tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 24, 2017 uite un alt sfat, fa-ti o " setare" a cardului,la banca,asa fel incat ..pt orice plata cu cardul sa fie nevoie de confirmarea ta telefonica..concret vei primi un sms cu un cod,acel cod trebuie introdus pe pagina cu plata..ca o confirmare..in asa fel vei fi sigur ca nu vor fi retrasi bani de pe card nici automat..nici in alt mod,decat in clipa in care confirmi cu codul primit la tine pe tel. iar cand vei primi un cod pe tel fara ca tu sa incerci sa efectuezi o plata online..acela va fi un semnal de alarma ca cineva sau ceva iti foloseste datele. fara codul acela ..nu se misca un leu din cont, Astfel...daca cineva ar avea datele tale nu ar avea e sa faca cu ele. Asta cu parola prin sms nu depinde de "setarea" ( asa cum ii spui tu) pe care o faci tu la banca, ca aia oricum o au acum toate cardurile, depinde de cine primeste banii, ala trebuie sa aiba optiunea de verificare a vericiditatii platii Pe multi ii doare in pula cine este la "comanda" cardului, doar incaseaza banii si gata, poti sa ai tu cea mai lunga parola setata ))
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Pai tu ori esti rauvoitor ori zevzec. Ai zis curve in masura in care au raspuns doar doua persoane dintre care o prostituata si o fata care nu e. curve la plural ai spusDu-te dormi,oi fi obosit nu spune ce nu esti, spune ce esti 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 24, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 24, 2017 nu spune ce nu esti, spune ce estio sa decid ce sunt maine, bine? )
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 o sa decid ce sunt maine, bine? ) nu te poti schimba peste noapte 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 24, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 24, 2017 nu te poti schimba peste noapteEu sa nu pot? Sunt cea mai flexibila si adaptabila persoana pe care am cunoscut pana acum in viata.Pot sa fiu orice si oricum imi propun sa fiuvb altadata ca nu mai am chef
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Eu sa nu pot? Sunt cea mai flexibila si adaptabila persoana pe care am cunoscut pana acum in viata.Pot sa fiu orice si oricum imi propun sa fiuvb altadata ca nu mai am chef te-ai uitat la prea multe filme cu reese whiterspoon
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Pisic, poti sa adaugi ca procesoare de plata ETH/LTC/ZEC/BCN/AEON/DASH ?
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 24, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 24, 2017 @brett Domnule , Argumentele prezentate sunt logice si de bun simt ...nu vad motivul pentru care le-as considera incorecte . Evident , i-mi rezerv dreptul de a verifica informatia ... nu tin neaparat sa fac un upgrade , informatiile care ma intereseaza sunt disponibile si fara ... @>rozkendra oficial< Doamna , I-mi pare rau ca v-am pus in situatia de a fi nevoita sa dati o replica atat de ...acida . Va multumesc insa pentru interventie , si aici ma refer strict la subiectul discutiei , nu la exercitarea dreptului la replica . Cu stima Katran Cu placere. Nu iti face griji. Brett cand are el chef sa converseze cu mine ma mai provoaca sa-l pun la punct si sfarsim in termeni amicali )Se vede ca esti nou tu, o sa te obisnuiesti pe aici cu mai mai mult decat o replica acida.Numa bine
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Iunie 24, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Iunie 24, 2017 @>rozkendra oficial< Doamna , Va multumesc pentru interventie , nu cunosteam aceasta politica anti adultcontent practicata de Paypal . Dar este logic la urma urmei ... ar fi trebuit realizez asta singur . @adina.milf Doamna , Va multumesc pentru sfat , este demn de luat in seama ... In aceste conditii , este clar ca cel mai probabil aceasta modalitate de plata nu este tocmai potrivita in cazul de fata . I-mi retrag solicitarea , si consider subiectul incheiat . Da, paypal nu accepta situri pentru adulti. Pentru discretie exista si optiunea de plata prin paysafecard - https://nimfomane.com/forum/topic/60493-o-noua-metoda-de-plata-a-fost-adaugata-paysafecard/ 1
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Cu placere. Nu iti face griji. Brett cand are el chef sa converseze cu mine ma mai provoaca sa-l pun la punct si sfarsim in termeni amicali )Se vede ca esti nou tu, o sa te obisnuiesti pe aici cu mai mai mult decat o replica acida.Numa bine Hmm ...la varsta mea nu mai sunt nou ... sunt deja folosit intens ... recunosc , o gluma " subtire " , dar e tarziu si probabil ar trebui sa ma retrag , dar nu inaintede a va raspunde ... nu doresc sa am ultimul cuvant , dar asa e politicos . Referirea dvs. la replicile " acide " ...sunteti indulgenta stimata doamna . Dupa ce am parcurs cateva topicuri de la sectiunea DG , m-am lamurit ...definitiv . Sunt in concediu , si ma amuza teribil sa urmaresc " discutiile " de aici ... dar uneori ma ingrozesc . Nu credeam ca e posibil sa existe in limba romana atatea injuraturi ... evident mai scap si eu cate una mai colorata , mai ales in trafic ... dar totusi !!! In sfarsit , asta este lumea in care traim ...cu bune , cu rele . Nu sunt eu in masura sa judec , si nici nu ma pasioneaza ideea . O seara buna . Katran 7 6
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 @pisicuts Multumesc , sunt la curent cu regulamentul forumului si am parcurs majoritatea anunturilor administrative . I-mi cer scuze daca v-am facut sa va pierdeti timpul cu solicitarea mea . O seara buna . Katran
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 25, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 25, 2017 Hmm ...la varsta mea nu mai sunt nou ... sunt deja folosit intens ... recunosc , o gluma " subtire " , dar e tarziu si probabil ar trebui sa ma retrag , dar nu inaintede a va raspunde ... nu doresc sa am ultimul cuvant , dar asa e politicos . Referirea dvs. la replicile " acide " ...sunteti indulgenta stimata doamna . Dupa ce am parcurs cateva topicuri de la sectiunea DG , m-am lamurit ...definitiv . Sunt in concediu , si ma amuza teribil sa urmaresc " discutiile " de aici ... dar uneori ma ingrozesc . Nu credeam ca e posibil sa existe in limba romana atatea injuraturi ... evident mai scap si eu cate una mai colorata , mai ales in trafic ... dar totusi !!! In sfarsit , asta este lumea in care traim ...cu bune , cu rele . Nu sunt eu in masura sa judec , si nici nu ma pasioneaza ideea . O seara buna . Katran Sigur. Daca ai vreodata nevoie de meditatii sa imi spui.Eu insami sunt dovada vie a bogatiei lexicului roman. Am injurat o saptamana intreaga, zilnic aici, cu perseverenta, un anume domn in urma provocariilor intense, fara a ma repeta macar din greseala sau inertie o s singura data. Plus eu am haz si cand sunt rea. Ma folosesc de comic din plin voit si este o doza de blandete ascunsa catre cel pe care il mustruluiesc de a intoarce hazul, a ma face si pe mine sa rad si a inabusi conflictul. Daca nu remarca subtilitatea si finetea mea, e bine, sa mai stea o tura.Lumea aici este obraznica, trebuie tinuta din scurt sa stii.
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Iunie 25, 2017 Membru Premium Postat Iunie 25, 2017 Salut , posed cont paypal de cativa ani buni deja ( daca memoria ma ajuta corespunzator , cred ca din 2007 ) ... la momentul in care l-am facut era mai putin probabil ca cineva sa-ti poata subtiliza datele personale... chiar si asa , ma consider morocos ca nu m-am lovit de situatii neplacute ...inca . Din punctul meu de vedere , modalitatea de plata cu paypal este sigura , discreta , si nu implica trmiterea de date sensibile on-line , presupun ca stiti despre ce e vorba si nu e cazul sa va plictisesc cu detalii inutile . Pentru mine ar fi mai comod sa pot utiliza acest mod de plata , acesta fiind motivul pentru care am solicitat si aceasta optiune . Sper ca raspunsul meu este satisfacator , as aprecia interventia admin-ului pentru lamurirea acestei chestiuni . Multumesc Cu stima Katran Pai cand faci transfer de bani din contul tau bancar pe cel de paypal, tot printr-un site faci asta.Deci site-ul securizat al comerciantului e la fel de securizat cu cel al celor de la paypal.Si stai linistit. Datele nu se fura individual, ci in masa si apoi se vand en-gros.
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 25, 2017 Postat Iunie 25, 2017 Cu placere. Nu iti face griji. Brett cand are el chef sa converseze cu mine ma mai provoaca si i-o sug sa ramanem in termeni amicali )Se vede ca esti nou tu, o sa te obisnuiesti pe aici cu mai mai mult decat o replica acida.Numa bine #flexibilitate
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 25, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 25, 2017 Da, paypal nu accepta situri pentru adulti. Pentru discretie exista si optiunea de plata prin paysafecard - http://nimfomane.com/forum/topic/60493-o-noua-metoda-de-plata-a-fost-adaugata-paysafecard/Iti sugerez sa faci ceva flitru pt pct de reputatie in bulk pozitive sau negative.Nu am chef sa imi bage un fraier ratat ca squirty nust notificari ca are chef de negative sa nu mai vad daca ma citeaza careva si ce zice
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Iunie 28, 2017 Membru Premium Postat Iunie 28, 2017 Pe sectiunea Mures este un individ care-si tot posteaza anunturi de masaj, dar cu poze in cucul gol.Am tot raportat, dar pisicul ma ignora. Insist si aici, poate-l lamureste pisicul pe individ ca pozele alea se posteaza la sectiunea gay. 1 4
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 1, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iulie 1, 2017 se incarca iar greu notificarile
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2017 La notificari e buba, plus cateodata nu apare ca ai postat pana nu dai refresh la pagina.
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 19, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 19, 2017 La notificari e buba, plus cateodata nu apare ca ai postat pana nu dai refresh la pagina.La mine merg brici notesurile acum, dar da cu refresh e problema,de aia apar postari duble
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 30, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 30, 2017 Maitaie din limbrici ca Brett da-o dracu. Nu trebuie sa stam toti in cocina ca pe tine nu te deranjeaza valaul dear gatito.
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Ai o cadere nervoasa. P.S: Nu te poti tine de cuvant sa nu citesti postarile mele. Iar vrei sa te iau la ture
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 30, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 30, 2017 Ai o cadere nervoasa. P.S: Nu te poti tine de cuvant sa nu citesti postarile mele. Iar vrei sa te iau la tureo iei pe curva de ma-ta in tura futu-ti hristosii ma-tii de paduche atarnace.uoooooo limbric anal du-te fute oi in camp saracie
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 30, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 30, 2017 ps nu am caderi nervoase nu vreau sa se ia nutrtul pe mine cand te aati ca un cacat in ploaie desi esti impins cu picioru ca utima potaie marsh
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 ce-ti mai place sa te iei gura-n pula cu mine
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 30, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 30, 2017 report pus ignorealooo pisicuts mai da cu matura prin cocina ca nu se poate trai in jeg.daca nu ramai tu cu tot mai putini sau cu limbrici multiplicati i clone si va inteleeti intre voiti.am cerut de ieri sa il potolesti pe ratat cu zecile de hartuiri sexuale. daca nu iei masuri a va fie de bine si sa fiti fericiti impreunacasa de piatra
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum