe CARIEREI 75ADACA ti au lipsit clipele de relaxare si tandrete, daca abea astepti sa iti revigorezi mintea si corpul din 15 mai te asteptam in salonul nostrude pe strada Carierei 75A vei avea nevoie de programare si te rugam sa respecti programul stabilit:)REZERVARI 0723452183 call us for hotels TEXT ON WHATSAPP too
infinity salon brasov Reputație: 24 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iulie 23, 2020 WWW.INFINITYMASSAJ.RO
infinity salon brasov Reputație: 24 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iulie 24, 2020 Am redeschis salonul de pe CARIEREI 75ADACA ti au lipsit clipele de relaxare si tandrete, daca abea astepti saiti revigorezi mintea si corpul din 15 mai te asteptam in salonul nostru de pe strada Carierei 75Avei avea nevoie de programare si te rugam sa respecti programul stabilit:)REZERVARI 0723452183call us for hotels TEXT ON WHATS APP toosite ul official este www.infinitymassaj.rozi frumoasa:)
janny_spy Reputație: 62 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 22, 2022 Buna ziua, Poze cu fetele care le aveti acum se poate ? si tarifele actualizate va rog ! Pentru Poiana Brasov ma intereseaza mai exact si pana la ce ora se poate. Multumesc !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum