cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 20, 2015 Click sus la nickul tau, iti apare acolo un panou de administrare, click discutii urmarite.. si te dezabonezi, sau schimbi total setarile la notificari, si daca retin bine minte.. cred ca se poate undeva si la topic sa schimbi sa nu mai urmaresti, de asta nu-s sigura (am uitat, ca eu mi-am schimbat de multisor setarile la notificari)
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Octombrie 20, 2015 Cum fac sa ma "dezabonez" de la un topic, adica sa nu mai imi apara acolo la discutiile mele? Ai in dreapta sus un buton "urmareste acest thread". Foloseste-l.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 20, 2015
pvg Reputație: 642 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Octombrie 20, 2015 Pai daca apas "Urmareste acest thread" incep sa primesc notificari si nu asta vreau. Imi apare la lista de topice in care am postat in sectiunea "Posturile mele". Si eu acolo ma uit dupa noutati. Cum posteaza proasta ceva, cum imi apare cap de lista. Eu de asta nu mai scap de acolo... Bag pula!
pvg Reputație: 642 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Octombrie 20, 2015 Eu nu am optiunea IGNORA ACEST TOPIC si nici celalalt buton. Am doar "Raspuns nou". Probabil ca le ai ca esti Platinum.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 20, 2015 Eu nu am optiunea IGNORA ACEST TOPIC si nici celalalt buton. Am doar "Raspuns nou". Probabil ca le ai ca esti VIP.e la toate topicele optiunea nu fiti nebuni. desigur ca-s vipa, Pisi stiu ca e forumu meu si e normal sa am panou de vip , dar asta micu auzi ca n-are. el de ce nu a primit sau e nitzel chior?
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 Eu nu am optiunea IGNORA ACEST TOPIC si nici celalalt buton. Am doar "Raspuns nou". Probabil ca le ai ca esti Platinum.Profilul tau, secțiunea content i follow si in dreapta fiecărui topic îți apare optiunea change de unde poți sa alegi optiunea stop following
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 20, 2015 Pai daca apas "Urmareste acest thread" incep sa primesc notificari si nu asta vreau. Imi apare la lista de topice in care am postat in sectiunea "Posturile mele". Si eu acolo ma uit dupa noutati. Cum posteaza proasta ceva, cum imi apare cap de lista. Eu de asta nu mai scap de acolo... Bag pula!
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 20, 2015 Profilul tau, secțiunea content i follow si in dreapta fiecărui topic îți apare optiunea change de unde poți sa alegi optiunea stop following Ma tu vrei sa te faci moderatoare ! 1
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 Ma tu vrei sa te faci moderatoare !Daaaa,de show-uri 2 2
pvg Reputație: 642 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Octombrie 20, 2015 Urmarirea e oprita deja! Dar vezi Cassy, nici tu nu ai optiunea "IGNORA ACEST TOPIC". Mie nu imi vin alerte, il vad mereu primul in lista "Posturile mele". Iar la "Discutii urmarite" la mine E GOL! NIMIC, CANCI! Probabil tot de la tipul de cont. Asta e, voi vedea etern cum scrie aia din 3 in 3 ore "Disponibila intre orele... sloboz". Baga-mi-as pula in programul ei ca parca nu il stie toata lumea. Mai bine ar scrie cand NU lucreaza si in rest sa ramana cum se stie deja.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 20, 2015 aoleu Cassy schimbati in Chrome sa nu iti deschida alt tab la fiecare click . ce ai acolo mamaaaaa esti cu mai multe ca mine.....
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 Urmarirea e oprita deja! Dar vezi, nici tu nu ai optiunea "IGNORA ACEST TOPIC". Mie nu imi vin alerte, il vad mereu primul in lista "Posturile mele".Lăsa ca ne Facem noi mari
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 20, 2015 Daaaa,de show-uri La pe care l-ai recomandat lu' doamna Liberace ?
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 La pe care l-ai recomandat lu' doamna Liberace ?Nu, de show-uri lesbi cu implicare directa
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 20, 2015 aoleu Cassy schimbati in Chrome sa nu iti deschida alt tab la fiecare click . ce ai acolo mamaaaaa esti cu mai multe ca mine..... Intotdeauna asa citesc forumul, deschid in alt tab topicele inca necitite.. apoi le citesc pe rand Si de la capat pana termina tot ce s-a postat 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 20, 2015 offf topic Pisicuts wanna be my daddy virtually speaking? daca accepti ma joc cuminte numa in coltu meu cu jucariile mele, nu cer decat de o inghetata si devin cuminte. nu te mai apuc de coditza pe bune
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 20, 2015 Intotdeauna asa citesc forumul, deschid in alt tab topicele inca necitite.. apoi le citesc pe rand Si de la capat pana termina tot ce s-a postat daca asa te joci tu, atunci e bine
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 Intotdeauna asa citesc forumul, deschid in alt tab topicele inca necitite.. apoi le citesc pe rand Si de la capat pana termina tot ce s-a postat care a fost ultima carte cetita?
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 20, 2015 Nu, de show-uri lesbi cu implicare directa Iar incepi, nu te gandesti ca-s la lucru si poate trebuie sa ma ridic de pe scaun !P.S: scuze oftopingul, promit ca nu mai fac !
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 care a fost ultima carte cetita?De ce ești rău? Consider ca n-ai fost atent cui te adresezi 1 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 De ce ești rău? Consider ca n-ai fost atent cui te adresezi o stiu pe Mam' Mare! mai glumesc si eu! sa traiasca sefa! sanatate multa! 1 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 20, 2015 io am incercat sa citesc abecedaru da nu erea cu poze frumoase si mam plictisit
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 20, 2015 De ce ești rău? Consider ca n-ai fost atent cui te adresezi nu e rau, Dolores e mereu obrraznic si cauta sa se joace cu Cassy. asa e el.... dar nu are vointa ori intentii rautacioase. 1
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 20, 2015 The dirty dozen, desi acum 3? ani, de cand am prins gustul forumului, am citit doar pana la jumatate cateva romane, apoi am uitat de ele 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum