discret72 Reputație: 169 Postat Iulie 11, 2011 Postat Iulie 11, 2011 Salutari confrati futaciosiAm dat denumirea dupa un ID pe care il foloseau acum o luna, cand am si fost pe la ele, spun ele ca sunt 2 tinere (aprox 20 ani) tigancute, una dragutica, cealalta bestiala (pe care am si ales-o). Locatia este in blocul de garsoniere de pe Ovidiu, langa turnul de apa. pretul 100lei/ora cu una, 200 cu amandoua 300 cu show, iar daca vrei oral fara gumita inca 50 lei/buc. Locatia e curatica, fetitele se spala si inainte si dupa fiecare client. partea proasta e ca dupa mai putin de juma de ora cealalta tot comenta ca a expirat timpul, printesa mea mai vroia se pare ca ii placea. In afara de sarut care nu il accepta, m-am simtit bine, ar fi de revenit, chiar si cu amandoua.tel 0746709284sper sa mai activeze ca pe mess nu le-am mai vazut
Vizitator vladutz Reputație: 0 Postat August 7, 2011 Postat August 7, 2011 salut! si eu am fost la ele, e vorba de caludia si alexandra, se pare ca fetele au mai multe locatii,claudia a fost ok ne am incadrat in timp 1 ora , insa cand am fost la colega sa alexandra (aia mai mica de inaltime si putin plinuta) dupa 25 de minute am fost avertizat de colega sa ca a expirat timpul,,acesta e singurul repros,in rest totul a fost ok fetele sunt curate si stiu meserie:D
sebi69 Reputație: 0 Postat August 7, 2011 Postat August 7, 2011 Poi stai ca atunci ceva nu e in regula. Cand ai fost la ele? Unde aveau locatia? Fata care avea id-ul brunetika_focoasa sau senzuala.laura avea pozele astea postate pe net:http://img600.imageshack.us/img600/1369/bdscn0520.jpghttp://img24.imageshack.us/img24/4316/bdscn0521.jpgSe vede clar ca nu e vorba despre aceeasi tipa din posturile lui tudor21 Nu are cele 2 tatuaje si se vede dupa forma fundului ca nu e Claudia. Claudia parea si mai inalta parca din pozele alea.Deci vladutz fata care ti s-a prezentat tie ca fiind Claudia avea cele 2 tatuaje conform pozelor din acest topic http://nimfomane.com/forum/ ? tudor21 Claudia aia la care ai fost tu, era tot tigancusa?
sebi69 Reputație: 0 Postat August 7, 2011 Postat August 7, 2011 Vad ca deja mi-au sters o poza de pe imageshack, am sa incerc sa le atasez aici:
Vizitator vladutz Reputație: 0 Postat August 7, 2011 Postat August 7, 2011 prima data am fost pe cantacuzino la ele iar adoua ora chiar saptamana aceasta pe ovidiu (etajul4) ,, mi au spu ca inainte stateau pe iza insa au avut problemeoff topic: am trimis mesaje pe matrimoniale la una dintre fete si mi a dat accept pe facebock si messennger (foryouboyy mess id iar fb : Sanela Sanelu )si mi a spus direct ca vrea sa ne fuck eu am refuzat o pt ca mi sa parut dubios modul de abordare daca cineva are vreo informatie? multumesc anticipat
sebi69 Reputație: 0 Postat August 7, 2011 Postat August 7, 2011 vladutz, deschide un topic nou la sectiunea intrebari si raspunsuri, daca vrei sa afli informatii despre persoana aia care ti-a dat id de messenger si facebook. Ai grija, poate e barbat:D vladutz, pana la urma nu ai specificat, cand ai fost la ele, Claudia avea cele 2 tatuaje?Revenind la persoana despre care se discuta in acest topic. Pana la urma fata din acest topic e aceeasi cu Claudia din topicul lui tudor21? http://nimfomane.com/forum/ Deci la cele 2 numere de telefon, raspund aceleasi persoane?0751765503 - Numar postat de tudor210746709284 - Numarul fetei din acest topic
Vizitator vladutz Reputație: 0 Postat August 7, 2011 Postat August 7, 2011 da este vorba de claudia din topicul lui tudor, vinerea care tocmai a trecut am fost la ea
geonline007 Reputație: 30 Postat August 8, 2011 Telefon: [email protected] Oras:Laval, Qc, Canada Telefon: [email protected] Oras:Laval, Qc, Canada Postat August 8, 2011 Am fost si eu la Claudia pe Iza. Acuma nu stiu ce sa zic din pozele postate aici, cele alel lui Tudor sun intradevar ale ei, sunt facute pe Iza. Claudia a fost superba, ii dau un 9.5 per total, FK 10, GFE 9, oral 9, iar Alexandra nu s-a bagat de loc sa ne deranjeze. Acuma conform acestor pozze, se pare ca tatuajul seamana cu cel al Claudiei doar ca e pe partea gresita. Asta se poate intampla si daca poza e facuta cu efect de oglinda si fara efect de oglinda.
paulgh Reputație: 0 Postat August 8, 2011 Postat August 8, 2011 prima data am fost pe cantacuzino la ele iar adoua ora chiar saptamana aceasta pe ovidiu (etajul4) ' date=', mi au spu ca inainte stateau pe iza insa au avut problemeoff topic: am trimis mesaje pe matrimoniale la una dintre fete si mi a dat accept pe facebock si messennger (foryouboyy mess id iar fb : Sanela Sanelu )si mi a spus direct ca vrea sa ne fuck eu am refuzat o pt ca mi sa parut dubios modul de abordare daca cineva are vreo informatie? multumesc anticipat[/quote']id-ul foryouboyy ii de fapt un tip, si eu am luat teapa cu id-ul asta. Asa ca poti sa te feresti de el.alexandra si claudia s-au tot mutat in ultima perioada. acum intr-adevar sunt pe ovidiu la etajul 4. Iar brunetika_focoasa 0746709284, e cea din poze, are si id-ul laura.senzuala si sta foarte aproape de claudia si alexandra.
discret72 Reputație: 169 Postat August 8, 2011 Autor Postat August 8, 2011 m-ati zapacit de nu mai stiu cum ma chiama... eu am fost la bruneta_focoasa pe Ovidiu, iar la vreo luna am sunat la Claudia si spuneau ca stau pe Iza, asta dupa mintea mea inseamna sau ca au 2 locatii (aberant) sau sunt fete diferite, asta ma va provoca sa ma documentez personal, apoi voi reveni.
Vizitator vladutz Reputație: 0 Postat August 8, 2011 Postat August 8, 2011 au mai multe locatii pe iza au avut probleme, mi au spus chiar ele
sebi69 Reputație: 0 Postat August 8, 2011 Postat August 8, 2011 alexandra si claudia s-au tot mutat in ultima perioada. acum intr-adevar sunt pe ovidiu la etajul 4. Iar brunetika_focoasa 0746709284' date=' e cea din poze, are si id-ul laura.senzuala si sta foarte aproape de claudia si alexandra.[/quote']ok, din cele spuse de tine inseamna ca brunetika_focoasa si Claudia nu sunt una si aceasi persoana, sunt persoane diferite doar ca stau pe aceeasi strada in momentul de fata...Daca are cineva alte lamuriri suplimentare (si documentate) sa le spuna aici. Pana atunci ramane asa cum am scris mai sus:)
discret72 Reputație: 169 Postat August 9, 2011 Autor Postat August 9, 2011 ok' date=' din cele spuse de tine inseamna ca brunetika_focoasa si Claudia nu sunt una si aceasi persoana, sunt persoane diferite doar ca stau pe aceeasi strada in momentul de fata...Daca are cineva alte lamuriri suplimentare (si documentate) sa le spuna aici. Pana atunci ramane asa cum am scris mai sus:)[/quote']bruneta_focoasa statea in blocul de garsoniere din fata turnului de apa, nu mai stiu exact la ce etaj, cred ca 3 sau 4
tudor21 Reputație: -454 Postat August 9, 2011 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat August 9, 2011 Salut all, Eu de cate ori am vb cu Alexandra si Claudia de fiecare data m-au invitat in rogerius pe iza ... nu am incercat-o decat pe Claudia pe care o recomand .. e ff buna merita cei 100 ron .. mai pun ceva poze cu ele, sa va mai clatiti ochiipoze partea 2, daca e cazul si inca nu elucidati misterul mai pun si partea 3 si a 4 ).
omulinvizibil Reputație: -447 Postat August 10, 2011 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 10, 2011 Salut all' date=' Eu de cate ori am vb cu Alexandra si Claudia de fiecare data m-au invitat in rogerius pe iza ... nu am incercat-o decat pe Claudia pe care o recomand .. e ff buna merita cei 100 ron .. mai pun ceva poze cu ele, sa va mai clatiti ochii[hr']poze partea 2, daca e cazul si inca nu elucidati misterul mai pun si partea 3 si a 4 ).brunetika focoasa e laura si nu are nici o legatura cu alexandra si claudia, chiar daca au tatuaje asemanatoare. Laura e mai creola si mult mai scunda. Alexandra si Claudia nu mai sunt pe Iza ci pe Ovidiu, nu au avut mai multe locatii ci doar s-au mutat. 1 4
discret72 Reputație: 169 Postat August 10, 2011 Autor Postat August 10, 2011 ms de lamuriri, exista un thread cu alexandra si claudita, deci scrieti acolo despre ele, bafta la femei.
Vizitator s1nn0cence Reputație: 0 Postat August 16, 2011 Postat August 16, 2011 prima data am fost pe cantacuzino la ele iar adoua ora chiar saptamana aceasta pe ovidiu (etajul4) ' date=', mi au spu ca inainte stateau pe iza insa au avut problemeoff topic: am trimis mesaje pe matrimoniale la una dintre fete si mi a dat accept pe facebock si messennger (foryouboyy mess id iar fb : Sanela Sanelu )si mi a spus direct ca vrea sa ne fuck eu am refuzat o pt ca mi sa parut dubios modul de abordare daca cineva are vreo informatie? multumesc anticipat[/quote']sanela sanelu ala e travestit ..m-a abordat si pe mine si pe fb, si pe mess.. parea insistent, a trimis doua poze care pareau tare suspecte (100% sigur nu era cum sa fie el)ONtopic: stie cineva ce s-a intamplat cu fetele? nu mai sunt nici pe mess, iar la nr de tel intra tot timpul mesageria
tudor21 Reputație: -454 Postat August 16, 2011 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat August 16, 2011 La mine sunt non-stop pe messenger poate te-au bagat la ignore )
kraity Reputație: 1 Postat Decembrie 4, 2011 Postat Decembrie 4, 2011 si pana la urma care e numarul lui claudia?
Vizitator venligst Reputație: 0 Postat Mai 17, 2012 Postat Mai 17, 2012 futuva-n gura de limbisti ,labagii..... 2
deavolo Reputație: 537 Postat Iunie 9, 2012 Postat Iunie 9, 2012 stie careva care e nr actual aa lu Claudia? sau messnegerul ei ? 1
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2012 Postat Iunie 9, 2012 Imi pare rau,dar Claudia nu mai lucreaza
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum