Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Click sus la nickul tau, iti apare acolo un panou de administrare, click discutii urmarite.. si te dezabonezi, sau schimbi total setarile la notificari, si daca retin bine minte.. cred ca se poate undeva si la topic sa schimbi sa nu mai urmaresti, de asta nu-s sigura :) (am uitat, ca eu mi-am schimbat de multisor setarile la notificari)

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Cum fac sa ma "dezabonez" de la un topic, adica sa nu mai imi apara acolo la discutiile mele?

Ai in dreapta sus un buton "urmareste acest thread". Foloseste-l. :)

• Oras:Bruges
Postat

Pai daca apas "Urmareste acest thread" incep sa primesc notificari si nu asta vreau.

Imi apare la lista de topice in care am postat in sectiunea "Posturile mele". Si eu acolo ma uit dupa noutati. Cum posteaza proasta ceva, cum imi apare cap de lista. Eu de asta nu mai scap de acolo... :no2 Bag pula!

Postat

:)

Eu nu am optiunea IGNORA ACEST TOPIC si nici celalalt buton. Am doar "Raspuns nou". Probabil ca le ai ca esti Platinum.

• Oras:worldwide
Postat

Eu nu am optiunea IGNORA ACEST TOPIC si nici celalalt buton. Am doar "Raspuns nou". Probabil ca le ai ca esti VIP.

e la toate topicele optiunea nu fiti nebuni. desigur ca-s vipa, Pisi stiu ca e forumu meu si e normal sa am panou de vip , dar asta micu auzi ca n-are. el de ce nu a primit sau e nitzel chior?

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu am optiunea IGNORA ACEST TOPIC si nici celalalt buton. Am doar "Raspuns nou". Probabil ca le ai ca esti Platinum.

Profilul tau, secțiunea content i follow si in dreapta fiecărui topic îți apare optiunea change de unde poți sa alegi optiunea stop following :)

Postat

Pai daca apas "Urmareste acest thread" incep sa primesc notificari si nu asta vreau.

Imi apare la lista de topice in care am postat in sectiunea "Posturile mele". Si eu acolo ma uit dupa noutati. Cum posteaza proasta ceva, cum imi apare cap de lista. Eu de asta nu mai scap de acolo... :no2 Bag pula!

post-35672-0-00633100-1445332537_thumb.jpg

• Oras:Lost in the wind
Postat

Profilul tau, secțiunea content i follow si in dreapta fiecărui topic îți apare optiunea change de unde poți sa alegi optiunea stop following :)

Ma tu vrei sa te faci moderatoare !

• Like 1
Postat

Urmarirea e oprita deja! Dar vezi Cassy, nici tu nu ai optiunea "IGNORA ACEST TOPIC". Mie nu imi vin alerte, il vad mereu primul in lista "Posturile mele".

Iar la "Discutii urmarite" la mine E GOL! NIMIC, CANCI! Probabil tot de la tipul de cont.

Asta e, voi vedea etern cum scrie aia din 3 in 3 ore "Disponibila intre orele... sloboz". Baga-mi-as pula in programul ei ca parca nu il stie toata lumea. Mai bine ar scrie cand NU lucreaza si in rest sa ramana cum se stie deja. :laugh2

Postat

aoleu Cassy schimbati in Chrome sa nu iti deschida alt tab la fiecare click . ce ai acolo mamaaaaa esti cu mai multe ca mine..... 

Postat

Urmarirea e oprita deja! Dar vezi, nici tu nu ai optiunea "IGNORA ACEST TOPIC". Mie nu imi vin alerte, il vad mereu primul in lista "Posturile mele".

Lăsa ca ne Facem noi mari :)

Postat

aoleu Cassy schimbati in Chrome sa nu iti deschida alt tab la fiecare click . ce ai acolo mamaaaaa esti cu mai multe ca mine..... 

Intotdeauna asa citesc forumul, deschid in alt tab topicele inca necitite.. apoi le citesc pe rand :D Si de la capat :D pana termina tot ce s-a postat :)

• Like 1
Postat

offf topic Pisicuts wanna be my daddy virtually speaking? daca accepti ma joc cuminte numa in coltu meu cu jucariile mele, nu cer decat de o inghetata si devin cuminte. nu te mai apuc de coditza pe bune

Postat

Intotdeauna asa citesc forumul, deschid in alt tab topicele inca necitite.. apoi le citesc pe rand :D Si de la capat :D pana termina tot ce s-a postat :)

:laugh2  :laugh2  daca asa te joci tu, atunci e bine :*

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

care a fost ultima carte cetita?

Postat

Nu, de show-uri lesbi :laugh2 cu implicare directa :laugh2

Iar incepi, nu te gandesti ca-s la lucru si poate trebuie sa ma ridic de pe scaun !

P.S: scuze oftopingul, promit ca nu mai fac !

Postat

De ce ești rău? Consider ca n-ai fost atent cui te adresezi :)

o stiu pe Mam' Mare! mai glumesc si eu! :)

sa traiasca sefa! sanatate multa!  :hihat

• Like 1
  • Minus 3
Postat

De ce ești rău? Consider ca n-ai fost atent cui te adresezi :)

nu e rau, Dolores e mereu obrraznic si cauta sa se joace cu Cassy. asa e el.... dar nu are vointa ori intentii rautacioase.

• Like 1

Postat

The dirty dozen, desi acum 3? ani, de cand am prins gustul forumului, am citit doar pana la jumatate cateva romane, apoi am uitat de ele :slap2 :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...