Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:haihui
Postat

http://www.improvehealthcare.org/wp-content/uploads/2014/10/clonazepam.jpg

Asta folosesti zdreana!?
  • Minus 1
  • Oras:Valhalla
Postat

Cred ca te futi in cur muistule! Sincer, ma pis pe tine, mi se rupe, cunosc atat de multi oameni de aici incat imi permit sa ma pish pe tine si in acelasi timp sa mi sa rupa ca troleup, bulangiul, etc,spune ceva de mine. Pizdelor... mi se rupe.de voi zdrentelor!!

Vad vad ca ti se rupe...no gata...ii punem bandaj? :laugh2

Ps.Ce muie avansata iti place tie sa iei avansatule:)))))))))

• Like 1
Postat

http://www.improvehealthcare.org/wp-content/uploads/2014/10/clonazepam.jpg

cand vei incepe sa faci poze, promit ca iti dau un premiu!

• Minus 1
Postat

Vad vad ca ti se rupe...no gata...ii punem bandaj? :laugh2

Ps.Ce muie avansata iti place tie sa iei avansatule:)))))))))

Eu niciune, tu vrei insa muie la greu! Hai ardelean cacacios, maine sunt pe undeva prin arad, oradea, unde iti dau muie! Ai tupeu mah zdreantza!
  • Minus 2
Postat

pizdita nobel, ai ma ceva in ....? Scuza-ma, la tine este vorba de puncte, nu de oo

• Minus 2
Postat

nobele, sa ma pish pe tine, unde pana mea esti zdreanta?

inca tot cu pula'n gatu tau :laugh2  :laugh2  :laugh2

vai,mor de ce-mi bat joc de tine :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

ba tu chiar existi pa bune? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Exista, dar face umbra pamantului. :laugh2

Postat

vai,mor de ce-mi bat joc de tine :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

ba tu chiar existi pa bune? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Este un ras nervos de om bolnav! Ai grija de tine saritule, esti chiar bolnav rau de tot!Eu exist, tu lingi puli muistule!
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ai tupeul sa spui ceva laba mica?

• Like 1
Postat

De cine iti bati joc? Ai inceput cu M, ai terminat cu T si pana la urma esti un bastard? ok!
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

O sugestie am și eu. Nu se poate scoate bifa de la logare? Odată ce dai enter fără să debifezi, rămân datele acolo și apar în fereastră prin autocomplete. 

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

O sugestie am și eu. Nu se poate scoate bifa de la logare? Odată ce dai enter fără să debifezi, rămân datele acolo și apar în fereastră prin autocomplete. 

1. cine te pune sa bifezi ?

2. vezi ca la setari in Chrome ai optiunea parole si formulare. Daca ai bifat-o automat iti salveaza , de preferat e sa nu bifezi complectarea automata a campurilor respective si iti vei pastra mai bine anonimatul

• Minus 1
Postat

1. cine te pune sa bifezi ?

2. vezi ca la setari in Chrome ai optiunea parole si formulare. Daca ai bifat-o automat iti salveaza , de preferat e sa nu bifezi complectarea automata a campurilor respective si iti vei pastra mai bine anonimatul

Nu, n-am bifat-o. Dar mulți ar putea, din grabă și cred că nu vrea nimeni să-i rămână datele de logare pe acolo. 

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

:thinking

Iar ma pui pa ganduri ! 

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Dragule esti cu jillii bulangiule. Detaliez la barbati, nu la gunoaie ca tine!

Pentru tine este suficient: MUIE!

mai poti baby?

• Like 1
Postat

si cand ma gandesc ca pe mine m-a banat retardatul de mod1 pentru ca l-am dat in pula mea pe **spam editat**ul de feliciano.

ar trebui sa existe un loc unde se pot apela banarile injuste, ca practic ce am scris eu atunci e apa minerala pe langa limbajul considerat normal si incurajat de pisicuts acum.

pula mea, da?

• Like 5
Postat

si cand ma gandesc ca pe mine m-a banat retardatul de mod1 pentru ca l-am dat in pula mea pe **spam editat**ul de feliciano.

ar trebui sa existe un loc unde se pot apela banarile injuste, ca practic ce am scris eu atunci e apa minerala pe langa limbajul considerat normal si incurajat de pisicuts acum.

pula mea, da?

du-te martalogule si fa postari la colorare rapida, nu mai fi atarnache, ca nu o sa-ti mai dea nimeni nici un cont inapoi, si nici mila n-o sa fie la nimeni daca te tavalesti in lacrimi pe aici...

ca sa citez din ce-ai postat mai devreme, "imi sugi p... tu si Dan Voiculescu, si toata Antena 1, si toti muncitorii de acolo, si tu primul mi-o sugi."

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:worldwide
Postat

Pisicuts unde e emoticonu cu girly ca fac spume??!! ma (per)turbezi aici, toate dispar, pe toate mi le iei. pun pariu ca o faci intentionat si numai mie sa ma pedepsesti pt ceva ce ai impresia ca as fi facut

Postat

http://24.media.tumblr.com/691e21f0ea8bfdaef1dc02aba8d0aced/tumblr_mxa7x4MEH31smcbm7o1_400.gif

asta e in stare si fara chiloti sa ma lase, sa raman asa in floarea goala

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...