Sari la conținut

Mobilul crimei

Postări Recomandate

• Oras:Somalia
  • Oras:Somalia
Postat

Acesta nu a fost niciodată un test psihologic,mai degrabă o ghicitoare pe net.

Nu avem de unde sa știm ca tipul misterios o cunoștea și pe sora ucigașei.

Se pare ca, afirma unii, cine da răspunsul cu mobilul crimei drept o noua înmormântare, ar avea ceva aptitudini pentru meserii care necesita sânge rece, cum ar fi CEO, pilot de avion, eventual soldat în forte speciale, nu neapărat ar induce ca ești psihopat.

Dar na, asta e marketingul.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Oly are dreptate... de cati necunoscuti cred ca m-am indragostit eu irecuperabil...

Si nu am cerut decat o data in viata mea, numarul de telefon... unui tip, cu care am avut o frumoasa relatie timp de patru ani.

In rest parca mi-am facut in ciuda, am trait senzatia fara a o da in povesti... un fel de autoeducare... la ce anume oare?

Se zice ca destinul ni-l facem singuri... si cred ca femeia din povestea respectiva nu aceasta urmarea. Cred ca avea un fetish nemarturisit si prin crima, prin folosirea surorii ca obiect... a facut gestul care "spunea totul". E bine spus, Sorina? :)

• Minus 1
Reputație: 5026
  • Oras:sud
Postat

Eu nu stiu sa raspund la aceasta "problemă", pentru ca sunt latin crestin -ortodox, iar cei ca mine/noi suntem mai putin "criminali" decât alţi semeni de-ai noştri pe pe alte meridiane mai "predispuşi " la crime(anglo-saxoni, de ex) . Latinii au alte refulări.

Chiar dacă am spus o prostie e a mea şi mi-o asum! Şi n-o dau la nimeni

Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
Postat

In timpul funeraliilor mamei sale, o femeie cunoaste un barbat pe care nu-l vazuse niciodata si se simte atrasa de el in mod misterios. A crezut ca este sufletul ei pereche si s-a indragostit de el pe loc.  :crazylove  Problema este ca, in momentul in care s-au incheiat funeraliile, femeia a uitat sa-i ceara strainului un numar de telefon sau sa-l intrebe cum il cheama. Cu toate ca a incercat, nu a reusit sa-i mai dea de urma.  :no2

Dupa un timp, nu foarte indelungat, femeia si-a ucis sora.

De ce a facut asta?  :thinking 

1. daca raspund corect, inseamna ca-s si eu psihopat, am minte criminala :)

2. raspuns: femeia e criminal in serie.  

punct.

:)

• Oras:Bucuresti
Postat

La ce nivel ati ajuns?

"Criminala" a aflat ca sora ei a trait in tinerete o poveste de dragoste cu necunoscutul misterios de care s-a indragostit ea.Acel barbat nu venea la inmormantare fara sa-l lege nimic de acea familie.  :pope

Vizitator
Reputație: 0
Postat

A murit da tot ? :(

• Like 1
Postat

1. daca raspund corect, inseamna ca-s si eu psihopat, am minte criminala :)

2. raspuns: femeia e criminal in serie.  

punct.

:)

2. Nu e in paralel ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Doar partial.

Aha...........

Postat

cre' ca nu m-am facut inteles:

1. raspunsul simplu este cel dat pe veci: femeia este criminal in serie.

adica a omorat pe x, pe y...sigur pe mama sa, apoi pe sora sa.

nu are nicio relevanta povestea de dragoste fuljeratoare cu necunoscutul...

2. femeia va mai ucide pe:

cine a deschis topicul acesta, cine a comentat aici (deci inclusiv pe klm112 si normal ca si pe mine), dar si pe troli, patroli si normal ca si pe proprietarii site-ului nimfomane.

3. e posibil ca femeia-criminal-in-serie sa faca si fapte bune si sa ne scape de: ...   ...  ...  si de  ... ... ... 

4. vor urma deci crime in serie.

in paralel, vor fi alte crime.

duiuanderstand?!?

Postat

In timpul funeraliilor mamei sale, o femeie cunoaste un barbat pe care nu-l vazuse niciodata si se simte atrasa de el in mod misterios. A crezut ca este sufletul ei pereche si s-a indragostit de el pe loc.  :crazylove  Problema este ca, in momentul in care s-au incheiat funeraliile, femeia a uitat sa-i ceara strainului un numar de telefon sau sa-l intrebe cum il cheama. Cu toate ca a incercat, nu a reusit sa-i mai dea de urma.  :no2

Dupa un timp, nu foarte indelungat, femeia si-a ucis sora.

De ce a facut asta?  :thinking 

Pentru ca era libera si pentru ca a facut rost de o arma cu care sa comită fapta

Postat

N-a prins-o nimeni până acum? N-a lăsat un fir de păr, o salivă pt.ADN, au fost adusi câini , amprente, etc.

Eu am scăpat până acum ( salut Moşu44) , cine a mai scăpat să mai zică prezent. 

Postat

Raspuns: barbatul era copilul din flori al surorii ( copil dat spre adoptie, sau abandonat, pentru ca mama lui avea o varsta frageda cand l-a nascut). Femeia indragostindu-se de barbat si-a ucis sora intr-un acces de disperare si furie cand a aflat ca barbatul era nepotul ei. A vrut sa-si traiasca povestea de dragoste cu nepotul ei iar sora , respectiv mama barbatului, si mama decedata erau singurele care stiau de copil

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cum mama lor era moarta si nu mai putea spune secretul ramanea doar sora de care s-a ocupat ea :)

treaba ta...eu am zis ca femeia va killeri pe toti care comenteaza pe acest topic...

treaba ta...

Postat

N-a prins-o nimeni până acum? N-a lăsat un fir de păr, o salivă pt.ADN, au fost adusi câini , amprente, etc.

Eu am scăpat până acum ( salut Moşu44) , cine a mai scăpat să mai zică prezent. 

prezent...deocamdata    :) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...