ioneldur Reputație: 267 Postat Martie 13, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 13, 2015 2 satene Suntem doua domnisoare sexi si dulci oferim clipe unice de extaz domnlor generosi si diacreti..oferim sex oral cu finalizare orala pe corp sa in prezervativ si sex normal protejat in diferite pozitii la noi este 60 finalizarea si 120 ora iar daca doresti la tine sau la hotel este 150 ora plus taxi dus intors.pup astept telu vostru nu rsp la nr prv pupici. Data postarii 13-03-2015 Categorie Matrimoniale Subcategorie De la Fete pentru Baieti Judet Constanta Localitate constanta Telefon 0730331530 sau 0752841336 Pret 60 Acorda o nota acestui anunt 1 2 3 4 5 Galerie foto 1
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 13, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 13, 2015 Si pt ca zilele trecute cautam ceva si am dat de topice cu poze in dimensiuni minuscule.. 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Martie 13, 2015 fetele cele 2 nu au avut cumva anul trecut locatie in blocul turn de la ciresica?una dintre ele roxy, tatuaj pe umar si inca o colega? 1
bestdick Reputație: 93 Postat Martie 31, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 31, 2015 Am fost eu cu un prieten aseara la ele.Locatia zona Ciresica , vis a vis de restaurant Laguna.Aspect fete , le-am vazut pe ambele goale : bruneta e stilul slim cu sani micutzi si fundul la fel , satena arata bine , sani maricei , comunicativa daca stii cum sa o iei.Am ajuns in locatie , o tigara cu fetele , am ales , cea bruneta a zis ca face doar ora pt ca e pe probleme.Colegul meu nu a fost cel mai multumit cu domnisoara bruneta si acorda urmatoarele note :aspect : 7oral : 6gfe : 7Pe partea mea (cea satena) , a fost un pic mai ok , chiar am facut caterinca cu fata .Oral neprotejat , a zis ca nu face finalizare orala dar eu i-am terminat pe fata )))La normal nu prea se implica dar are o pussy curata , te lasa sa ii bagi degetele in timp ce face oral , nu face deep dar e un oral multumitor.Note pt satena :oral : 8normal : 8gfe : 8aspect :8 4
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2015 cred ca stiu foarte bine care sunt fetele, bruneta e plictisita rau... satena la fata nu mia placut, parca nu e feminina si cam duce a fata de tara dar la corp era ok. Cand ai terminat pe fata ei ce a zis?
bestdick Reputație: 93 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 2, 2015 da , exact ele sunt. A zis ca se supara pe mine dar cand sa plec mi-a zis ca ma mai asteapta. Oricum eu am facut caterinca maxim cu ea.
b0n3r Reputație: 65 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 3, 2015 Acum o ora am ajuns de la domnisoarele Am sunat al ele mi-au dat adresa .. vizavii de Laguna ... cand sa sun sa cer indicatii spre bloc nu mi-au mai raspuns .. mi-am aprins o tigara .. am mai sunat de 2 ori si mi-au raspuns ( folosesc pluralul deoarece am aflat ca am vb pe rand cu ele la telefon ) si imi zice sa mai astept 5-10 min ca a terminat un client si asteapta taxiul si sa sun in 5-10 min .... mi-am mai aprins o tigara .. observ un taxi , soferul s-a uitat la mine a vazut ca nu schitez nici un gest a plecat 10 metri mai departe si am vz cum s-a urcat cienva in taxi .. moment in care am pus mana pe telefon si am sunat .. ajuns la ele ma intampina o pufosenie de catel jucaus ... intru in camera .. .. acum sa aleg ... initial am zis sa intru cu cea satena deoarece cea bruneta parea suparata ( cu toate ca cele slim sunt preferatele mele ) ... satena imi zice ca nu mai are chef ca doar ce a terminat o sesiune mai lunga cu un client .. si intru cu cea bruneta ..... ma duc la baie sa ma reimprospatez la (_)_)===D .. .. intrat in camera mi-am aprins o tigara ... platit 120 pt o ora ... dupa care ne-am dezbracat .. niste sani nu mici nu mari perfecti pt corpul ei .. incepe un oral cam mecanic moment in care i-am cerut sa facem o pauza .. pauza in care am vorbit despre una si alta ca o sa fac sa se relaxeze .. dupa cam 20 de minute de povestit ( unde am aflat un mic plan al ei de viitor ) se apuca iar de oral executat cu mai multa relaxare si implicare .. terminat CIMLocatie 7Aspect corp 9 ( pt ca imi plac mignonele slim )Aspect fata 7 cand am intrat .. dar dupa ce am discutat cu ea si s-a mai destins , zambit ii dau un 8-9 ( vb aia .. s-a schimbat la fata )Oral 9 datorita CIMApartament 7-8 fara mirosuri supecteIgiena 10 nici un miros ciudatGFE 7-8 Eu unul o sa mai revin .. daca stai si vb cu ea poate sa iasa ceva frumos .. ea e mica .. nu are nici 19 anisori 3
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2015 felicitari boner, cred ca eu am mai spus pe cateva topicuri, referitoare la fete mici ca varsta, ca daca tu ca mascul nu reusesti sa controlezi actiunea, daca le lasi pe ele sa conduca dansul, dupa mintea lor de copile...sa nu aveti mari pretentii de experiente senzationale. daca insa oferi cateva vorbe, o atitudine corespunzatoare, le tratezi ca fete pur si simplu, nu ca roboti de futut, este posibil ca din cand in cand sa fii surprins de episoade care vor cuprinde un adecvat cuantum de placere. tine in cea mai mare parte de tine, de modul in care soliciti serviciile dorite si de maniera in care le poti transpune in fapte. iar chestia asta chiar nu e atat de complicata precum pare~!!! 3
b0n3r Reputație: 65 Postat Iulie 27, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 27, 2015 mai stie cineva ceva de ele? am sunat azi pe ambele nr. de tel si erau inchise
ssylver Reputație: 5207 Postat August 22, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat August 22, 2015 am sunat eu zilele astea.. cica se afla pe undeva pe la Zodiac.. aceleasi nr-e 0730331530 sau 0752841336http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8306335/clipe_unice60_finalizare128159/
ssylver Reputație: 5207 Postat August 22, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat August 22, 2015 dupa voce parea sa fie Roxy de la Ciresica
ioneldur Reputație: 267 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 1, 2015 Am trecut si eu pe la fetele... una e mica si firava tare..... cealalta are putina carnita si niste tzatzane interesante....Am stat doar o finalizare desi initial am vrut o ora... nu prea m-a atras..... fata simpatica sociabila... dar nu stiu dc nu am ramas...Oral 7Normal 7Igiena 10 Apartament 9Mai mult de atat nu am ce scrie... a fost un sex d'ala rapid de 10 minute , 3 pozitii cu tot cu oral )
cocon3ro Reputație: 48 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:True Life Oras:True Life Postat Septembrie 5, 2015 Eu, am incercat in seara asta. Aproximativ acum 30 minute.Pot spune deja ca pot fi trecute la "De Evitat!" si doar pentru simplu fapt ca m-au grabit putin. Apoi am primit dupa 15 minute de stat o limita de 5 minute in care imi pot da drumul! Wtf!!! )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum