Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2015 Postat Martie 12, 2015 Suferi de prostatita, adenom de prostata sau chiar cancer la prostata sau doar doresti sa ai parte de orgasme explodante te invit sa ai parte de un MASAJ LA PROSTATA condimentata de un oral delicios ... oferita de mine. O sedinta de masaj tine de la 30-60 min. in functie de solicitare pretul de la 100 - 150 ron .( preturile NU sunt negociabile ) Te invit, te provoc sa incerci ceva nou , senzatii ce nu vei uita usor . Te astept la nr meu de mai sus 0756.456.868 ptr programari zilnice de la orele 09-22 .. .in limita locurilor disponibile. Va astept
Membru Premium masterblaster Reputație: 940 Postat Martie 21, 2015 Membru Premium Postat Martie 21, 2015 De ce trebuia sa deschizi 4 topicuri cu anunturi? Era suficient unul singur.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2015 Postat Martie 23, 2015 daca poate as reusi si eu sa vb cu cineva dintre adminii sitului sa ma informeze legat de cateva intrebari cu utilizarea sitului .... nu apareau ...si nu cred ca sunt singura cu atatea topicuri ....
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2015 Postat Mai 13, 2015 doresc sa anunt ca din motive ce nu tin de mine voi renunta la deplasari in orasele planificate in decursul acestei luni....insa le voi reprograma luna urmatoare pina atunci sunt gasita doar la Tg Mures . Va multumesc ptr intelegere si va doresc zile si nopti pline de explozii de placeri exorbitante .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Postat Iunie 4, 2015 deci ptr cei interesati de serviciile mele tin sa anunt noul meu program : pot primii vizite de la orele 16 pina in 00 in cazul in care ultima programare se facu din timp si incepind mai devreme ( 20-21) serviciile mele vor ramine la fel ca si pina acum - cadoul pentru ele fiind ---- 150 RON ptr orice serviciu solicitat ( fara anal ) - timp 90 min-100 min ---- 200 RON ptr serviciile in care este solicitat si anal - timp de actiune 90min-100min Putem discuta si prin mail ( ptr solicitare de alte detalii ) dar programarile le fac DOAR la telefon. Nu prestez 24 cu 24 / nu raspund cand sunt in prezenta unui client / deci rog cei interesati sa insiste. Faptul ca nu raspund la telefon NU neaparat reprezinta ca "trag teapa" sau ca sunt neserioasa. VA astept in continuare cu mare drag ptr experiente speciale alaturi de mine. Placeri explodante si imense va doresc in continuare !!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2015 Postat Septembrie 10, 2015 in cazuri mai speciale ...da
ador69 Reputație: 29 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 4, 2015 Ce faci faci tu draga mea?
zoli100 Reputație: 593 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Noiembrie 4, 2015 http://www.findhomeremedy.com/wp-content/uploads/2012/07/Regular-prostate-massages-.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum