Sari la conținut

deliciile unei fete "naspa"

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Postat Astazi, 23:10

sigma24, on 13 Mar 2015 - 03:05, said:snapback.png

A. Și să nu credeți că nu am încercat să îmi fac iubită. M-am dat și peste cap și tot nu mi-a ieșit. Iar cu fete nașpa nu pot să fiu iar cele drăguțe îmi dau cu flit.

dar care sunt fetele naspa?

si de ce nu poti sa fii cu fetele naspa?

daca tu esti naspa, poate ca nu ar trebui sa cataloghezi fetele ca fiind naspa

ia incearca sa dai tu sansa unei "naspa", poate se leaga ceva dragut.

• Like 2
Postat

De la primul post mi-a venit ideea sa deschid acest topic

de ce sunt indivizi care se "plang" ca sunt singuri, virgini, nefericiti...dar acatlogheaza unele fete ca fiind "naspa"

cum adica o fata e "naspa"?

ce inseamna sa fii o fata "naspa"?

Oare fetele "naspa" nu au dreptul sa fie iubite, fericite, mangaiate?

daca tot se plang unii ca sunt vai de capul lor, de ce nu incearca sa se limiteze si la fete mai "naspa", nu numai la standarde ridicate, care nu s-ar uita la ei nici platite?

Ce e rau in a iubi o fata "naspa"?

E destul de intrigant sa vezi un baiat de genul asta, singur, trist, nefutut, dar cu pretentii.

Si femeile "naspa" au sufelt, au ceva de oferit.

Si orice femeie "naspa" se poate transforma intr-o femeie draguta.

Femeia se poate "educa". Adica cu un banut faci o femeie neingrijita sa fie placuta.

Nu exista femei urate, doar neingrijite.

Cu rabdare poti sa faci dintr-o femeie "naspa" o femeie draguta.

Totul este sa acorzi si tu o sansa cuiva, asa cum ai avea si tu dorinta sa ti se acorde tie sansa de a fi "acceptat" de o femeie draguta, care iti da cu sutul.

• Like 3
  • Oras:-----------
Postat

Postat Astazi, 23:10

sigma24, on 13 Mar 2015 - 03:05, said:snapback.png

dar care sunt fetele naspa?

si de ce nu poti sa fii cu fetele naspa?

daca tu esti naspa, poate ca nu ar trebui sa cataloghezi fetele ca fiind naspa

ia incearca sa dai tu sansa unei "naspa", poate se leaga ceva dragut.

cu o așa poză la semnătură,dai sfaturi pentru altruism .............

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11041460_774819425929667_1524222362_n.jpg?oh=359b68fbde4099fb7e3db67510a0a753&oe=55052809&__gda__=1426402201_fc482bd4fe26a84ee4c85df11067649b

• Oras:N.Dame
Postat

Chestia asta cu "naspa" are un mare grad de subiectivitate. Ceea ce pentru mine e O.K., pentru altul poate fi naspa.

Totodata, tu ai dreptate cand sugerezi ca ar trebui sa nu judecam dupa aparente, un om "naspa"poate avea un suflet si o minte foarte frumoase.

Numai ca, de foarte multe ori, ne lasam condusi de (hai sa-i zic elegant)...simtul estetic...

Intre persoane foarte apropiate mie cunosc doua situatii in care barbati foarte frumosi s-au casatorit cu femei ce nu  reprezinta un etalon de frumusete, insa casniciile lor dureaza de peste 20 de ani, fara mari asperitati.

• Like 2
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Draga sexi_de_doua_ori_pe_2014,

Am înțeles deplin calitățile deosebite oferite pentru întreaga paleta de nimfomani dar mi-as te-s ruga sa-mi îngădui in a-ți face o mica sugestie: nu încerca sa începi sa te cerți cu nimeni de pe aici pentru ca nu o sa ai prea mari șanse sa cîștigi. Si nici nu stiu la ce ti-ar folosi.

Sfatul meu....tu fa ce crezi tu de cuviință. :hihat

Postat

Chestia asta cu "naspa" are un mare grad de subiectivitate. Ceea ce pentru mine e O.K., pentru altul poate fi naspa.

Totodata, tu ai dreptate cand sugerezi ca ar trebui sa nu judecam dupa aparente, un om "naspa"poate avea un suflet si o minte foarte frumoase.

Numai ca, de foarte multe ori, ne lasam condusi de (hai sa-i zic elegant)...simtul estetic...

Intre persoane foarte apropiate mie cunosc doua situatii in care barbati foarte frumosi s-au casatorit cu femei ce nu  reprezinta un etalon de frumusete, insa casniciile lor dureaza de peste 20 de ani, fara mari asperitati.

dar si esteticul se poate face unul frumos.

S-au inventat destule pentru ca aspectul fizic sa se poata remedia. Nu ai sanii mari, pui silicoane, ai nasul prea mare, faci rinoplastie, esti grasuta, liposuctie, exercitii.etc

vointa trebuie.

si vointa asta se da tot de catre cineva.poate o motivatie, poate pe cineva sa te motiveze.

• Like 1
Postat

Am înțeles deplin calitățile deosebite oferite pentru întreaga paleta de nimfomani dar mi-as te-s ruga sa-mi îngădui in a-ți face o mica sugestie: nu încerca sa începi sa te cerți cu nimeni de pe aici pentru ca nu o sa ai prea mari șanse sa cîștigi. Si nici nu stiu la ce ti-ar folosi.

Sfatul meu....tu fa ce crezi tu de cuviință. :hihat

nu ma cert, discut.

cine are chef de cearta sa se mute pe alt topic.

• Oras:aer
Postat

De la primul post mi-a venit ideea sa deschid acest topic

de ce sunt indivizi care se "plang" ca sunt singuri, virgini, nefericiti...dar acatlogheaza unele fete ca fiind "naspa"

cum adica o fata e "naspa"?

ce inseamna sa fii o fata "naspa"?

Oare fetele "naspa" nu au dreptul sa fie iubite, fericite, mangaiate?

daca tot se plang unii ca sunt vai de capul lor, de ce nu incearca sa se limiteze si la fete mai "naspa", nu numai la standarde ridicate, care nu s-ar uita la ei nici platite?

Ce e rau in a iubi o fata "naspa"?

E destul de intrigant sa vezi un baiat de genul asta, singur, trist, nefutut, dar cu pretentii.

Si femeile "naspa" au sufelt, au ceva de oferit.

Si orice femeie "naspa" se poate transforma intr-o femeie draguta.

Femeia se poate "educa". Adica cu un banut faci o femeie neingrijita sa fie placuta.

Nu exista femei urate, doar neingrijite.

Cu rabdare poti sa faci dintr-o femeie "naspa" o femeie draguta.

Totul este sa acorzi si tu o sansa cuiva, asa cum ai avea si tu dorinta sa ti se acorde tie sansa de a fi "acceptat" de o femeie draguta, care iti da cu sutul.

Considera-te o norocoasa, ca nu te-ai nascut prin Arabia Saudita, ori direct cu voal pe fata. :)

Ce-s cu intrebarile alea de mai sus?...pai barbatul, fie ca e slut, frumos, virgin, va avea mereu dorinta de a avea langa el o printesa...printesa nu are dreptul asta, fiindca ea este doar o curva! :)

Postat

sexysexy2014, esti amuzant de naiva

1. femeile considera 80-90% din barbati ca fiind sub medie. bine, stim ca voi habar nu aveti matematica iar notiunea de medie nu va spune nimic dar totusi ... voi sunteti mult mai vinovate de asta decat noi iar diferenta e data doar de faptul ca o femeie gaseste oricand pe cineva sa o futa ... si sa o abandoneze. btw, astia 80-90% sunt aproape invizibili :D

2. conform punctului 1., sunt sigur ca si tu, daca erai o stramba, tot la aia 10-20% te uitai

3. nimeni nu are dreptul sa fie iubit, mangaiat, etc

4. incerc sa-mi dau seama daca nu cumva esti enervata ca-ti vin clienti nasoli in loc de d-astia cu patratele si tare te-ai bucura ca nasoii sa-si gaseasca relatii stabile :D

• Like 1
Postat

Am înțeles deplin calitățile deosebite oferite pentru întreaga planeta de nimfomani 

wtf??????????

doar de doua ori pe zi, pentru toată planeta????

Postat

1. femeile considera 80-90% din barbati ca fiind sub medie. bine, stim ca voi habar nu aveti matematica iar notiunea de medie nu va spune nimic dar totusi ... voi sunteti mult mai vinovate de asta decat noi iar diferenta e data doar de faptul ca o femeie gaseste oricand pe cineva sa o futa ... si sa o abandoneze. btw, astia 80-90% sunt aproape invizibili :D

2. conform punctului 1., sunt sigur ca si tu, daca erai o stramba, tot la aia 10-20% te uitai

4. incerc sa-mi dau seama daca nu cumva esti enervata ca-ti vin clienti nasoli in loc de d-astia cu patratele si tare te-ai bucura ca nasoii sa-si gaseasca relatii stabile :D

1. de ce le cataloghezi pe toate la fel? Eu de exemplu prefer un barbat simplu, placut, cu bun simt. Mai mult decat unul frumos sa scoata limba dupa el toate femeile care il vad. Decat sa fiu geloasa pe orice femeie care il admira, mai bine am langa mine barbatul care sa ma multumeasca pe mine si pentru care sa fiu singura femeie.

2. daca eram stramba incercam sa ma "ajut" catusi de putin sa ma apropii de normal. poate ca asta facem toate pana la urma.

3. cum asa?de ce? toti avem dreptul sa fim fericiti.

4. am fost vizitata de clienti de toate felurile, nu am o problema cu acest aspect. fericirea nu sta in frumustete, ci in lucrurile marunte.

• Like 1
Postat

Considera-te o norocoasa, ca nu te-ai nascut prin Arabia Saudita, ori direct cu voal pe fata. :)

Ce-s cu intrebarile alea de mai sus?...pai barbatul, fie ca e slut, frumos, virgin, va avea mereu dorinta de a avea langa el o printesa...printesa nu are dreptul asta, fiindca ea este doar o curva! :)

vorbesti serios?!?!

Postat

ăia nasoli au copii devreme, cu nasoale, că se știu vulnerabili ș-așa își asigură pizda, ăia cu pătrățele, sau cu bani, nu se dau luați prea devreme, caz cunoscut, Seinfeld, insurat la 48 ani, cand avea in buzunar 200 mil.$, prin Occident am auzit ca oamenii stau singuri, 40%, asa ca unde e dragostea, sau nevoia femeii de pula? nicăieri! cât timp exista un interes (ea copii), el satisfacut sexual, afacerea dintre cei doi, merge, cand nu, nu! asta văzut la rece, că pe aspecte de compatibilitate sentimentala se pot face relatii oricum, dar nici alea nu merg fără o țîricâ de labii și ce-i mai sus de ele  :D

în rest ai zis bine!

Postat

Acum iti spun o opinie strict personala si cat se poate de subiectiva: mie imi placea de Andreea Tonciu anterior rinoplastiei, acum, in opinia mea, e mai mult decat banala.

Nici silicoanele nu reprezinta un turn-on pentru mine, prefer naturale. Si iti mai amintesc un "amanunt": o buna parte din retusurile chirurgiei estetice are o durata limitata in timp, iar orice interventie chirurgicala prezinta un risc, indiferent de cat de simpla pare.

Si sa nu uitam un alt lucru: sunt anumite defecte care nu pot fi corijate.

Iar daca vorbim totusi de relatii stabile, hai sa iti vand un "secret": daca iubesti cu adevarat o persoana, sa stii ca pentru tine e oricum cea mai frumoasa, indiferent de cat de pocita ar fi. Problema e totusi ca in majoritatea cazurilor, fie ne indragostim pe criterii estetice, fie ne implicam intr-o relatie pe alte criterii, de regula financiare.

• Like 2
Postat

Tânărul e vai mama lui ,sta in camin dar are pretentii sa fie curtat numai de dive si se mai si mira de ce nu are langa el un fotomodel. Know your limits.

probabil...

Postat

vorbesti serios?!?!

Nu...il citam pe masculul alfa, ala cu fata slabanoaga, cu maxilarul iesit prin gat, si cu pumnul de otel, ala cu care bate in masa, de sar farfuriile, in sus si jos, in stil disco! :)

• Like 1
Postat

Acum iti spun o opinie strict personala si cat se poate de subiectiva: mie imi placea de Andreea Tonciu anterior rinoplastiei, acum, in opinia mea, e mai mult decat banala.

Nici silicoanele nu reprezinta un turn-on pentru mine, prefer naturale. Si iti mai amintesc un "amanunt": o buna parte din retusurile chirurgiei estetice are o durata limitata in timp, iar orice interventie chirurgicala prezinta un risc, indiferent de cat de simpla pare.

Si sa nu uitam un alt lucru: sunt anumite defecte care nu pot fi corijate.

Iar daca vorbim totusi de relatii stabile, hai sa iti vand un "secret": daca iubesti cu adevarat o persoana, sa stii ca pentru tine e oricum cea mai frumoasa, indiferent de cat de pocita ar fi. Problema e totusi ca in majoritatea cazurilor, fie ne indragostim pe criterii estetice, fie ne implicam intr-o relatie pe alte criterii, de regula financiare.

ai foarte mare dreptate.

dar asta nu impiedica pe nimeni sa isi faca returusi, daca intradevar si le doreste.

in rest sunt de acord cu tine. ai un mod frumos de gandire. Bravo!

Postat

Nu...il citam pe masculul alfa, ala cu fata slabanoaga, cu maxilarul iesit prin gat, si cu pumnul de otel, ala cu care bate in masa, de sar farfuriile, in sus si jos, in stil disco! :)

aaa

am inteles :kiss3

Postat

1. de ce le cataloghezi pe toate la fel? Eu de exemplu prefer un barbat simplu, placut, cu bun simt. Mai mult decat unul frumos sa scoata limba dupa el toate femeile care il vad. Decat sa fiu geloasa pe orice femeie care il admira, mai bine am langa mine barbatul care sa ma multumeasca pe mine si pentru care sa fiu singura femeie.

2. daca eram stramba incercam sa ma "ajut" catusi de putin sa ma apropii de normal. poate ca asta facem toate pana la urma.

3. cum asa?de ce? toti avem dreptul sa fim fericiti.

4. am fost vizitata de clienti de toate felurile, nu am o problema cu acest aspect. fericirea nu sta in frumustete, ci in lucrurile marunte.

1. amuzant dar toate spun la fel. si apoi ii ignora pe cei sub "medie" :D

2. cred ca esti un unicorn!

3. nimeni nu are dreptul sa fie fericit. pentru ca cineva sa aiba un drept, altcineva trebuie sa aiba o obligatie.

4. sunt sigur ca gradul tau de toleranta, prin prisma activitatii practicate, este mult mai mare decat al altora. dar sunt sigur ca ai limitele tale.

• Like 2
Postat

Multumesc pentru apreciere!.. :blush:

Dar ia spune-mi, te rog, tu te-ai implica intr-o relatie (extraprofesionala) cu un barbat urat?

Postat

Dar ia spune-mi, te rog, tu te-ai implica intr-o relatie (extraprofesionala) cu un barbat urat?

frumusetea e relativa.eu prefer un barbat placut, cu mult bun simt. nu exista barbat urat, doar barbat care nu are grija de el.

Postat

normal ca s-ar implica daca n-ar avea pe nimeni si tu i-ai satisface nevoile, cu o conditie, sa nu fie unu mai tare in clanta ca alalalt, si sa te placa cat de cat, deci normal ca DA!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...