Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

As avea o rugamnte, mi se pot transfera posturile de la userul Liviu58 pe noul meu nikname Cinestie ? +clonele mele 

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

As avea o rugamnte, mi se pot transfera posturile de la userul Liviu58 pe noul meu nikname Cinestie ?

liviu avem pe caietu` de sarcini o noua setare impotriva dusmanilor, o sa iti placa

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator sarlatanu
Postat

liviu avem pe caietu` de sarcini o noua setare impotriva dusmanilor, o sa iti placa

pentru prieteni nu avem nimic ?

• Like 1
  • Minus 5
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

pentru prieteni nu avem nimic ?

End of game:

https://media.giphy.com/media/26BRqNB58MbqYHdN6/giphy.gif

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Saracie iar nu ai clienti si vrei sa iesi in evidenta sa te vada lumea?

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Pisicuts, baga optiunea sa-ti poti da singur like la postare, cum e si pe facebook. Tare as vrea sa vad care si-ar da like la postare ;)

pentru asta sa inventat clonele

• Like 2
Postat

deasta imi apare mie vreo 10 pagini de spam cand ma loghez

• Like 1
Vizitator
Postat

Saracie iar nu ai clienti si vrei sa iesi in evidenta sa te vada lumea?

Huooooo.......

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Huooooo.......

Lasă l am zis.

Vizitator
Postat

Hei

rog un administrator sa verifice de ce nu mi-a disparut brusc PM.

multumesc

Cauza este ca acum culoarea se acorda pe baza postărilor :(

La 200 de postări o sa devii galben,adică Serios contribuitor

Postat

Multumesc mult Corina pentru raspuns...este jenant si de prost gust sa schimbi regulile in timpul jocului..ca sa nu spun ca este si un management defectuos..or sa apare zeci de postaci cu toate tampeniile doar de dragul culorii.

Cred ca un admin ar trebui sa regandeasca strategia ...mai bine 10 postari dar de folos decat 100 de c...

Ma gandesc serios sa cer anularea contului...sau poate chiar sa investesc cateva zeci de mii de euro doar sa creez concurenta. :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Postat

Multumesc mult Corina pentru raspuns...este jenant si de prost gust sa schimbi regulile in timpul jocului..ca sa nu spun ca este si un management defectuos..or sa apare zeci de postaci cu toate tampeniile doar de dragul culorii.

Care crezi tu ca este scopul ? Postari multe doar de dragul culorii sau postari putine si la obiect?  Google nu te intreaba ce ai scris in postare, te intreaba cate postari ai.

Cred ca un admin ar trebui sa regandeasca strategia ...mai bine 10 postari dar de folos decat 100 de c...

Aici ai gresut ordinea. :)

Ma gandesc serios sa cer anularea contului...sau poate chiar sa investesc cateva zeci de mii de euro doar sa creez concurenta. :laugh2  :laugh2  :laugh2

Concurenta exista deja :))) Intreaba in stanga si in dreapta si afli despre ea.

• Minus 5
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Doresc sa vin cu o sugestie in privinta punctelor de reputatie. Stiu ca unii, ma refer la clone, ma vor ataca din nou in privat cu injuraturi (nu-i asa another hoe = distrugatorul de panarame = soyey lamoe = punctepuncte = antipaticul ?? ).

Propunerea mea face referire la eliminarea punctelor negative de reputatie, eventual si cele pozitive. Odata cu introducerea acestora, forumul a luat-o razna, unii indivizi ajungand sa puncteze negativ chiar si recenziile !!! Practic ideea acestui forum dispare. Nu uitati ca pana in 2014 - 2015, acest forum era foarte ok, cu informatii si recenzii bune, iar nimeni nu avea dreptul la acordarea de puncte negative. Dar odata cu introducerea acestora, unii au luat-o razna, recenziile dispar fiind inlocuite cu certuri, off-topicuri etc.

Propunerea de eliminare a punctelor negative poate ajuta la o linistire a apelor pe acest forum. 

Sper sa se tina cont de propunerea mea. Week-end placut va doresc ! :hihat

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Sectiunea aia de chat nu poate fi facuta sa mearga. Se incarca, dar dureaza extrem de mult. 

• Administrator
Postat

BUNA VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI DORESC SA-MI STEG CONTUL DEFINITIV CUM SE PROCEDEAZA?

ti-am citit report-ul si am ascuns topicul tau

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

BUNA VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI DORESC SA-MI STEG CONTUL DEFINITIV CUM SE PROCEDEAZA?

Te-a prins?

• Oras:pink clouds
  • Oras:pink clouds
Postat

Vad ca ai reparat in sfarsit notificarile pt conturile necolorate, bravo! In sfarsit te-ai facut si tu util.

Daca tot erai in zona nu puteai sa oferi si posibilitatea sa vedem cine ne da like? Musai acuma sa aberezi 200 chestii dinstincte ca sa p0oti vedea cine te apreciaza...

Tu sigur esti jidan sau tigan si nu vrei sa marturisesti sincer.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

pui mana si te mariti si te lasi de  curvasareala  :laugh2

• Like 20
  • Minus 8
Postat

cred ca ar trebui introdus din nou paragraful cu referire la abuzul de puncte negative 

si de cele  pozitive   :laugh2

daca abuzau acolo nu mai reclamai nimic ...este?  :no2

Vizitator
Postat

Doresc sa vin cu o sugestie in privinta punctelor de reputatie. Stiu ca unii, ma refer la clone, ma vor ataca din nou in privat cu injuraturi (nu-i asa another hoe = distrugatorul de panarame = soyey lamoe = punctepuncte = antipaticul ?? ).

Propunerea mea face referire la eliminarea punctelor negative de reputatie, eventual si cele pozitive. Odata cu introducerea acestora, forumul a luat-o razna, unii indivizi ajungand sa puncteze negativ chiar si recenziile !!! Practic ideea acestui forum dispare. Nu uitati ca pana in 2014 - 2015, acest forum era foarte ok, cu informatii si recenzii bune, iar nimeni nu avea dreptul la acordarea de puncte negative. Dar odata cu introducerea acestora, unii au luat-o razna, recenziile dispar fiind inlocuite cu certuri, off-topicuri etc.

Propunerea de eliminare a punctelor negative poate ajuta la o linistire a apelor pe acest forum. 

Sper sa se tina cont de propunerea mea. Week-end placut va doresc ! :hihat

Nu-i rea ideea dar sa nu se scoata de tot,sa fie o optiune sa acorzi puncte de reputatie doar la o recenzie sau o informatie utila,fara puncte de reputatie pe sectiunea dg,la muzica si altele.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

si de cele  pozitive   :laugh2

daca abuzau acolo nu mai reclamai nimic ...este?  :no2

nici tu nu ai reclamat la pozitive  :refoz

• Like 3
  • Minus 7

Postat

nici tu nu ai reclamat la pozitive  :refoz

Frate nu ai inteles nimic , dar sigur te superi degeaba

La pozitive nimeni nu se supara , la negative toti sar de fund in sus si o dau in "apoplexie" :)

• Like 19
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...