raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 12, 2016 USL? Mai conteaza o litera acolo... 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Decembrie 12, 2016 Nu Eu votam USL Pula mea, exact ce ziceam.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Pula mea, exact ce ziceam.Las-o ca e din valea jiului , e cu ponta )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Las-o ca e din valea jiului , e cu ponta )))Nu sunt din Valea Jiului
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 12, 2016 Mai conteaza o litera acolo... Daca esti informat, conteaza. Altfel, iarasi a iesit PSD-ul... :laugh2 Nu sunt din Valea Jiului Daca sunteti frumoasa, presupun ca din Dolj. 2 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 12, 2016 Daca sunteti frumoasa, presupun ca din Dolj. Ce-ti mai plac oltencele... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Daca esti informat, conteaza. Altfel, iarasi a iesit PSD-ul... :laugh2 Daca sunteti frumoasa, presupun ca din Dolj. Născuta in Tg-Jiu .
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 12, 2016 Ce-ti mai plac oltencele... Si ardelencele, moldovencele, muntencele, unguroaicele etc. Nu fac discriminari. Născuta in Tg-Jiu . Fieful lui PontaCP...(Inseamna ca nu sunteti frumoasa, da' sunteti desteapta...)
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Si ardelencele, moldovencele, muntencele, unguroaicele etc. Nu fac discriminari. Fieful lui PontaCP...(Inseamna ca nu sunteti frumoasa, da' sunteti desteapta...) Nu ma consider nici frumoasa nici deșteapta
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 12, 2016 Nu ma consider nici frumoasa nici deșteapta Si modesta pe deasupra! 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 12, 2016 Are un viitor frumos... 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Are un viitor frumos... Asa sa fie
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 12, 2016 Amin! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Si modesta pe deasupra! da rea de gura manca-i-as buziilii iei ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 da rea de gura manca-i-as buziilii iei ))Doar îmi apar punctul de vedere
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 12, 2016 da rea de gura manca-i-as buziilii iei )) Olteanca muta nu exista! 1
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 12, 2016 De curiozitate: pe versiunea mobila, exista posibilitatea ca un singur click sa te duca direct la ultima postare necitita a unui thread? (cum se intampla in versiunea desktop cand dai click pe iconita din stanga titlului) In varianta mobila, la mine cel putin, respectiva pictograma nu raspunde la click in niciun fel; daca dau click pe titlu ma duce la pag. 1, iar daca dau in dreapta pe icoana cu nr. de postari, duce la ultima postare aparuta (nu ultima CITITA). Imi scapa ceva? (in afara de click pe "full version"...) Desigur, se poate trai cu asta, ar fi doar mai comod pentru cei ce nu pot tine pasul cu zecile de pagini de Jihad ce apar zilnic... :-) 2
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 De curiozitate: pe versiunea mobila, exista posibilitatea ca un singur click sa te duca direct la ultima postare necitita a unui thread? (cum se intampla in versiunea desktop cand dai click pe iconita din stanga titlului) In varianta mobila, la mine cel putin, respectiva pictograma nu raspunde la click in niciun fel; daca dau click pe titlu ma duce la pag. 1, iar daca dau in dreapta pe icoana cu nr. de postari, duce la ultima postare aparuta (nu ultima CITITA). Imi scapa ceva? (in afara de click pe "full version"...) Desigur, se poate trai cu asta, ar fi doar mai comod pentru cei ce nu pot tine pasul cu zecile de pagini de Jihad ce apar zilnic... :-)in principiu acu catev a sapt mergea daca mergeai in josu paginii oricare si optai pt versiunea full cum preferam eustai ca incerc acu si iti zic si mobile si full d p tel 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Decembrie 12, 2016 De curiozitate: pe versiunea mobila, exista posibilitatea ca un singur click sa te duca direct la ultima postare necitita a unui thread? (cum se intampla in versiunea desktop cand dai click pe iconita din stanga titlului) In varianta mobila, la mine cel putin, respectiva pictograma nu raspunde la click in niciun fel; daca dau click pe titlu ma duce la pag. 1, iar daca dau in dreapta pe icoana cu nr. de postari, duce la ultima postare aparuta (nu ultima CITITA). Imi scapa ceva? (in afara de click pe "full version"...) Desigur, se poate trai cu asta, ar fi doar mai comod pentru cei ce nu pot tine pasul cu zecile de pagini de Jihad ce apar zilnic... :-) thecat Roz are dreptate, jos de tot pe telefon/tableta exista ..versiunea full,, si iti apare iegzact ca pe laptop/PC !Succesuri !!! 2 3
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 Mere da.si nelogat ca guest si full version si mobil si logat si cum mai vrei )in principiu acu catev a sapt mergea daca mergeai in josu paginii oricare si optai pt versiunea full cum preferam eustai ca incerc acu si iti zic si mobile si full d p tel 1
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 12, 2016 Pai tocmai aia ziceam, ca sa dau click pe Full Version stiam si eu :-) ma gandeam daca nu cumva merge si in varianta optimizata pt display de telefon. Da' nu-i bai. Apropo, inca una: la mine cel putin, daca intru de pe telefon in varianta mobila si trec o data la cea full, nu mai vrea sa revina inapoi, pot sa dau click pe Use Mobile Version pana ma plictisesc ca tot aia desktop se incarca. Plm, numa' pe mine ma trolleaza? 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Decembrie 12, 2016 @thecat, daca nu poti "desfunda jiclorul" la passat treci inapoi la dacie. PS: Nu este optiunea respectiva, versiunea mobila e mai low-budget. Si tu rotesti telefonul ca sa faci autofit? 2 8
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 Pai tocmai aia ziceam, ca sa dau click pe Full Version stiam si eu :-) ma gandeam daca nu cumva merge si in varianta optimizata pt display de telefon. Da' nu-i bai. Apropo, inca una: la mine cel putin, daca intru de pe telefon in varianta mobila si trec o data la cea full, nu mai vrea sa revina inapoi, pot sa dau click pe Use Mobile Version pana ma plictisesc ca tot aia desktop se incarca. Plm, numa' pe mine ma trolleaza?gata's pe laptop back. merge si fara bfull version, acuma nu stiu ce folosesti tu eu mi-am instalat opera mini
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum